- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.656
- 53
- 26
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Evet evet minik stickerlar aldımAa biliyorum ben bu siseleri ama en tatlış bunu gördüm.. sen mi süsledin bisküvi hanım...
Ben 67 idim su an guncel kilom 62.8asena87 begonvil1985 Oydar seviyetalip cici-bebe
Günaydın, hos geldiniz kızçeler.. Hepinize toplu cevap vereyim, daha kalkıp hazırlanıcam...
İzleyeceğim program ekmeği, abur cuburu, şekeri, pilavı kesmek.. zaman zaman sadece tadımlık yemek..
Son öğünümü olabildiğince erken yiyip yeme içmeyi erken kapatmak..
Bol su, yesil cay ile ve haftada birkaç gün egzersiz ile günü desteklemek.
Daha evvel bu sekilde baya kolay kilo verdim. İki öğün beslendim.
Ara sıra detoks yaparım, ara sıra aralıklı oruç. Bünyemin verdiği sinyale göre yani. Hepimizin programı kisiseldir, birbirimizle paylasalım gün icinde yazmaya calisalim. Grup aktif olursa hepimiz icin daha gercekci bir hal alır ve birbirimize ilham oluruz, motive ederiz. Birkaç gün yazmayan arkadaşları grup demoralize olmaması icin listeden alacağım(aksilik yaşayan, giremeyen arkadaşlar hariç)
Bana kilosunu yazanları listeye ekleyeceğim. Hepimize başarılar diliyorum
uçurrrrsana bana linki....Evet evet minik stickerlar aldım
Istah da kesiyor su bu arada. Epey faydası oluyor şişenin. Link verebilirim yasak değilse eğer isteyenlere
Burada da paylaşım yapalım lütfen fırsat buldukca.Ben 67 idim su an guncel kilom 62.8
Boyum 162 yas 35.
Baska baslikta da menu yaziyorum, fikir alisverisi yapiyoruz.
Ama degisik fikirler veya takip guzel olabilir.
Yolladımuçurrrrsana bana linki....
Şuanda reglim ben de bitince kabak detoxu yapıcam 3 gün sonra yine normal diyete devam.Oydar afiyet olsun harika bi tabak olmuş.. rahatına bak..
ben dün fazla kaçırdım(akşemleyin makarna kaçamağı yaptım)
O seneple bugünü hafif atlacağım. Zaten karnım çok şiş. Şişlik gitsin.
Sabah 3 kayısı, 1 bardak su
On bir buçuk gibi de 1 bardak kefir, 1 avokado yedim
Son öğünümü üç dört gibi yapsam mük.
Kilo güncellemelerini hangi gün yapıyoruz
Aralıklı oruçta yemek çok kısıtlı değil diye biliyorum.bu arada hepiniz harika gidiyorsunuz..
ben disardayim, az evvel iki kase et suyu çorbası ile günü kapattım.. bir kase olaydı iyiydi..
artık sadece su yatana değin
iyi düşünmüşsün ben de arada if, arada az az sık sık, detoks takılıyorum vücut da sasıyor iyi oluyorAralıklı oruçta yemek çok kısıtlı değil diye biliyorum.
İlk 10 gün kalori sayarak sonra araya bi detox sonraki 10 gün aralıklı oruç şeklinde gidicem galiba. Canım sıkılmasın aynı şekilde diyet yaparak
Olacak olacak kızlar hızlıca toparlayabiliriz inanıyorum.seviye bomba gibi gidiyor valla, yetiscem seviyeyeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?