- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
“Bugüne kadar yedin biraz sabret” diyorum kendime sürekli.Herkese afiyet şifa olsun
Ben de az evvel orta boy filtre içtim. Canım asiri derecede saglıksız seyler cekiyor ama uyanınca duyacağım pişmanlığı düşünüp, kendime kızmamak için yemiyorum..
Ben diyetin ortasinda bir gun yemek plani yapmadiigm 24 saatlik goreve gittim.Ben az önce kötü bişi yaptım
Çat kapı arkadaşım geldi, ayıptır söylemesi elinde iki kutu pizza ve serbetli tatli ile..
kendi pizzami da tatlimi da yedim, ne yalan söyleyeyim...(evde denemeyiniz!)
ama gemileri yakmayayım diyorum, bugün daha bir şey yemeyeceğim son öğünümdü.
2 kupa yesil cay icerim.
yarın da hafif beslenir tartıya artı olarak yansımasını önlerim insaallah.
sakın bozmayın diyetinizi kızlar sonra çok pişman olup kendinize kızıyorsunuz, kendimden biliyorum........
Valla bugun odemlenmisimdir.asena87 bildiğim kadarıyla belli ölcüde kafeinin yağ yakımını hızlandırıyor, özellikle egzersizden 30 dk önce türk kahvesi, filtre kahve filan önerirler..
fakat fazlasi ödem yapiyormus ona dikkat...
o kadar kahve içip uyuyabiliyor musunValla bugun odemlenmisimdir.
Normalde 2 Turk kahvesi, 1 filtre kahve icerim.
Bugun 3 Turk kahvesi,2 filtre oldu
Yani normalde de 2.00 gibi uyuyorum.o kadar kahve içip uyuyabiliyor musun
Arastirdim kimyon tohumu diyor bazi yerlerde de.
Denemek istiyorum yarın başlarım. Gaz problemi çok yaşıyorum ona çok faydası oluyordu bu şekilde yapmıyordum tabi kimyonu sıcak suyla karıştırıp içiyordum beklemedenArastirdim kimyon tohumu diyor bazi yerlerde de.
Sen yapacak misin?baslarsan beni de sonuctan haberdar eder misin?
Ben maydanoz-limon suyu yaptigim icin yemeklerden once bir de bunu denemeyeyim hemen.
Evet gaza iyi geliyormus.Denemek istiyorum yarın başlarım. Gaz problemi çok yaşıyorum ona çok faydası oluyordu bu şekilde yapmıyordum tabi kimyonu sıcak suyla karıştırıp içiyordum beklemeden
Bu kadının bir de yoğurt kürü var haftada sadece iki öğün yapılıyor. O da baya güzel. Bugün yaptığım yulaf krebini deneyebilirsin çok doyurucu oldu. İnsan tam buğday ekmeğinden sıkılıyor bazen. Süt şişkinlik yapmıyorsa ara öğünde tahinli süt deneyebilirsin tarçın da var içinde. O da güzel oluyorEvet gaza iyi geliyormus.
Dene bakalim.
Bir sure maydanoz-limon devam edeyim, sana iyi gelirse ben de denerim.
Benim de menumu degistirip vucudumu sasirtmam gerek.1 aydir ayni kahvalti ayni ara ogun sayilir.
Ama bir sey secemiyorum.
Saglikli olan bu yaptigim cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?