• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

merhaba
ogle menum
2 baget tavuk yanina 2 kasik patates kavurma
cok az salata
saat 15 gibide 1 adet elma yicem
aksamda evde corba olsa cok guzel olur :KK48:
yemekten 1 saat sonrada leslie ile 2 mile yapicam insallah :KK76:

gunaydinnn kislaaar :)))
ben geldim ama napiuorum neden zayiflamak istiyorum yasim kac solemedim dimi :)

ben 32 yasinda ama bu yil 33 olacak olan ama ruhen 17 olup yazinda evlenicek olan heyecanli bi kizim iste :)
malum gelinlikler zayifken daha hos duruyo.
universite hayatim boyunca 44-45 kilo olup hep kilo almak icin ugrasirken aradan gecen 10 yil sonra kilo vermek icin buldum kendimi :) ilk hedefim 60 sonrada 56 olmak. dahada zayiflayabilirsem iyi olur tabi

Hoş geldin aramıza canım :)

Offf kızlar sürekli canım bir seyler çekiyor kilo vermek çok zor :(

Offf kızlar sürekli canım bir seyler çekiyor kilo vermek çok zor :KK43:
aynen oyle canim benki normal zamanda cikolata ve kekle beslenen biri olarak zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum :KK12:
cok cok cok caninin istedigi bisey varsada minicik yiyebilirsin bence ama tutamayacaksan hic yeme tabi :stop:

bugün doktora gittim. hiç kızmadı. ayy çok saşırdım. 1.1 kilo gitmiş. gayet ii. çünkü kilon az dedi. orda bi teyze bana söylendi durdu. incecik kızzın niye geliyon cık cık cık dedi. akşam: salata yoğurt 2 d,ilim light ekmek 1 tanede karnıyarık yiyecem

Aksam: 2 icli köfte, cacik, 1 kase sutlac.
Ara: cay.

allah iyiliğini versin. söylede rahatla. yoksa vicdan azabından uyuyamazzın. sonra gece açıkır yemek yersin

Sanirim köftenin bulguru mideme oturdu:-):-) Bana ceza olarak.

Yesil cay icmissin ama ben gec kaldim sanirim biraz, siyah cay ictim bende.

deme öyle. sn öyle deyince dolaptan 1 çig köfte aşırdım. pazartsinden kalan kurtlanmış çiğ köfteyi iştahla yedim

• Beğen
Reactions: mhn
ilk derfa yaptım yeşil cay aldım bugün. tadı değişik geldi. bu günleride mi görecektim. kim dedi ham,ileyken 2 canlısın diye. meğerse doğurunca kilo sana kalıyomuş

• Beğen
Reactions: mhn
Back
X