66 günde 11.4 kg gitti bile :)

:( neyse ya sagligim her seyden daha önemli. zaten artik cok da hizli vermek istemiyorum kilomu :)
benim hedefim diplomaya kadar incelmekti hedef tamam şimdi gerçekten ideal kiloma iniyorum ama yiyerek kilo verirsem ne ala deyse diyet falan yapmam zaten doğru olanı yapıyoruz 2 öğün yiyoruz ve kan grubumuza göre besleniyoruz doğru oldugu için kilo veriyoruzzzzz!!! :D
senin benden, benim senden kurtulusum olmadigimi biliyorum heyyuu :1::46:

aynen bebeyim! :29:

benim hedefim diplomaya kadar incelmekti hedef tamam şimdi gerçekten ideal kiloma iniyorum ama yiyerek kilo verirsem ne ala deyse diyet falan yapmam zaten doğru olanı yapıyoruz 2 öğün yiyoruz ve kan grubumuza göre besleniyoruz doğru oldugu için kilo veriyoruzzzzz!!! :D

aynen bebeyim! :29:

hadi bakalim simdiden hayirli olsun hepimize :1: kizlar pazartesileri kilo bildirimi düsünüyorum ne diyorsunuz?

arkadaslar bu topikte herkes istedigi diyeti beslenme tarzini yapabilir :) tabiki sok diyetlere karsiyiz bu böyle biline :) caniniz ne cekiyorsa yemekte özgürsünüz, burda kimse size neden onu yedin demeyecek :) ama gece yatmadan önce yenmedigi sürece :1: spor yapip yapmamakta, ister 6 ister 2 ögün beslenmekte, dondurma cikolata caniniz cekmekte özgürsünüz ! :) cünkü diyet degil yasam tarzi yapicaz. :) katilmak isteyenler gelsinler kapim hep acik

arkadaslar bu topikte herkes istedigi diyeti beslenme tarzini yapabilir :) tabiki sok diyetlere karsiyiz bu böyle biline :) caniniz ne cekiyorsa yemekte özgürsünüz, burda kimse size neden onu yedin demeyecek :) ama gece yatmadan önce yenmedigi sürece :1: spor yapip yapmamakta, ister 6 ister 2 ögün beslenmekte, dondurma cikolata caniniz cekmekte özgürsünüz ! :) cünkü diyet degil yasam tarzi yapicaz. :) katilmak isteyenler gelsinler kapim hep acik

kııızz şok diyette neyy ?

( :60: :60: :60::60::60::60::60::60::60::60: )

kizlaar, ilk etapta 2.8 sonraki etapta 3 kg olmak üzere 5.8 kg kaldi geriye. haydii gelin hep beraber bu yolda istedigimiz kilolara kavusaliimm :)

1 adet kücük kuru patlican dolmasi, 1 adet kücük kuru kirmizi biber dolmasi ve 1 adet kücük kuru acur dolmasi :1: gercekten de kücüktüler :D ve 1 bardak ev yapimi ayran

Back
X