onları işe karıştırmayınca rahat vermiyolar ki. ben çareyi kızımı da işin içine katmakta buldum. hem ağırlık yaptığı için daha fazla kalori yakıyorum gibime geliyoGuzel spormus canimBen oglumu karnima yatirsam ustumde ziplar ramazan bitene kadar iftardan 1 saat sonra falan senin gibi mekik, sinav cekeyim ben de tabi oglumu ise karistirmadan
Bizde dışarda yemeğe davetliyz bugun inşallah bende sınırı aşmam çünkü bende acimBu akşam şirketin iftar yemeği var. ve ben bu yıl hiç olmadığım kadar açım. umarım sınırı aşmam.
Doğum günü varfi bi dilim pasta yedim((((((((((((
İnşallah canım. ben de akşamki yemeğe katıldım. aylar sonra dar kot ve mini ceketim ayağımda topuklularım, fönlü saçlarımla kendim için yaptığım en iyi şeylerden birinin lazer epilasyon ve şu diyet işi olduğunu anladım. Kendimize saygımız olsun ve tutalım şu ağızlarımızı22 haziran çarşamba
Sahur menüm :
1 tavada yumurtanın yarısını yiyebildim
1 seftalininde yarısını yiyebildim
İstahim mi kapanıyor ne Allahım benim için çok düşük bi ihtimal ama inşallahzayıflamam gerek gerçekten gerekk
Evet ya nolur zayiflayalimİnşallah canım. ben de akşamki yemeğe katıldım. aylar sonra dar kot ve mini ceketim ayağımda topuklularım, fönlü saçlarımla kendim için yaptığım en iyi şeylerden birinin lazer epilasyon ve şu diyet işi olduğunu anladım. Kendimize saygımız olsun ve tutalım şu ağızlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?