66 günde 11.4 kg gitti bile :)

neyse ya sagligim her seyden daha önemli. zaten artik cok da hizli vermek istemiyorum kilomu :)
benim hedefim diplomaya kadar incelmekti hedef tamam şimdi gerçekten ideal kiloma iniyorum ama yiyerek kilo verirsem ne ala deyse diyet falan yapmam zaten doğru olanı yapıyoruz 2 öğün yiyoruz ve kan grubumuza göre besleniyoruz doğru oldugu için kilo veriyoruzzzzz!!!
senin benden, benim senden kurtulusum olmadigimi biliyorum heyyuu

aynen bebeyim!

hadi bakalim simdiden hayirli olsun hepimize kizlar pazartesileri kilo bildirimi düsünüyorum ne diyorsunuz?

arkadaslar bu topikte herkes istedigi diyeti beslenme tarzini yapabilir :) tabiki sok diyetlere karsiyiz bu böyle biline :) caniniz ne cekiyorsa yemekte özgürsünüz, burda kimse size neden onu yedin demeyecek :) ama gece yatmadan önce yenmedigi sürece spor yapip yapmamakta, ister 6 ister 2 ögün beslenmekte, dondurma cikolata caniniz cekmekte özgürsünüz ! :) cünkü diyet degil yasam tarzi yapicaz. :) katilmak isteyenler gelsinler kapim hep acik

kııızz şok diyette neyy ?

( )

kizlaar, ilk etapta 2.8 sonraki etapta 3 kg olmak üzere 5.8 kg kaldi geriye. haydii gelin hep beraber bu yolda istedigimiz kilolara kavusaliimm :)

1 adet kücük kuru patlican dolmasi, 1 adet kücük kuru kirmizi biber dolmasi ve 1 adet kücük kuru acur dolmasi gercekten de kücüktüler ve 1 bardak ev yapimi ayran

kıızzzz sen günlük müü açtııınnn :)
hayırlı olsun tatllıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…