- 24 Aralık 2014
- 13
- 1
- 8
- Konu Sahibi zamazingo6
-
Merhaba; yurtta olduğun için diyet programlarını takip etmen çok büyük sorun olacaktır. Kendi yemeğini kendin yapamadığın için maalesef uymayacaktır.
Fakat bir iki şey tavsiye edebilirim ;
Öncelikle kalori takibi yapmanı öneririm. Tabi bunun için öncelikle günlük ne kadar kaloriye ihtiyacın var bunu öğrenmelisin. Bunun için google da günlük kalori ihtiyacı hesaplaması diye aratırsan otomatik hesap makineleri çıkacaktır. Bu işlemden sonra 1 ay da çok deli kilo vermeyi istemek yerine ayda 2 kilo verebilecek şekilde yemek porsiyonlarını ayarlaman gerek.
Bununla ilgili özel mesaj atıyorum.
Tamam teşekkür ederim tekrar. Dediğim gibi zaten yemekle başlamış oluyorum 2 gündür. kahvaltıya zaman ayıramıyorum erken uyanamadığım için direk yemekhaneye gidiyorum.
Ama erken uyanamıyorum işte çok denedim ama özellikle şu dönem sınav dönemi. Gece çalışıyorum gündüz ses oluyor diye.:/
21 yasina giricem, 1.67 boyundayim kilom 69 öncelikle 65 ardindan 60 kilo olmak istiyorum :)Çok güzel olur en azından birbirimize dikkat ederiz bende 1500kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Kaç kilosun boyun kaç
aynen bende diyet yapmiyorum, ne varsa elimde onu yiyorum acikmadikca yemiyorum, günlük 1600 ü gecmemeye calsiiyorum, gecen hafta cumartesiden beri iyi gidiyor, tatliya cok düskünüm onu bile aramiyorum cok fazla. sabah kahvaltisinda 1 tatli kasigi sarelle yiyorum ki ilerleyen vakitlerde cok tatli aramayayim diye mesela sana bugun yediklerimin listesini yazayim, 2 3 gündür bi akrabanin evindeyim o yüzden kahvaltilarda aksam yemekleri de iyi oldu benim icin. yoksa yurtta böyle yapamiyorum ne yazikki,Bende 23 yaşındayım. Hadi bakalım inşallah veririz bu kiloları. Çok zor olmamalı :/ Bi de ben bi diyete bağlı gitmiyorum. Sadece kalori kontrolü yapıyorum arkadaşın önerisine göre. Sağlıksız bir şeyler yememeye dikkat ediyorum. Yavaş yavaş da olsa bu şekilde kalıcı olarak vermek istiyorum bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?