- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
kıızzzz sen günlük müü açtııınnn :)
hayırlı olsun tatllıımmm
evet kuzummbaktim herkes bi yerlere dagildi bari ben de bi topik acayim da yola son gaz devam edelim dedim
sagol tatlimm :) birakmadim sizi he, gel sende buraya :)
hiç sormadan atlıyom zaten.sen de kendi günlüğün gibi takılabilirsin
Bende yaklaşık 3 hafta kadar önce karar verdim sağlıklı yaşamaya, 2 haftadır da karatay yapıyorum, Kab grubuna göre beslenmeyi de duymuştum çok inceleyemedim ama o da bana mantıklı gelmişt.ikaratayla 2 öğün kısmı ve akşam belli bir saatten sonra yememe kısmı benziyor ama sen anladığım kadarıyla bana göre oldukça az yiyosun, Karatayla doğru besinlerden doyana kadar, kalori hesabı yapmıyosun en güzel yanı bu zaten, ben 2 haftada hiç aç kalmadan 3 kilo verdim, şuan karatay çok iyi gidiyor memnunum, ilerleyen zamanlarda kan grubuna göre beslenmeyi de deneyebilirim..178 mimasallah canim ne kadar uzunmussun :) benim boyum 167. hedef kilom ilk olarak 60 sonra ise 57 :) bu saglikli beslenme sistemi günde sadece 2 ögünden olusuyor canim, sabah ve aksam yemegi var sadece. bu sekilde gayet iyi kilo verdigimi düsünüyorum :) tabi sen neler yapiyorsun kilo vermek icin?
menün dolma eğer bulgurluysa karataya da uyumlu.. ben 4-5 kuru patlıcan dolması yemiştim.. çok da severim :)1 adet kücük kuru patlican dolmasi, 1 adet kücük kuru kirmizi biber dolmasi ve 1 adet kücük kuru acur dolmasigercekten de kücüktüler ve 1 bardak ev yapimi ayran
günlüğün hayırlı olsun bayanbaloncuk
Bende yaklaşık 3 hafta kadar önce karar verdim sağlıklı yaşamaya, 2 haftadır da karatay yapıyorum, Kab grubuna göre beslenmeyi de duymuştum çok inceleyemedim ama o da bana mantıklı gelmişt.ikaratayla 2 öğün kısmı ve akşam belli bir saatten sonra yememe kısmı benziyor ama sen anladığım kadarıyla bana göre oldukça az yiyosun, Karatayla doğru besinlerden doyana kadar, kalori hesabı yapmıyosun en güzel yanı bu zaten, ben 2 haftada hiç aç kalmadan 3 kilo verdim, şuan karatay çok iyi gidiyor memnunum, ilerleyen zamanlarda kan grubuna göre beslenmeyi de deneyebilirim..
menün dolma eğer bulgurluysa karataya da uyumlu.. ben 4-5 kuru patlıcan dolması yemiştim.. çok da severim :)
ben karatay diyeti topiğinde yazıyorum canım, ptesileri bildirim günümüz ayrıca kendi günlüğümde de birkaç arkadaşla yarışıcaz, yetişebilirsem buraya da yazmayı çok isterim.. zira herkes her telden çalıyor olması nedeniyle burası çok renkli bir sayfa olacak, Burda da yarış yapalım mı ne dersiniz?
yani en çok kim kilo vermiş :) diye.. yanlış mı oldu? yarış daha mı farklı oluyor ki?yaris derken canim? :)
yani en çok kim kilo vermiş :) diye.. yanlış mı oldu? yarış daha mı farklı oluyor ki?
sabah kahvaltım
1 yarım ekmek zar zor yedim acıkmamak için
2 dilim peynir domates salata
patates yedim yumurtya değmiş ondan inletti beni kaşıntıdan nerden bileyim yumurtalı oldugunu
akşam yemeğim
1 dilim etli ekmek
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyaglı yemek
1 kaşık pilav
3 kaşık cacık
1 avuç çerez
ve 5 bardak çay
fazla mı olmuş
yani en çok kim kilo vermiş :) diye.. yanlış mı oldu? yarış daha mı farklı oluyor ki?
afiyet olsun kuzuumm :) karnin doyduysa sorun yok
doydum boncugum doydum eskiden olsa yetmezdi ama artık fazla bilem geliyoo
gelisme var demekkiii
dün doktordan gelirken epeyden beri görmediğim birini gördüm kız sen iyice süzülmüşsün zaten zayıftın iyice süzülmüşsüün dedii
aynen bunu dedi
ay nasıl mutlu oldummm
belki ondan iştahım kapandı
olabilitesi yüksek. benim sevdicege gecen mesaj attim 62.8 kg olmusm diye, kiz kardesi okumus mesaji alkisliyomus beni evdee
fazla değil canım sadece çok çeşitli olduğu için fazla gibi duruyor ama bana göre az bile :)sabah kahvaltım
1 yarım ekmek zar zor yedim acıkmamak için
2 dilim peynir domates salata
patates yedim yumurtya değmiş ondan inletti beni kaşıntıdan nerden bileyim yumurtalı oldugunu
akşam yemeğim
1 dilim etli ekmek
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyaglı yemek
1 kaşık pilav
3 kaşık cacık
1 avuç çerez
ve 5 bardak çay
fazla mı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?