- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
canım ya inş. benimkilerde erir bel ince olunca altta bi oval yapı var kurtulayım artık:)
zor erıyo ama olsun moral bozupta bırakmak yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya inş. benimkilerde erir bel ince olunca altta bi oval yapı var kurtulayım artık:)
zor erıyo ama olsun moral bozupta bırakmak yokenınde sonunda okadar harekete erıcek
![]()
selam kızlar dünkü biras çok fazla kaçırmamın ardından bugün dikkat ediyorum vicdanım rahat etmiyor :))))
ayrıca maşallah sizlere bi gririyorum ki sayfalar dolmuş hızınıza yetişmek ne mümkün Allah nazarlardan korusun:))
inş.canım erisin onlar ben tepinmeye devam ederim![]()
selam kızlar dünkü biras çok fazla kaçırmamın ardından bugün dikkat ediyorum vicdanım rahat etmiyor :))))
ayrıca maşallah sizlere bi gririyorum ki sayfalar dolmuş hızınıza yetişmek ne mümkün Allah nazarlardan korusun:))
sıcak nedeniyle çok bunaldım, birimdeki arkadaşlar limonata almışlar bende içtim bi bardak serin serin ne iyi oldu, ara öğüne saydım artık![]()
bazen cok zevklı oluyo ya tepınmek
hee bıde vıctorıa secret hareketı ogrendım ayaklarını ıkı yana acınca yavasca comelın sonra parmak uclarınızda durmaya calısın![]()
sıcak nedeniyle çok bunaldım, birimdeki arkadaşlar limonata almışlar bende içtim bi bardak serin serin ne iyi oldu, ara öğüne saydım artık![]()
denicem bu akşam![]()
cok zor ama durabıldıgın kadar dur oyle on bes defa falan yap kolay gelsın![]()
bende denicem ama durabilirmiyim orası muamma bu arada sanada afiyet olsun canım![]()
ben on sanıye bıle duramıyodum dengemı kaybedıyorum ama yanıyo bacakalrım hep![]()
yanıyosa etkisi var demekki gün gelir victoria screeta dua edermişim![]()
kızlr hangi hareketleri yapıyorsunuz yürüyüş falan yapıyor musunuz ? ben hiç birşey yapmıyorum ama şurada ramazana kadar ne yaptıysam o sonra oruç zaten yapamam kpss hazırlık falan enerjimi harcayamam spora ama göbekli de kalmak istemiyorum