- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
ne iş yapıyosun canım? keske bende calısıyo olsaydım cok ısterdım calısmak.. butun qun ev ısı temızlık yemek cocuk bakımı puuff cok monoton bı hayat yasıyorum
günaydın canım hoş geldin
bende ramazan başlangıcından itibaren tartılmadım yemek anlamında pek yemesemde abur cubur olarak iftardan sonra çok kaçırıyorum yeşilçay falanda içmiyorum
topik bizim canım ya mlkyy ,cy2580 naneli şeker bide benim ciddigibiyim misafir
ahh canım keske bende evde otursam :) aslında bayanlar saat ıkıden sonra paydos olsa super olur
dun ıftara 1 saat varken tartıldım 61.7 olmusum kılo alırım sanıyodum sukur almamısım :)) sız tartıldınızmı kızlarr ...
ben tartılmıyorum canım yaa butun acız yaa net sonuc verırmıkı :)
ıftardan bır saat önce tartıl cnm net sonucu o zaman alırsın :)
super o zaman bugun tartılıyım bakıyım kac cıkıcam işalah almamıssımdır ya :)
almamıssındır canım ya ben o kadar sıs hıssettıgım halde kendımı kılo aldım dıe dusunurken almamısım 300 gramda vermısım yanıı :)))
canlarım ben geldım :) tartıldım dun kızlar herhangı bır kılo alma durumumu olmamıs :)
kızlarr kaldıgımız yerden devam edelım :):)
bencede cok koptuk buradan ben bayram ıcın luleburgaza gıttım daha yenı döndüm burası ıle ılgılenemedım hıckılo desen aynıyım hep 61.7 kıloyum 60 altına dusemedım bı turlu bu kadar tempoya regmen hemde :)) sızde durumlar nasıl kızlarrr...
cok önce acmıstım bu konuyu :) hala kılo veremedım aksıne kılo aldım 63 kılo oldum... artık verme zamanı...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?