- Konu Sahibi Fotosentez
-
Öyle deme, bak kilolarımız gramı gramına aynı. Birbirimize destek olursak yaparız biz :) Bu arada senin günlüğünün linkini atabilir misin bana? Ben bazen telden giriyorum bulması çok zor oluyor. Bende sana destek olurum.
günlük açmadim ben canim, nede olsa 3 gün dikkat edip 4. gün birakiyorum günlüge gerek duymadim bu yüzden
1,63 boy 79 kilo şimdi sen buna çok d
iyeceksin amma ben 68 kilodan bir anda 80 kiloya çıktım rahatsızlığım vardı ve kullandığım ilaçlar çok kilo yaptı tabi akıllı doktorum diyet yazmamış bu kullandığım ilaç diyetle alınmalıymış neyse ben iyileştim şükür tam kilo veriyim derken bu kiloyla hamile kaldım allahım resmen çöktüm neyseki 9 kilo aldım ama tabi 89 oldum kendimi aştımmm resmen doğumdan sonra 84 lerdeydim kızım 6 aylık oldu diyete başladım spor ve sağlıklı beslenmeyle şuan 79 dayım azimliyim 65 e kadar düşücem inşallah zaten hayatımda en fazla 62 kilo olabilmiştim ben oldum olası balık etli bir bayandım ama artık tombiş bir bayan olmuştum yine eski günlerime dönmekte kararlıyım.
Arkadaşlar bugün sabah 1 sıkma yağsız ve tuzsuz, yanında çay içtim.
Öğle ve akşam bulgur pilavıyle ekmeksiz et yedim yağsız. Akşamları da genelde alışkanlık oldu bende 2 3 avuç beyaz leblebi yiyorum ya
Arkadaşlar bugün sabah 1 sıkma yağsız ve tuzsuz, yanında çay içtim.
Öğle ve akşam bulgur pilavıyle ekmeksiz et yedim yağsız. Akşamları da genelde alışkanlık oldu bende 2 3 avuç beyaz leblebi yiyorum ya
kolay gelsin kızlar.inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. bende 66 dan 62 ye düştüm 2 haftada ama geri aldım 2 kilosunu. az salınca hemen kilo alıyorumeskiden çok çabuk kilo veriridim şimdiyse çok yavaşladı tekrar dikkat etmeye başladım bende. şu reklamlarda çıkan yağ tutucuyu alsam mı diye düşünüyorum. 55 kilo olmam lazım 57 ye de razıyım of offf.
Biraz geç oldu ama bugünkü menümü yazayım dedim.
Maaaaaalesefkiiiiii tüm gün boyunca 3 bardak çorba ve yarım ekmekten daha az balık ekmek yedim. Ve 40 dk yürüdüm
Yalnız harika birşey buldum. Ablam bana form tozu almış, yoğurdun içine karıştırıp yedim ve bu 5 dir tuvalete gidiyorum çok mutluyum :) Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama bana iyi geliyor :)
canım yeşilçay içtim bol bol. herşeyden yedim ama azalttım. bir de eliptik bisiklet aldım kendime. sanırım onun çok etkisi oldu. günde 500 kalori harcadım onun üstünde. 1200 kalorilik te yiyecek yedim. ama az saldım hemen geri aldım 2 kg. senin için daha zor olmalı 55 ten 69a çıkmakbende en son 4 sene önce 57 kg dim 55 hedefim ama 57 ye de razıyım.
canım form tozunun içinde sinameki var mı bak bakalım. çok sık kullanma onu arada kullan. çünkü sık kullanımda bağırsaklardaki yararlı tüyleri yok ediyor ve alışkanlık yapıyor. benimde kabızlık sorunum var maalesef zor da kalında bitkisel ilaç kullanıyorum bende. ama sık değil. bu tür şeyleri sık kullanmamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?