:((

sakindeniz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
36
0
6
40
İstanbul
o kadar üzgün yazıyırumki şu an sizlere.ağlamadan duramıyorum. Allah en hayırlısını nasip edendr. ama tutamıyorum duygularımı. içimden dualar ediyorum br yandan. Allah ım bebeğim iyi olsun diye. 2 gece önce rüyamda hamileyken adet olduğumu kan gördüm. düşürücem bebeğimi diye korktum. ve o sabahtan beri acıkmam , midem bulantım yok. dün doktora gttim. daha 5 haftam yeni bittiği için anlamaları mümkün değil. kalp atşı 6 haftaada belli oluyormuş. 2 gündür belirtiler gelir giderd iye bekledim . ama bugün emn oldum. bir yandan oruç tuttuğum için acıkma kesin olurdu. bulantılarım çok hafifti daha.
ama iki belirtidde yok oldu. ne diyorsunuz. bebeğim yaşıyormudur sizce ? ((((((( ayrıca rüyada korkunca bebekte düşermş diye bir yerde okudum sanki. kimseye anlatamıyorum emin olamadığım için.. eşim hrkese söyledi gebe olduğumu. n eyapmam gerektiğini bilmiyorum. sağlıklı düşünemiyorum.

Canim uzme kendini silkelen ve kendine gel
Ben daha hamile oldygumu ogrenmeden ruyamda dusuk yaptigimi baska bi gun de asiri kanamali adet olup kimyasal gebelik gecirdigimi gordum hepsi burda okuduklarimizun bilincaltinda yer etmesinin bi sonucu
Acilmiyosun diye bebegini kaybetmis olma dusuncesi de hic mantikli degil
Tabiki hayatta basimiza hersey gelebilir belli ki de inancli bi insansin ama bence sen bebegine ve seninle olduguna.inan

Gebelil hikayeni anlatir misin daha iyi yorum yapalim
Ayrica evrene kotu mrsaj yollamiyalim
Kanaman yoksa bisey olmamistir bence

canım çok sağol. pozitif olmak için çabalıyorum . kanamam yok çok şükür o beni braz raatlatıyor.
gebelik hkayeni anlatırmısın demişsin. nereye anlatıcam anlamadım :S

canım çok sağol. pozitif olmak için çabalıyorum . kanamam yok çok şükür o beni braz raatlatıyor.
gebelik hkayeni anlatırmısın demişsin. nereye anlatıcam anlamadım :S

burada yeniymde o nedenle sordum. acaba doğum hikayeleri diye bir forum linki bulamadım oraya yazacaktım. buraya mı kendi açtığım konuyamı yazıyım hikayemi ;?

ah güzelim, hepimiz yaşadık bu korkuları.
ama şeytan seninle uğraşıyor, vesvese veriyor. başka açıklaması yok..

ben de hamileliğimin başında sürekli doğum yaparken öldüğümü ve bebeğimin annesiz kaldığını düşünür ağlardım.
şimdi ikimiz de iyiyiz oysa..

gebelik kesesini gördüler mi, onu söylememişsin.
ve bi şey daha; 4-5. hafta gebelik belirtisi olan bulantı için henüz çok erken.
benim 6. haftadan sonra başlamış, 12 haftada kesilmişti.. ve çok yoğun bulantılar ve kusmalardı.

sen gönlünü ferah tut, böyle kötü rüyalar görüp uyandığında direkt sol tarafına tükür.
ve kimseye anlatma.. çünkü bunlar bilinçaltı korkuların dışa vurumu..
bebeğin iyi ve seninle..

ben kalp atışlarını 6artı2de duymuştum. ama geç döllenme hikayelerinde 8. haftanın sonuna kadar bekliyorlar.
internette 9. haftada cansız bebek diye kürtaja gittiğinde bebeğinin kalp atışlarını duyan insanlar okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…