• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68'den 55'e.. İnşallah :)

bugun 3te kalktım :( bir dilim karpuz, 15 fındık, 5i bir arada çay ve akşam yemeği olarak (saat 6da) mercimek yemeği yedim. ve tekrar ölçüldüm basenden 4 cm incelmişim :)

Merhaba Melis:3:
Ben Buket yukarıda da görüldüğü üzere :1: Yaş 22 üni. öğrencisiyim boy 1.60. Sabah tartılıcam 60varım hatta 61 de olabilir
Bir süredir tartılmıyorum çok saldım
Daha önceden bikaç arkadaşımla diyet topiğimiz vardı kilo vermiştik ama kendi adıma hiç dikkat etmeyince eskiye döndüm :)
O dönem 56ları görmüştüm:12: inşallah yine görürüm
Fırsat buldukça yürüyüş ya da leslie yapıyordum
Bu sefer sana katılayım diyorum ne dersin?:8: :)

Son düzenleme:
Merhaba Melis:3:
Ben Buket yukarıda da görüldüğü üzere :1: Yaş 22 üni. öğrencisiyim boy 1.60. Sabah tartılıcam 60varım hatta 61 de olabilir
Bir süredir tartılmıyorum çok saldım
Daha önceden bikaç arkadaşımla diyet topiğimiz vardı kilo vermiştik ama kendi adıma hiç dikkat etmeyince eskiye döndüm :)
O dönem 56ları görmüştüm:12: inşallah yine görürüm
Fırsat buldukça yürüyüş ya da leslie yapıyordum
Bu sefer sana katılayım diyorum ne dersin?:8: :)

meraba canıım :))
ay inşallah bi hepimiz 55i görseekk keşke :)
Tabiki buyur katılabilirsin ama şimdi ben yeniyim ya nasıl oluyo bilmiyorum :1: hani çünkü ben belirli bi diyet programı uygulamıyorumda o açıdan

Bugün 9da kalktım. Gevrek ve peynir yedim. Daha sonra 5i bir arada çay içtim. Ender saraçın 2 beden incelten 10 hareketini yaptım :1: akşam yemeği olarak 6da tavuk yedim + ayran. akşama da yeşilçay içicem, ceviz yicem. ender saraç abiyi tekrar yapıcam. vaktim olursada Leslie ile yürüyeceğim :)) ve tabiki su..

daha önceki diyet topiklerinde günlük ne yiyosak yazıyoduk :1:
Kilo bildirimleri yapıyoduk vs. :)
Sen çok sık girmiyosun anladığım kadarıyla
Yazdıkça konuşuruz burdan o zaman :)
Benim de tek tip bi diyetim yok
Mümkün olduğunca tatlısız , az ekmekle yada ekmeksiz, ufak porsiyonlarla seçerek yemeye çalışıyorum:34:

daha önceki diyet topiklerinde günlük ne yiyosak yazıyoduk :1:
Kilo bildirimleri yapıyoduk vs. :)
Sen çok sık girmiyosun anladığım kadarıyla
Yazdıkça konuşuruz burdan o zaman :)
Benim de tek tip bi diyetim yok
Mümkün olduğunca tatlısız , az ekmekle yada ekmeksiz, ufak porsiyonlarla seçerek yemeye çalışıyorum:34:

Tamam canımm anlaştık :)
ben ayda bir tartılmaya karar verdim daha heyecanlı oluyor :)
Mesela bugun sabah üzüm ve erik yedim kahvaltı olarak. az bişey fındık. akşam yemeği(6.30) et ve pilav. ve çok az ekmek. ve su... yeşilçay ve 5i bir arada içtim. leslie ile yürüdüm :)

iyi yapmışsın :1: ama öğünlerin nasıl yani acıktıkça mı yiyorsun yoksa 3 ana 3 ara öğün dikkat ediyor musun?
Ben geç uyandım ve direkt öğle yemeği yedim
Öğle: Yarım pide döner,ayran biraz kaçırdım :1: Ama günün kalanında toparladım :)
Ara: meyve ve minnacık sandviç
Akşam yemeği: 2 dolma ,1 dilim çavdar ekmeği ve semizotu salata yedim
Birazdan yine meyve yerim :)
Gün içinde çay, türk kahvesi, bitki çayı ve bol su içiyorum. Şekersiz bazen tatlandırıcı kullanıyorum :)
Ben haftada 1 tartılırım dayanamam :9:
Bişey sorıyım evde misin çalışıyor musun napıyosun günün nasıl geçiyor:9:

Son düzenleme:
yok canım ya bütün gün evdeyim miskin denilen tiplerdenim malesef :18: ama karar verdim nasıl olsa evdeyim yatmaktansa 9 da kalkıp durup durup spor yapayım diyorum hafif hafif işim ne :1:
acıktıkça yiyorum. benim hızlı kilo vermem lazım o yüzden yemek değilde hani mesela bugun acıktığımda 3 adet form yedim.

