- 15 Ocak 2012
- 26
- 6
- 288
- Konu Sahibi visnelibrowni
Arkadaşlar evet hedefim tam olarak bu 
Boyum 1.55 kilom 63... kendimi bildim bileli yanakları kolları tombul tombul bir kız çocuğuydum ve sürekli zayıf olma isteği ve çabalarıyla büyüdüm içten içe...
şuan 20 yaşındayım ve artık bu kilo beni gerçekten rahatsız etmeye başladı. boyumun kısalığıyla beraber kilomun da fazla olması iyice kendimi kötü hissetmeme -neredeyse depresyona girmeme- neden olacak. karar verdim yarından itibaren yani 15.09.2014 tarihi ile birlikte bu kiloları vermeye başlayacağım. çok diyet araştırdım zayıflama kürleri olsun yağ yakan kürler olsun ama hepsinden ikinci günde sıkılıp yeniden kendimi yemeye veriyordum. bu sefer şöyle bir plan uygulayacağım;
sabahları: iki haşlanmış yumurta peynir salatalık domates bir bardak şekersiz çay
öğlen:bir kase yoğurt ve 2adet küçük boy grisini
akşam:bir kase çorba
günlük en az 30 dk spor-3litre su
nasıl bulduğunuzu bilmek isterim. gün içinde çok abur cubur yiyen en az 10 bardak çay içen ve sürekli bir şeyler atıştırmak isteyen biriyim. zor olacak biraz ama olacak inşallah. arkadaş buluşmaları ve evde yapılan pasta börekler konusunda da çok sıkıntıya düşeceğim sanırım
katılmak isteyenleriniz olursa çok memnun olurum

Boyum 1.55 kilom 63... kendimi bildim bileli yanakları kolları tombul tombul bir kız çocuğuydum ve sürekli zayıf olma isteği ve çabalarıyla büyüdüm içten içe...

sabahları: iki haşlanmış yumurta peynir salatalık domates bir bardak şekersiz çay
öğlen:bir kase yoğurt ve 2adet küçük boy grisini
akşam:bir kase çorba
günlük en az 30 dk spor-3litre su
nasıl bulduğunuzu bilmek isterim. gün içinde çok abur cubur yiyen en az 10 bardak çay içen ve sürekli bir şeyler atıştırmak isteyen biriyim. zor olacak biraz ama olacak inşallah. arkadaş buluşmaları ve evde yapılan pasta börekler konusunda da çok sıkıntıya düşeceğim sanırım

katılmak isteyenleriniz olursa çok memnun olurum