Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah
Çoban salatası
Zeytin
1 Dilim ekmek
ara
Yarım albeni
Bi kase üzüm
2 kurabiye
Akşam
3 Yk pirinç pilavı
1 Karnıyarık
Domates çorbası
Fanta
1150Kalori oldu toplamda Spor yapamıyorum bu aralar. 2-3 Gün sonra günde 2 saat yüzmeye çalışacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sahurda
Sadece karpuz yedim
Aksam kacirdim biraz :)
Adana kebap ekmeksiz yedim tabi bol salata ve bol su tukettim.
Belli rahatsizliklarimdan dolayi spor yapamıyorum . Doktor yasakladi.
kızlar aranızda spor salonuna giden veya etrafında gidenler var mı işe yarıyomu ? spor salonuna gidenler ayda kaç kilo veriyo acaba bi bilginiz var mı ?
hiç Aktif değil bizim grup![]()
ramazandan sonra gitmek istiyorum da soruyum dedim
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım
Arkadaşlar merhaba arnıza katılabilir miyim bende 58 kiloya düşmek istiyorum hatta 56 beraber birbirimizi gaza getirelim![]()
Sahurda
-domates
-salatalık
-yeşil biber
-peynir yedim ekmeksiz.
İftarda :
-Bamya
-makarna salatası
-dondurma
sporumu yapıp bol su içmeyi düşünüyorum![]()
Dışardan geç geldim. Geldikten sonra da Ulan İstanbulu izledik kardeşimle netten kaçırdığımız bölümü tamamladık hemencecik . Ancak girebildim. Herkese iyi geceler![]()
5. Gün İftar ve sahur menüm ,![]()
Sahur , 4 yk meyveli yoğurt , 3 yk yulaf , 1 armut
İftar 1 hurma , Et sote , 1 dilim tam buğday dilim ekmeği , 6 yaprak sarma, 4 yk domates salatası
İftardan sonra orta şekerli Türk kahvesi , 2 kare badeiml bitter çikolata
Su 2 litre . Spor YOK :26: İftardan sonra yemek yediğimiz mekandan eve kadar 10 dk yürüdük o kadar![]()
cok güzel canım
spor yapamıyorum ben ya... iftar sonrası hiç halim kalmıyor
canım gidiyo.. sporla ben iyi veriyorum
bu arada haftaya pazartesimi-pazar mı? tartılıcaz
Spora ramazandan sonra başlarız artık şekerim yaaa. Ben de yapamıyorum sona ramazanda doğru gidiyoruz zaten kendimi de zorlamak istemiyorum. Haftaya pazartesi tartılıcaz. Senle benim diyet 1 haftayı geçmiş olucak gerçi ama yeni katılan arkadaşlar için bir hafta dolmuş olur. Her pazartesi tartılırız. Umarım iyi rakamlar görürüz bu pazartesi![]()
Günde ortalama kaç kalori alıyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hiç sanmıyorum
sporsuz ben kg veremiyorum pek
ama sporla 2kğ verdigim oluyo 1 haftada.
ramazan bi an önce git... allahım sen günah yazma ama :)
ben geldim :) dün aniden iftara misafir geldi onun için tüm gun ayaktaydım ama buna rağmen gece 1 saat yürüyüş yaptıımmyorgunluktan ölüyorum hatta sabah yürüyüşüme de uyanamamışım bu yüzden akşam telafi edeceğim inşallah artık :) dün yediklerim: sabah 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt çeyrek dilim tam buğday ekmeğiyle ara:2 küp tahin helvası öğlen bi tabak bamya yemeği bir dilim pideyle akşam 1 kepçe tavuk çorbası 3-4 yk sebzeli tavuk sote 3 yk pirinç pilavı. arada da yeşil çay ve kiraz sapı çayı içtim su ve maden suyuna da devam.
ben geldim :) dün aniden iftara misafir geldi onun için tüm gun ayaktaydım ama buna rağmen gece 1 saat yürüyüş yaptıımmyorgunluktan ölüyorum hatta sabah yürüyüşüme de uyanamamışım bu yüzden akşam telafi edeceğim inşallah artık :) dün yediklerim: sabah 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt çeyrek dilim tam buğday ekmeğiyle ara:2 küp tahin helvası öğlen bi tabak bamya yemeği bir dilim pideyle akşam 1 kepçe tavuk çorbası 3-4 yk sebzeli tavuk sote 3 yk pirinç pilavı. arada da yeşil çay ve kiraz sapı çayı içtim su ve maden suyuna da devam.
Hoşgeldin duygucan .. İftara aniden misafir gelir mi ya şokkk :18::18::18: yine de yürümüşsün ne güzel . Hem kayısı hem kiraz saplı çay iyi geldi mi sana yoksa hala şişkinlik var mı ?
sorma öldüüm mahvoldumm ! eh işte biraz iyi geldi sayılır şükür rahatlattı sayılır ama çok kötü bi durum ya düzelmiyor maalesef bende kilo vermeye başladıktan beri