Edit: seninki baya düzenliymiş iyi valla :))

Son düzenleme:
Ben de evdeyim akşama kadar :1:
Düzenli yapmaya çalışıyorum 12de kalktım bugün :44:
Aynen ben de 9 da kalkıyım diyorum hoş bu sabah kalktım yürüyüşe gitsem mi dedim
Sonra Amaaan dedim uyuduumm :1:
Kendinden bahseder misin biraz :)

Ben de evdeyim akşama kadar :1:
Düzenli yapmaya çalışıyorum 12de kalktım bugün :44:
Aynen ben de 9 da kalkıyım diyorum hoş bu sabah kalktım yürüyüşe gitsem mi dedim
Sonra Amaaan dedim uyuduumm :1:
Kendinden bahseder misin biraz :)

ben Leslieyi bulduktan sonra yürüyüşe boşver diyorum zaten hehe dışarı çıkıp yürümektense Leslie ile 5 mile yürü :1:

19 yaşındayım canım izmirde yaşıyorum istanbulda üniversitede okuyorum :)

ben Leslieyi bulduktan sonra yürüyüşe boşver diyorum zaten hehe dışarı çıkıp yürümektense Leslie ile 5 mile yürü :1:

19 yaşındayım canım izmirde yaşıyorum istanbulda üniversitede okuyorum :)

Geçen yıl Kasım gibi ben de Leslie yapıyodum bence çok faydalı oluyor iyi hatırlattın
Heveslendim birden yarın yapayım :8::8::8:
Ben de İst.dayım burda üni. de okuyorum :34:

Son düzenleme:
Naptınn buket? (nickinden isminin buket olduğuna karar verdimde:1: )

Ben bugun bol bol spor yapıcam dedim ama olmadı :1: Sabah kahvaltısı simit+ayran , gün arasında meyve , azcık çerez , bitki çayları ve su... akşam yemeği birazdan tavuk+pilav. Pilav yenmemesi gerekio ama tavuğuda sade yiyemiyorum :( spor olarakda sadece ender saraçın hareketlerini yapıp ip atladım. akşamda yapacağım.

Ben sabah bayaa bi kahvaltı yaptım 10.30 civarı misafir vardı da :1: :56:
Sonra bitki çayı içtim ara yapmadım 16 gibi yemek yedim et kavurma ve bulgur pilavı :56:
Ama abartmadım ekmek yemedim hafif aç kalktım sofradan :34:
Birazdan fasulyeyle yine bulgur yemeyi düşünüyorum az porsiyonlarla :)
Spor 0 :1: Birgün yapıcam inşallah :)
Tabi pirinç pilavı yemesen daha güzel olur ama bence çok sorun olmaz
Normale göre zaten az yiyorsun o kadarcık toleransın olsun :)

Son düzenleme:
Ben sabah bayaa bi kahvaltı yaptım 10.30 civarı misafir vardı da :1: :56:
Sonra bitki çayı içtim ara yapmadım 16 gibi yemek yedim et kavurma ve bulgur pilavı :56:
Ama abartmadım ekmek yemedim hafif aç kalktım sofradan :34:
Birazdan fasulyeyle yine bulgur yemeyi düşünüyorum az porsiyonlarla :)
Spor 0 :1: Birgün yapıcam inşallah :)
Tabi pirinç pilavı yemesen daha güzel olur ama bence çok sorun olmaz
Normale göre zaten az yiyorsun o kadarcık toleransın olsun :)

dimi dimi olsun o kadar :1: güzel moral :))
Sende haydi koş spora :)):8:

Eveeet bugün sabah lavaş+ayran+peynir. Ekmek yemek yerine lavaş daha iyiymiş arkadaşlar aklınızda bulunsun.
3 parça bitter çikolata yedim. Salatalık,meyve,az miktarda çerez,bitki çayları ve su.. Akşam yemeği ise dünkü menü. tavuklu pilav.
Spor olarakda öğlen Ender Saraç'ın 3 haftada 2 beden incelten 10 hareketi ve ayrıca 5 tane falan basen hareketi yaptım. Birazdan yine yapacağım :)

Teşekkür ederiiiz pembekurkum :8:

Son düzenleme:
Back
X