A anewhope Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 709 458 103 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #1 Merhaba, 65 yaş yaşlılık maaşı bağlatmadan önce eve denetime geliyorlar mı bilen var mı arkadaşlar?
P Pimpirikli10 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 1.586 1.458 133 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #2 anewhope .!.: Merhaba, 65 yaş yaşlılık maaşı bağlatmadan önce eve denetime geliyorlar mı bilen var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir.
anewhope .!.: Merhaba, 65 yaş yaşlılık maaşı bağlatmadan önce eve denetime geliyorlar mı bilen var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir.
A anewhope Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 709 458 103 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #3 Pimpirikli10 .!.: Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir. Genişletmek için tıkla... Yok yaşlılık maaşı. Komşumuz bir teyze alma hakkına sahip geliri hiç yok ama koronadan dolayı evinde değil. Memurlar gelir mi evine diye sormuştum.
Pimpirikli10 .!.: Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir. Genişletmek için tıkla... Yok yaşlılık maaşı. Komşumuz bir teyze alma hakkına sahip geliri hiç yok ama koronadan dolayı evinde değil. Memurlar gelir mi evine diye sormuştum.
P Pimpirikli10 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 1.586 1.458 133 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #4 anewhope .!.: Yok yaşlılık maaşı. Komşumuz bir teyze alma hakkına sahip geliri hiç yok ama koronadan dolayı evinde değil. Memurlar gelir mi evine diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Normalde o şartlarda geliniyor diye biliyorum gerçekten maddi durumunu gözlemlemek amacıyla ama şu korona olaylarindan gelirler mi emin değilim.
anewhope .!.: Yok yaşlılık maaşı. Komşumuz bir teyze alma hakkına sahip geliri hiç yok ama koronadan dolayı evinde değil. Memurlar gelir mi evine diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Normalde o şartlarda geliniyor diye biliyorum gerçekten maddi durumunu gözlemlemek amacıyla ama şu korona olaylarindan gelirler mi emin değilim.
A anewhope Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 709 458 103 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #5 Pimpirikli10 .!.: Normalde o şartlarda geliniyor diye biliyorum gerçekten maddi durumunu gözlemlemek amacıyla ama şu korona olaylarindan gelirler mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim sağolun.
Pimpirikli10 .!.: Normalde o şartlarda geliniyor diye biliyorum gerçekten maddi durumunu gözlemlemek amacıyla ama şu korona olaylarindan gelirler mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim sağolun.
benyeniyimgaliba Nirvana Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 6.202 20.291 548 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #6 Pimpirikli10 .!.: Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir. Genişletmek için tıkla... Ölüm aylığında da gelinmiyor. Çünkü durumu iyi olsa da fark etmiyor, yine de bağlanıyor.
Pimpirikli10 .!.: Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir. Genişletmek için tıkla... Ölüm aylığında da gelinmiyor. Çünkü durumu iyi olsa da fark etmiyor, yine de bağlanıyor.
A anewhope Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 709 458 103 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #7 benyeniyimgaliba .!.: Ölüm aylığında da gelinmiyor. Çünkü durumu iyi olsa da fark etmiyor, yine de bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... 65 yaş maaşında peki?
benyeniyimgaliba .!.: Ölüm aylığında da gelinmiyor. Çünkü durumu iyi olsa da fark etmiyor, yine de bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... 65 yaş maaşında peki?
benyeniyimgaliba Nirvana Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 6.202 20.291 548 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #8 anewhope .!.: 65 yaş maaşında peki? Genişletmek için tıkla... Maalesef 65 yaş aylığını bilmiyorum. Ama ihtiyacı olan kişilere bağlanıyorsa geliyorlardır ya da muhtara falan soruyorlardır.
anewhope .!.: 65 yaş maaşında peki? Genişletmek için tıkla... Maalesef 65 yaş aylığını bilmiyorum. Ama ihtiyacı olan kişilere bağlanıyorsa geliyorlardır ya da muhtara falan soruyorlardır.
D Daxe Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 679 462 53 2 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #9 Yoksulluk maaşında geliyorlar evine eşyalarına bakıyorlar gerçekten ihtiyacı var mı diye
B Biranne01 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2018 1.051 695 43 37 2 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #10 65 yas maasi herkese baglanir evine gelinirmi bilmiyorum ama sigortayi arayip ogrenebilirsiniz.evi dahi olsa veriyorlar o maasi
65 yas maasi herkese baglanir evine gelinirmi bilmiyorum ama sigortayi arayip ogrenebilirsiniz.evi dahi olsa veriyorlar o maasi
P predilettoo Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2019 297 419 23 34 2 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #11 Gelmiyorlar yaştan dolayı bağlanan bi maaş adı üstünde.sadece başka gelirinin olmaması lazım.yani eşinden,çocuğunda kalan bi maaş varsa verilmez
Gelmiyorlar yaştan dolayı bağlanan bi maaş adı üstünde.sadece başka gelirinin olmaması lazım.yani eşinden,çocuğunda kalan bi maaş varsa verilmez
A anewhope Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 709 458 103 2 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #12 Çok teşekkürler cevaplar için arkadaşlar.
Seuta Bazı haklar helâl edilmez.. Kayıtlı Üye 17 Ekim 2016 2.094 2.671 133 35 2 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi anewhope #13 Onceden hersene kontroller yapılırdı ama bu sene askiya alınmış olabilir