. 65 yaşında dördüz annesi oldu.

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.bugun.com.tr/dunya/65-yasinda-dorduz-annesi-oldu-haberi/1789943
Emekli İngilizce ve Rusça öğretmeni Annegret Raunigk, 10 yaşındaki kızının kendisinden kardeş istemesi üzerine harekete geçti. 65 yaşında dördüz annesi oldu.
dorduzlerin-annesine-inanamayacaksiniz_1789943_720_400.jpg

http://www.bugun.com.tr/dunya/65-yasinda-dorduz-annesi-oldu-haberi/1789943#

Almanya'da yaşayan emekli İngilizce ve Rusça öğretmeni Annegret Raunigk'in 10 yaşındaki kızı oynamak için kendisine kardeş istediğinde annesinin yaşı bu iş için oldukça ilerlemişti. Ancak küçük kızın "kardeş sevgisi" o kadar ikna ediciydi ki anne Raunigk, kısırlık tedavisi görmeye karar verdi. Ardından tarihe geçecek bu "en yaşlıdördüz annesi" Raunigk, 19 Mayıs'ta bebeklerini doğurdu.

6.5 aylık hamilelikten sonra sezeryan ile bebeklerine sahip olan Raunigk vedördüzler 3 ay hastanede kaldıktan sonra artık hastaneden çıkmaya hazır.

Ortalama 730 gram ağırlığında doğan bebeklerin bir dizi sağlık sorunu da oluştu. Çocukların doktoru Profesör Christoph Buhrer, şimdi çocukların normal, sıradan çocuklar gibi olduğunu ve annelerinin bakımının onlar için yeterli olacağını belirtti.

bebek2.jpg

Dördüzlerin annesi Annegret Raunigk ise çok uykusuz kalsa da çocuklarına bakabileceğini belirtiyor. Raunigk'in en büyük çocuğu 44 yaşında ve şu anda toplam 17 çocuğu, 7 torunu var.

bebek3.jpg

Yahu kadın maksimum sağlıklı 10-15 yıl ömrün var. Hiç mi düşünmezsin bu çocuklar benden sonra ne olacak diye. 65 yaşında anne mi olunur? 55 yaşında bile nasıl olunur ki? Hayır evlat hasreti çeksen bir nebze anlarım ama 17 çocuk nedir allasen?

Kadın nasıl genç duruyor. .

Anneannemle yaşıtım ..

Demekki önümüzdeki 50 yıl var..

65 yaşında ben dönüp bakmam herife :KK69:
Bizde ölsün maaşını yiyim diye bekleyen neneler bile var.:cry:
Nasıl bi hayat enerjisi takdir ettim.
Bide 17 çoçukta 7 torun az bence çoçukları teşvik etmeliydi :KK22:

oha 17 çocuğu olan kadına bakın :KK57:

Fakat bu durum azıcık akıl akıl gel kuyruğuma takıl gibi. O yaşta 4 bebekle ne işin var yarın ölsen kaldı çocuklar :KK43:

Birde egitimci olcak sen bi kac seneye geberip gidince elden ayaktan dusunce ne olacak annesi olmayanin kimsesi olmaz ne oldu basi goge erdimi acaba sacmaligin daniskasi

65 yaş ve dördüz hey maşallah. teyzenin iletişim bilgilerini bulmalıyım
ben 35 yaşla çok bişey değil sadece ikiz istiyorum:KK5:

dördüzler hariç 13 çocuğu daha varmış elbet bakar ablaları abileri diye düşünmüştür

3-4 sene mi yaşar ?
Hiç sanmıyorum nedense Avrupa insanı bu konuda kendine çok bakıyor 85.yaşını facebookta paylaşan teyzeden sonra inanmıyorum 3-4 senesi olduğuna rahat bir 15-20 sene yaşar.Genç görünüyor üstelik kadın.

X