- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
tesekkür ederim citircigim :) seni de beklerim burda biliyorsunn :)
boncugum çıkacağımı kim dedi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederim citircigim :) seni de beklerim burda biliyorsunn :)
aynen benimkinde de![]()
boncugum çıkacağımı kim dedi ?![]()
benim hedefim diplomaya kadar incelmekti hedef tamam şimdi gerçekten ideal kiloma iniyorum ama yiyerek kilo verirsem ne ala deyse diyet falan yapmam zaten doğru olanı yapıyoruz 2 öğün yiyoruz ve kan grubumuza göre besleniyoruz doğru oldugu için kilo veriyoruzzzzz!!!neyse ya sagligim her seyden daha önemli. zaten artik cok da hizli vermek istemiyorum kilomu :)
senin benden, benim senden kurtulusum olmadigimi biliyorum heyyuu![]()
benim hedefim diplomaya kadar incelmekti hedef tamam şimdi gerçekten ideal kiloma iniyorum ama yiyerek kilo verirsem ne ala deyse diyet falan yapmam zaten doğru olanı yapıyoruz 2 öğün yiyoruz ve kan grubumuza göre besleniyoruz doğru oldugu için kilo veriyoruzzzzz!!!
aynen bebeyim!![]()
hadi bakalim simdiden hayirli olsun hepimizekizlar pazartesileri kilo bildirimi düsünüyorum ne diyorsunuz?
arkadaslar bu topikte herkes istedigi diyeti beslenme tarzini yapabilir :) tabiki sok diyetlere karsiyiz bu böyle biline :) caniniz ne cekiyorsa yemekte özgürsünüz, burda kimse size neden onu yedin demeyecek :) ama gece yatmadan önce yenmedigi sürecespor yapip yapmamakta, ister 6 ister 2 ögün beslenmekte, dondurma cikolata caniniz cekmekte özgürsünüz ! :) cünkü diyet degil yasam tarzi yapicaz. :) katilmak isteyenler gelsinler kapim hep acik
kııızz şok diyette neyy ?
(![]()
![]()
)
dilviiiiinbu sok diyetlerin kitabini yazmis birisin bence bu konu acma annem
![]()
yanacıklarım ağrıdı gülmekten![]()
tamam annecim![]()
deli yaa![]()
:111::111:
atiyeden deli ya deli yaa deli yaaaa şarkısını bu boncuga hediye ediyorummm bam bam bamm![]()
![]()
kuzucum ben çıkıyorum akşam yine geliyirm
tamam güzelimm, aksam menü bildirimine bekliyorumm![]()
hayırlı olsun canım