• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6Ay dolunca burun revizyonu yapan varmı?

Allahin verdigi ile oynadık deyip sabaha kadar aglamamak icin namaz kilip dua ediyorm benim bantlar sökülmedi ama burun ve agiz mesafeme taktim ilk gün onunla yedim kafayi sonra burnum cok kalkiksa diyorm şimdi gormeden yine yiyorm kafayi gülüşlerim sahte gibi oldu ona sinir oluyorm 4.günüm tampon cikmadi hala nefesi bile unuttum bunlari düsünup kafayi yedim elimde tel arastiriyorm ayna önumde cıldircam sadece nefes almamayi bile unuttum
Cidden hayatimda en büyük pismanligim olabilir eski burnum bile yapilandan cok daha güzeldi cok pismanim cokk bu islere hic girmemek en iyisi

1yıl bekletmeden 6.ay dolunca burun revizyonu yapan bildiğiniz doktor varmı?
Selam eğer burun büyütme yapılacaksa çok bekletilmemeli diye biliyorum derinin alttaki iskelete adapte olmasi deriyi esnetmeyi zorlaştırıyormuş yine de 1 yıl en verimli süre bence

Selam eğer burun büyütme yapılacaksa çok bekletilmemeli diye biliyorum derinin alttaki iskelete adapte olmasi deriyi esnetmeyi zorlaştırıyormuş yine de 1 yıl en verimli süre bence
yok canım benimki küçültme olacak benim doktor kendi burnumdan daha büyük yaptı yani kim estetikle büyük burun ister neyse 1yıl bekleyeceğim büyük ihtimalle bu çirkin burunla yaşamayı öğreneceğim

canım neden canını sıkıyorsun şimdiden daha 4gün belkide çok güzel oldu ben bantlar çıkana kadar iyiydim ne olduğunu bilmiyordum ama bi zaman sonra hiçbişey deyişmeyince kötü olduğunu anladım ama senin için çok erken bi tampon çıksın bi bantlar çıksın çok çok güzel oldu belkide 🙏 doktorun kimdi özelden yazarmısın
Degısmedi derken burnunuz aynı mı kaldi

Cidden hayatimda en büyük pismanligim olabilir eski burnum bile yapilandan cok daha güzeldi cok pismanim cokk bu islere hic girmemek en iyisi
Kesinlikle girmemek gerek ben daha burnumu görmedim insallah kötu olmamistir da bir daha girmem böyle estetiklere sen tut yüzunun tam ortasındaki organı degistir

Kesinlikle girmemek gerek ben daha burnumu görmedim insallah kötu olmamistir da bir daha girmem böyle estetiklere sen tut yüzunun tam ortasındaki organı degistir
Hayatimda aldigim en kötğ karardı cidden cok kötğ hissediyorum kendimi burnumun önü inanilmaz kötğ oldu delikler kücücük yüzüm o kadar degisti ki kendiöe yabancilastim insanlari para kapisi olarak gçrüyolar hayatimizla oynamaya hic cekinmiyolar allahtan bulsunlar cezalarini tek bir göz yasim bile haram zikkim olsun

Hayatimda aldigim en kötğ karardı cidden cok kötğ hissediyorum kendimi burnumun önü inanilmaz kötğ oldu delikler kücücük yüzüm o kadar degisti ki kendiöe yabancilastim insanlari para kapisi olarak gçrüyolar hayatimizla oynamaya hic cekinmiyolar allahtan bulsunlar cezalarini tek bir göz yasim bile haram zikkim olsun
Foto atar mısın sorun olmazsa

Back
X