64-65 kiloyla diyete başlayanlar

Bende 17 yaşındayım 65 kiloyum arkadaslar bi turlu kılo veremiyorum .
Boyum 1.70 olduğu için kilom fazla gözükmüyor .
Bende aranıza katılabilir miyim ?

Son düzenleme:
Kızlar, diyetisyen arkadaşım aşağıdaki linkte yer alan hesaplamaları hazırladı ve danışmanlık veriyor. İlk danışmanlık ücretsiz. Bilginize.
Chef'sPack

Bu arada 69kg'dan 59kg 'a düşüren 2 listemi de sizlerle paylaşacağım. Özellikle vejetaryenlerin çok işine yarayacak.

bende 168 boy 64 kilodayım 58 kiloya düşmek istiyorum 2 gün önce koşu bandı aldım birde ebru şallının karınsavar cd sini bunu diyetlede desteklemek istiyorum ama zamanım olmadığı için dr gidemiyorum aynı durumda olanlar listelerini paylaşırlarsa en azından 1 fikir olmuş olur

:1: ayni boy ayni kilodayiz :1: ben sadece 60 olsam yeterde artar bu pazartesi nestle nesfit diyetine baslamak istiyorum ve seker den uzak durmaya calisiyorum bakalim hayirlsiyla su 4 kiloyu verebilcekmiyim

bende 1.59 boyunda 65 kilodaydim ayca kayanin diyet listesini ornek alarak diyet yapiyorum tam olarak listeye uyamasamda simdi 63.100 kilodayim.beraber diyete devam edelim nedersiniz

sabah: 1dilim ekmek, 1 kibrit kutusu peynir, 3 ad zeytin, yeşillik ve şekersiz çay
ara : 1/2 su bardağı süt ve 5-6 adet badem
öğlen: 3 adet köfte, yeşillik, 1 dilim ekmek
ara: 1 meyve ile 1/2 su bardağı yoğurt veya süt
akşam: 4-5 kaşık sebze yemeği, 2 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara, salata
ara: 1 meyve

64 kiloya verilen bir diyet bu, ben yapamadım belki siz yapabilirsiniz

Bu çok güzel bir diet pek açda kalınmıyor umarım işime yarar tşk. =)

Selam kizlar bende 64 kiloyum pazartesi ayca kayanin 1 ayda 8 kilo diyetinin 2.beslenme listesine basliycam ve her iki beslenme listesinide her hafta donusumlu olarsk yapicam.varmi bana katilmak isteyen?

Back
X