- 6 Ocak 2023
- 1.405
- 6.120
- 88
- Konu Sahibi portakalkadn
-
Odemdir o 2 gün dikkkat et detoks benzeri gider. Ben normalde çok hızlı kilo verirdim yaşta ilerleyince artık ancak bu hızda veriyorum kabullendim ama sabretmeye çalışıyorum yapacak bir şey yok eskide çok yesemde hafta 1.5 -2 kg giderdi şimdi azıcık yesemde haftada 1 kg dan az gidiyor ne yapalım böyle devam istediğimiz kiloya dusene kadarValla helal olsun ramazanda zor bela 2-2,5 kilo verdiğimiz sanıp bayramda öyle aman aman yememiş olmama rağmen 1,5 kadarını geri almış görünüyorum ben de böyle haftada 1e yakın kilo verirdim yediklerime dikkat ederek ve sporla. Şimdi veremiyorum gıdım gıdım verip kepçeyle alıyorum anlayamadım kendimi ama sizi tebrik ediyorum
70 yaşındaki obez nine kas yapıp zayifladiysa bizde yaparız aklıma o kadın geliyor ama linkini vs bilmiyorum karşıma çıkmıştı bir ara60 kiloyken serce parmak kadar gobegıme bakıp hofladıgım gun geldı aklıma. su an su aygırı gıbı şap şap şap vurabılırım gobusume :)) vay arkadas ya:))
Bilemiyorum bana göre sağlıklı vücudum felan baya parlaklasti sıkılaştım , pürüzsüzlesiyor sanki vücudum .Yazdıklarınız sağlıklı beslenmeye uygun menüler mi?
Sadece tatlı ve kuru meyve tüketmenize rağmen miBilemiyorum bana göre sağlıklı vücudum felan baya parlaklasti sıkılaştım , pürüzsüzlesiyor sanki vücudum .
Hayır sadece onları tuketmiyorum. Her gün değişiyor öğünüm başka guruba yazıyorum buraya arada yazıyorum. Bazende yazmıyorum. Gerçi 2 gündür aynı şeyleri tüketiyorum ama bilerek detoks niyetine.Sadece tatlı ve kuru meyve tüketmenize rağmen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?