- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
merhaba kızlar kk ye yenı uye oldum... daha öncede takip ettiğim siteydi ve karar verdım uye olup kendıme gunluk acmaya... ınsallah kısa zamanda su üzerımdekı fazla kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum.. 61 kıloyum boyum 1.50 kılom boyuma qöre bıraz fazla :/ burada herqun yedıklerımı paylasıcam ıns dahada hırslanır ve verebılırm...
öncelikle hayırlı olsun.işalah erir gider onlar . bende bundan 3 ay once 68 kg idim suanda 63 - 64 arasıyım
bikaç gündür nete qiremedim ama artık buradayım yarından itibaren aktif olucam menülerimi paylasıcam :) cok yorucu qünler qecirdim onun yorqunluqu var uzerımde ve 2 qündür tempolu bi şekilde temizlik :) haliyle fazla dıkkat edemedım yedıklerıme ama yarından tez yok baslıyorum sıkı bir sekilde inşallah alnımın akıyla su kiloyuda verir kurtulurum üzerimdeki yükten :)
benide alın aranıza
ciddi gibiyim konuya katılana kadar biz tanışalım istersen ben 1,63 boyundayım 59 kiloyum basenlerimden şikayetim var:)
bende 1.68 boyundayım 63 kiloyum . aynı sorundan bende sikayetcıyım :=)
ozaman yediklerimize dikkat edip spor yapalım ben bu ara yediklerimden kısamasamda biraz yürüyüşle sıkılaştığımı farkettim oyüzden spor önemli :)
basen erıtme hareketlerı cok fayda saglıyo
okadar veremeyebilirsin cok kılolular verıyoda bız okadar abartı olmadıgımızdan veremeyız bır anda 4 kılo zaten yavas yavas vermek daha ıyı :) yuruyusten sonra bıde o hareketlerı yapsan süper olur zaten cok zaman almıyo on dakıkada bıtıyo hareketler
bende oyle zaten aurobıc yapıoyrum ben inanılmaz terlıyorum bıde ustune hareket yapıyorum fena
ben sütüde yeşilçayıda sevmiyorum bugünler işyerinde haftaiçi günde 1 tane içmeye çalışıyorum zorla
yeşil çayın tarcınlı olanını dene o bıraz daha ıyı tadı .Allahtan ben süte bayılırım sabah ta ıcerım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?