- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
İlk defa böyle bir diyet duydum :44:
Kilom 59,boyum 1.78
Hedef kilom 50
Yanım arkadaş arıyordum tam,çok iyi olmuş topiğin
178 mimasallah canim ne kadar uzunmussun :) benim boyum 167. hedef kilom ilk olarak 60 sonra ise 57 :) bu saglikli beslenme sistemi günde sadece 2 ögünden olusuyor canim, sabah ve aksam yemegi var sadece. bu sekilde gayet iyi kilo verdigimi düsünüyorum :) tabi sen neler yapiyorsun kilo vermek icin?
Bundan 2 sene önce uzunluğum çok dikkat çekiyordu,ama kilo alınca bütün çekiciliğimi kaybettim.Özellikle göğüslerim beni çok iri gösteriyor.Son zamanlarda bir de basen derdi çıktı,bacaklarım kollarım incecik,göğüs popo kocaman
Ben her öğün avuç içi kadar yağsız,haşlanmış şeyler yiyorum,öğün arası olarak da meyve.Böylece 66dan 59a inebildim,ama hala fazlam var..
Kan grubu işini anlayamadım ben,o nasıl oluyor canım ? :44:
canim, Kan grubuna göre beslenme sisteminin bir tane kitabi var, burda isim verebiliyorumdur umarim (Can bogazdan cikar ) kitabin adi, o kitabi aldim ve okumaya basladim, orda her kan grubuna uygun olan(sifa olan), nötr(sadece yenebilir yarari da yok zarari da), kan grubuna uygun olmayan yiyecekler diye 3 grubuma ayriliyor besinler, ben yararli ve nötr olanlari yiyerek kilo veriyorum. tabi is burda bitmiyor :) sabah kahvaltisi ve sadece aksam yemegi yiyorum. aksam yemegimi genelde 5 bucuk- 6 gibi yiyip günü tamamliyorum :) ve yemek ölcüm, 1 corba kasesi (250 gr kadar su aliyor). evde ne yemek varsa ona sigacak kadar yiyorum ve yaninda ayran yada yogurt tükeitiyroum :) tabi et ve balik ürünleriyle asla ayni ögünde süt ürünlerini tüketmiyorum, bir de et ürünleriyle karbonhidrati ayni ögünde tüketmiyorum (tabi mecbur kalmadikca) canim bir seyi yemek isterse onu mutlaka yiyorum ben, yani kismiyorum ama cok sükür canim bir sey istemiyor cok fazla :)
Aaa çok farklı bir diyet,bir de bunu deneyeyim bakalım.
Bu diyetle kaç kilo verdin şimdi ? Birde aç kalmıyorsun değil mi ? Ben acıkınca kötü oluyorum ya :18:
ilk hedefim 2.8 kg vermek ve sonrasinda ramazan ayinda 2 veya 3 kilo daha verip istedigim kiloya inmek :) tabi istedigim kiloya inince sizi birakacak miyim`? tabiki hayir ! :) buraya katilan herkes kilo verip citir olana kadar burda destek olmaya devam edicem :)
11.4 kg verdim iste canim :) 2 nisan da baslamistim, 7 haziranda tartildim tam 11.4 kg gitmis bu sürede :)
yani ben acikmiyorum en azindan. tabi bünyeye bagli sanirim biraz da :) mesela ben günde 4 5 tane cikolata yerdim canim hic cikolata istemedi. ne biliyim mesela normalde diyet yaparken cok halsizlesirdim ama bunda hic öyle hissetmedim. kitabini alip okumani tavsiye ederim :) cünkü internetteki bilgiler pek dogru olmuyor malesef. bir de tabi ben orda yenmesi gerektigi yazan miktardan biraz daha fazla yiyorum cünkü yoksa cok az yeniliyor ama ben ölcümü dedigim gibi kase olarak ayarladim.
Bebisim gunaydin hayirli olsun topigin iyi oldu boyle kan grubun ne tatlim
O kitabı kesinlikle almalıyım, 11.4 kilo ha vay beee
Tebrik ederim canım,darısı başımıza artık :26:
inaninca yapilmiycak hic bisey yok canim :) elbette sende en kisa sürede istedigin kiloda olacaksin eminim.
bende kan grubu diyeti yapayım diyorum benim 0 grubum ne yiyip içicem ben şimdi nerden araştırabilirimki hadi baloncuk muhtacım sanaaaa
estagfurullah ablam, ne muhtacligi.
Mehmet Ali Bulut yazarin adi, Kitabin adi Can Bogazdan Cikar. ablam bu kitabi internetten siparis edebilirsin ve her sey ayrintisiyla anlatiyor orda :)
merhaba kizlar, sabahin bu saatinde kalktim kendime bi günlük acayim dedim :)
tam 68 önce biz kilolu hatunlarin kaderi olan dikkat etme sistemine gectim :) bu sürecte tam tamina 11.4 kg verdim ve hayatimda inebilecegim en az kiloya indim. bundan sonra kalan cok az bir kilom var ve bunu kendi günlügümü acarak ve sizlerle bereaber olarak vermek istiyorum. öncelikle diyet denen bir sey yapmiyorum, Kan grubuma göre besleniyorum. bana katilmak isteyenleri bekliyorum:) kac kilo oldugunuz ve ne kadar vereceginiz önemli degil sadece karar verin ve bende varim diyin yeterli ! :)
biraz kendi kendime konusuyor gibi olucam galiba ama, kullandigim ilacin yan etkileri arasinda ödem yapma, ve kilo degisikligi yaziyorinsallah cok aldirmaz yaaa
bebeyimm yeni topiğin hayırlı bolca kalıcı kilo vermeli olsuunn !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?