61.800 den 56 ya :)

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.515
13.719
448
Merhaba kızlar önce kendimi tanıtayım size. 20 yaşında 160 boyunda 61.800 Kilo olan biriyim. Üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. Buna rağmen sağlıklı beslenmeye özen göstercem artık. Bu yüzden bende günlük yapmaya karar verdim. Yarın itibariyle takipte kalın :)

Vücut ölçülerim
Gögüs:88
Omuz:97 Kalça :104 Bacak:56
Bel:74 Karın :88 Kol:27

Beden ölçülerim spor salonunda alındı onları 1 ay sonra güncelleyeceğim. Kilomu ise haftalık yazmayı düşünüyorum Kolay gelsin iyi zayıflamalar :)) Yediklerimi ise her akşam toplu olarak paylaşıcam :Pp

Bugün yediklerim sabah 9 da kahvaltımı yaptım :)

Kahvaltı : 4 adet zeytin , birkaç dilim domates ve salatalık , 2 adet haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmek ve bir kupa şekersiz çay

Saat 14.00 Öğle yemeği :

1 kase Ispanaklı kremali çorba ve 1 porsiyon sulu köfte

18.30 Akşam Yemeği : 1 Porsiyon sulu köfte+küçük porsiyon aşure (dayanamadım yedim :)

Öğlen spor salonunda 30 dk yürüyüş +30 dk bisiklet sürdüm :) 2 litre su içtim

Hesaplarıma göre ilk günki yediklerim 1400 kalori.. Gayet iyi :) Hadi bakalım devamının gelmesi dileğiyle mutlu kalın :P

Bugün diyetteki ikinci günüm daha doğrusu sağlıklı beslenme diyelim buna.

Dün gece çok geç uyuduğum için 3 saatlik uykuyla sabah 8 de okula gitmem gerekiyordu

Kahvaltı 07.30 : 1 dilim börek +1 tane zeytin+ domates salatalık ve 1 kupa şekersiz çay

Öğle yemeği : 14.00 : bir porsiyon nohutlu yemek+1 dilim ekmek

Akşam: Yarım porsiyon nohut + çiğköfte dürüm +2 adet kurabiye+ayran :( sanırım akşam biraz ipin ucunu kaçırdım bugün çok yorgun olduğum için spora gidemedim ama hareket olarak yeterince yoğundum zaten.

Toplam Kalori: 1600 :KK12:

Back
X