63’den 53’e Yolculuğum

Akşam
*Kabak sote
*Azıcık pilav ve barbunya
Makarna yedim az canım dayanamadım
Tarçınlı su içtim bol bol
Yarın sabah tartılcam gene ya her gün bi yere not alıcam canım napim dayanamıyorum yoksa
Senin menü de güzelmiş ama git gide sağlıksız şeyleri çıkartmak lazım pilav gibi makarna gibi yememeliyiz

Makarna yedim az canım dayanamadım
Tarçınlı su içtim bol bol
Yarın sabah tartılcam gene ya her gün bi yere not alıcam canım napim dayanamıyorum yoksa
Senin menü de güzelmiş ama git gide sağlıksız şeyleri çıkartmak lazım pilav gibi makarna gibi yememeliyiz
Sana katiliyorum canim hamur isleri pilav olmasin
Ben kahvaltida ekmek yerine ceviz tuketiyorum

Merhaba kızlar bu sabah tartıldığımda 62.300 düm.Kahvaltı olarak sadece 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim yanında peynir zeytin vs klasik şeyler.Akşam yemeğinde ise 1 tabak barbunya yemeği ve salata yedim.Şuan midem kazınıyor ama pes etmek yok

Ben ekmeği 2 hafta oldu bırakalı canım ama makarna falan yememem lazım
Bi de tabi abur cubur çok şükür bu akşam yemedim.
Ben de yemedim bugün abur cubur sabah haşlanmış yumurta ceviz mozarella domates salatalık zeytin yedim cay tabiki akşam da mantar yoğurt ve çorba

Günaydın Selnurr Selnurr
Sabah tartildim gene dayanamadim
61.1 é düşmüşüm çok çok yavas ilerliyor
Daha hızlı gitmesini istiyorum ama sanirim sabredicez
Aksam hiç abur cubur yemedim
Gerci evde bi şey yoktu dayandım markete de gitmedim
52 ye Son 9 kilo daha epey yolumuz var sanırım

Günaydın Selnurr Selnurr
Ben de bugün itibatiyle 61 çıktım başabaş gidiyoruz çok iyi ya

Aslında Karatay ağırlıklı diyet düşünüyorum birebir olmasa da protein ağırlıklı yapan var mı acaba

Bugün yediklerim
Ceviz
Domates salatalık
Tere
Peynir
7 zeytin
1 incir
4 kuru kayısı
Limonlu yeşil çay

Günaydın Selnurr Selnurr
Ben de bugün itibatiyle 61 çıktım başabaş gidiyoruz çok iyi ya

Kızlar süpersiniz maşallah bence yavaş gitmiyor canım gayet güzel:) Ben bu sabah 63.4 çıktım pilav gerçekten çıkmalı bulgur ara sıra olurda pirincin hiç faydası yok zaten. Dün 62.8 dim ödem oldu galiba biraz inşallah yarına düzelirbiraz iner:) Pazartesiden itibaren 20 gün senelik izne çıkıyorum. Ama tatilde de dikkat etmeye çalışacağım inşallah. Çok sık giremesem de menülerimi mutlaka paylaşmaya çalışacağım. Yarın tartılalım hep birlikte siz ayın 1inde de tartılın eklerim ilk mesaja bende diğer tartıyı 15 Ağustosta yaparım. Birde ben dayanamıyorum hergün tartılıyorum sizde öyle misimiz kızlar? Bakalım 20 gün tartılamayacağım ne yönde etkisi olacak. Bugünden itibaren de pilav ve makarna hayatımdan çıkıyor.

Kızlar süpersiniz maşallah bence yavaş gitmiyor canım gayet güzel:) Ben bu sabah 63.4 çıktım pilav gerçekten çıkmalı bulgur ara sıra olurda pirincin hiç faydası yok zaten. Dün 62.8 dim ödem oldu galiba biraz inşallah yarına düzelirbiraz iner:) Pazartesiden itibaren 20 gün senelik izne çıkıyorum. Ama tatilde de dikkat etmeye çalışacağım inşallah. Çok sık giremesem de menülerimi mutlaka paylaşmaya çalışacağım. Yarın tartılalım hep birlikte siz ayın 1inde de tartılın eklerim ilk mesaja bende diğer tartıyı 15 Ağustosta yaparım. Birde ben dayanamıyorum hergün tartılıyorum sizde öyle misimiz kızlar? Bakalım 20 gün tartılamayacağım ne yönde etkisi olacak. Bugünden itibaren de pilav ve makarna hayatımdan çıkıyor.
İyi tatiller canım sana sağlıklı şeyler yersen zayıflayıp dönersin kesinlikle
Evet ben de her gün tartılıyorum
Ama bana göre niyeyse yavaş verdiğimi düşünüyorum 59 ları bi görseydik hayırlısı ile :)

Günaydın herkese
Bu sabah tartıldım gene aynı ya 61.1
Ki dün sadece kahvaltı ve öğlen az cips yedim
Akşam yemeği yemedim cips yedim diye
üstüne akşam yürüyüş yaptım
Ama dün hastalanmıştım bugün 2.günü belki ondandır inşallah yani

Selam kızlar kilom bu sabah itibariyle 63.4 artık 1 ileri 2 geri çok sıkıldım. Diyet kafasına girmeden sağlıklı beslenerek, acıkmadan yemeyerek, suyu yeterli derecede içip yeterli derecede hareket ederek yılbaşına kadar istediğim kiloya inmek istiyorum. Yda 2 kilo vermek zor olmamalı bu kadar. Eşlik etmek isterseniz buyrun:))

15.Temmuz.2018
Selnurr Selnurr 63.4
lindalinda lindalinda => 63.3
E ela40 => 61.0
Ben de varım. 63.7 den şuan 61.7 ye düştüm 54 bana yeter diye düşünüyorum

Günaydın herkese
Bu sabah tartıldım gene aynı ya 61.1
Ki dün sadece kahvaltı ve öğlen az cips yedim
Akşam yemeği yemedim cips yedim diye
üstüne akşam yürüyüş yaptım
Ama dün hastalanmıştım bugün 2.günü belki ondandır inşallah yani

Regldendir canım bitince birden düşer o merak etme:)

Ben de varım. 63.7 den şuan 61.7 ye düştüm 54 bana yeter diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım 2 kilo vermişsin bile maşallah:)

Günaydın kızlar:) Az önce tartıldım 62.7 geçen pazardan bugüne 600 gram gitmiş hedefim 500 gramdı tutturdum çok şükür dün su tutmuş vücudum demek ki:) Artık 15 Ağustosa kadar tartılamayacağım inşallah tatilde abartmadan dönerim.

Regldendir canım bitince birden düşer o merak etme:)

Hoşgeldin canım 2 kilo vermişsin bile maşallah:)
İnşallah öyledir canım ya
Bugün kahvaltida 2 yumurta
Az peynir
Bok yeşillik
Az da kıymalı Börek yedim
Abur cubur yemiyorum hala çok şükür
Umarim yarın bi 300 gram vermiş olurum
Sende vermişsin ne guZEL

Back
X