66 günde 11.4 kg gitti bile :)

günlüğün hayırlı olsun bayanbaloncuk
Bende yaklaşık 3 hafta kadar önce karar verdim sağlıklı yaşamaya, 2 haftadır da karatay yapıyorum, Kab grubuna göre beslenmeyi de duymuştum çok inceleyemedim ama o da bana mantıklı gelmişt.ikaratayla 2 öğün kısmı ve akşam belli bir saatten sonra yememe kısmı benziyor ama sen anladığım kadarıyla bana göre oldukça az yiyosun, Karatayla doğru besinlerden doyana kadar, kalori hesabı yapmıyosun en güzel yanı bu zaten, ben 2 haftada hiç aç kalmadan 3 kilo verdim, şuan karatay çok iyi gidiyor memnunum, ilerleyen zamanlarda kan grubuna göre beslenmeyi de deneyebilirim..

1 adet kücük kuru patlican dolmasi, 1 adet kücük kuru kirmizi biber dolmasi ve 1 adet kücük kuru acur dolmasi gercekten de kücüktüler ve 1 bardak ev yapimi ayran
menün dolma eğer bulgurluysa karataya da uyumlu.. ben 4-5 kuru patlıcan dolması yemiştim.. çok da severim :)

oncelikle tesekkür ederim :) aslinda hic ac kalmiyorum, yani acikmiyorum bile aksam yemegimi yerken.
bulgur benim kan grubuma uygun olmayan bi besin :) o yüzden tüketmemeye calisiyorum bulguru :) piricliydi anlayacagin dolma. ben canim ne isterse onu yiyorum aslinda :) bu arada seni de tebrik ederim. eger istersen birlikte devam edebiliriz :)

ben karatay diyeti topiğinde yazıyorum canım, ptesileri bildirim günümüz ayrıca kendi günlüğümde de birkaç arkadaşla yarışıcaz, yetişebilirsem buraya da yazmayı çok isterim.. zira herkes her telden çalıyor olması nedeniyle burası çok renkli bir sayfa olacak, Burda da yarış yapalım mı ne dersiniz?

yaris derken canim? :)

sabah kahvaltım
1 yarım ekmek zar zor yedim acıkmamak için
2 dilim peynir domates salata
patates yedim yumurtya değmiş ondan inletti beni kaşıntıdan nerden bileyim yumurtalı oldugunu

akşam yemeğim
1 dilim etli ekmek
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyaglı yemek
1 kaşık pilav
3 kaşık cacık
1 avuç çerez
ve 5 bardak çay
fazla mı olmuş

afiyet olsun kuzuumm :) karnin doyduysa sorun yok

olabilitesi yüksek. benim sevdicege gecen mesaj attim 62.8 kg olmusm diye, kiz kardesi okumus mesaji alkisliyomus beni evdee

fazla değil canım sadece çok çeşitli olduğu için fazla gibi duruyor ama bana göre az bile :)

demek ki yarış yapılmıyor, yarın bildirim günü, e liste falan olacak mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…