- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
tesekkür ederim citircigim :) seni de beklerim burda biliyorsunn :)
aynen benimkinde de
boncugum çıkacağımı kim dedi ?
benim hedefim diplomaya kadar incelmekti hedef tamam şimdi gerçekten ideal kiloma iniyorum ama yiyerek kilo verirsem ne ala deyse diyet falan yapmam zaten doğru olanı yapıyoruz 2 öğün yiyoruz ve kan grubumuza göre besleniyoruz doğru oldugu için kilo veriyoruzzzzz!!!neyse ya sagligim her seyden daha önemli. zaten artik cok da hizli vermek istemiyorum kilomu :)
senin benden, benim senden kurtulusum olmadigimi biliyorum heyyuu
benim hedefim diplomaya kadar incelmekti hedef tamam şimdi gerçekten ideal kiloma iniyorum ama yiyerek kilo verirsem ne ala deyse diyet falan yapmam zaten doğru olanı yapıyoruz 2 öğün yiyoruz ve kan grubumuza göre besleniyoruz doğru oldugu için kilo veriyoruzzzzz!!!
aynen bebeyim!
hadi bakalim simdiden hayirli olsun hepimizekizlar pazartesileri kilo bildirimi düsünüyorum ne diyorsunuz?
arkadaslar bu topikte herkes istedigi diyeti beslenme tarzini yapabilir :) tabiki sok diyetlere karsiyiz bu böyle biline :) caniniz ne cekiyorsa yemekte özgürsünüz, burda kimse size neden onu yedin demeyecek :) ama gece yatmadan önce yenmedigi sürecespor yapip yapmamakta, ister 6 ister 2 ögün beslenmekte, dondurma cikolata caniniz cekmekte özgürsünüz ! :) cünkü diyet degil yasam tarzi yapicaz. :) katilmak isteyenler gelsinler kapim hep acik
kııızz şok diyette neyy ?
()
dilviiiiinbu sok diyetlerin kitabini yazmis birisin bence bu konu acma annem
yanacıklarım ağrıdı gülmekten
tamam annecim
deli yaa:111::111:
atiyeden deli ya deli yaa deli yaaaa şarkısını bu boncuga hediye ediyorummm bam bam bamm
kuzucum ben çıkıyorum akşam yine geliyirm
tamam güzelimm, aksam menü bildirimine bekliyorumm
hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?