- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 29
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Ay zayıflayabildin mi ne yaptın zayfladıysan bende istiyorum
Ekmek abur cubur tatlı yemeyince çok güzel kilo gider
Makarna sosunu az yağlı yap ve az ye bence önemli olan porsiyon küçültme istediğin kiloya düşersin Inşallahahaha DUR KIZ DAHA 2 3 gün OLDU... şaka bi yana 74 kiloydum, azıcık zayıflayıp 68 oldum.. bıraktım.. şimdi bugün start verdim geri. perşembelwri tartılıp güncelleme yapmayı düşünüyorum. hadi gel
kesinlikle, ben de tatlı ihtiyacımı muz bitter ile gideririm diyorum... bi makarna zaafım var ondan da kurtulsam
Eveeet, geldik gün raporuna.
Öğlen on ikide(geç uyandım ihihi) 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim bwyaz peynir, salatalık, domates ve üç beş erik ile kahvaltı yaptım.
Üç gibi patatesli, yeşil fasülyeli türlü yedim(yanına yoğurt)
Türk kahvesi, kuru kayısı ile ara öğün.
Şimdi anneme makarna pişiriyorum. Yememek için biiii sürüüüü yeşil erik yiyip su içtim
Yatmadan da yeşil çay.
Ben kendimden razıyım.
Makarna sosunu az yağlı yap ve az ye bence önemli olan porsiyon küçültme istediğin kiloya düşersin Inşallah
Oh maşallah bende zayıflamak istiyorum hareketsizlik bitirdi beni birde aslında çok uyku kilo yapıyor geç uyanmayın bence bol yoğurt en güzeli hareketsiz olmak beni kilo aldırdı ya yoksa iyiydim ben evlendim bilmediğim yerde dışarı çıkamadımahaha DUR KIZ DAHA 2 3 gün OLDU... şaka bi yana 74 kiloydum, azıcık zayıflayıp 68 oldum.. bıraktım.. şimdi bugün start verdim geri. perşembelwri tartılıp güncelleme yapmayı düşünüyorum. hadi gel
kesinlikle, ben de tatlı ihtiyacımı muz bitter ile gideririm diyorum... bi makarna zaafım var ondan da kurtulsam
Eveeet, geldik gün raporuna.
Öğlen on ikide(geç uyandım ihihi) 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim bwyaz peynir, salatalık, domates ve üç beş erik ile kahvaltı yaptım.
Üç gibi patatesli, yeşil fasülyeli türlü yedim(yanına yoğurt)
Türk kahvesi, kuru kayısı ile ara öğün.
Şimdi anneme makarna pişiriyorum. Yememek için biiii sürüüüü yeşil erik yiyip su içtim
Yatmadan da yeşil çay.
Ben kendimden razıyım.
Oh maşallah bende zayıflamak istiyorum hareketsizlik bitirdi beni birde aslında çok uyku kilo yapıyor geç uyanmayın bence bol yoğurt en güzeli hareketsiz olmak beni kilo aldırdı ya yoksa iyiydim ben evlendim bilmediğim yerde dışarı çıkamadım
68 im bendeBeni de hareketsizlik bitirdi bir de gece yemesi. Olsun, hiç geç değil yaparsın sen. Kg kaç?
Selam.nasil bir programla ilerleyeceksinSelam günlük.
164, 68 kiloyla sıkı bir diyete giriyorum.
Sağlıklı bir şekilde nasıl hızlı verilirse o maksadim. 58-60 olsam bana yeter, fazla fitliği kaldırmıyo benim bünye, azıcık etli butlu bi çizgiye oturtsam yeter
Motive olmak icin sıkca yazıp karalayıp güncelleyecegim. Güncellemiyosam şüşko olacağım eylemler içerisindeyimdir...
hadi bism.
5 Haziran: 68 kg.
Geçmiş olsunOf ya 162, 65 kilo ile yerimi alayım ben de. 58’den çıktım. Deprem süreci ve devamında inanılmaz kilo aldım…
Bugün kahvaltıda yediğim ekmeği saymayalım olur mu
Günde 2 litre su içiyorum mutlaka. 2.2 litre kapasiteli bir su şişem var. Şöyle minnoş bir şey. Çok faydası oluyor günlük tamamını içmekte. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?