- Konu Sahibi minikanne2
-
Gitmek istiyorum bankaya ama korkuyorum hapis cezası falan var midir diyeBankalarla konuşun, taksitlendirin, yapılandırın vs. Şu durumda kredi çekemezsiniz zaten. Her birine taksit ödemek isteseniz toplamı kazancınızı geçer. 1 banka kabul ederse boşr transferini tek yerde toplayın atıyorum 100.000 TL olarak ve tek taksitle ödeyin. Ertelemeyin.. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz..
Canım 8yildir kiraciyim ben iki çocuk oldu arsa alalım dedik artık her ay öderiz dedik bankalara arsa sahibine verdik 50 bin kimseye satmasın die tanıdık olduğu için herhangi bi makbuz falan almadık adam yurtdışına kaçmış bulamadıkGeçmiş olsun canım dolandırılma işi nasıl oldu?
Yok canım ya valla gidip araştırman lazım, insiyatif biraz. İndirim bile yapıyolar. Kimse seni bankadan alıp hapse götürmez korkma, sonuçta el koyabilecekleri bir malın yoksa ödemen işlerine gelir. Git soruştur geç olmadan derim. Hapis olayı olsa onlar seni bulurdu hiç korkma..Gitmek istiyorum bankaya ama korkuyorum hapis cezası falan var midir diyesizce hangi banka yapıyordur taksitlendirmeyi bilginiz varmı
Cnm az önce anlattım tanıdık birinden arsa alcaktik ona verdim 50 bin ama para verdiğime dair noterde falan imza atmadık adam parayı alıp yurtdışına gitmiş bulamadık hiçbir hak ta iddaa edemedikNasıl dolandırıldınız?
Hapis öyle kolay değil korkma.Gitmek istiyorum bankaya ama korkuyorum hapis cezası falan var midir diyesizce hangi banka yapıyordur taksitlendirmeyi bilginiz varmı
5 sene bulamasinlar diye birşey olur mu hiç adın soyadın herseyin var bulurlar. 1 senede hiç ödeme yapmadiysaniz haciz icra açmış olabilirler. E.Devletten şifre al 2 lira yada 3 lira kontrol et hakkında açılan birsey var mı?Sigorta başlamadan git sigorta başlarsa maaşının bir kısmına haciz korkar düşük miktar.1 senedir ödeme olmadıkça zaten Kkb puani düşüktür artık. Kredi vermezler.Ben korkumdan teli değiştirdim hiç görüşmedim bankalarla burda bi arkadaş ödeme bise olmaz 5sene bulamasinlar seni gibi şeyler dedi. Ama ben yapamam ışte kaçmak istemiyorum hergece kabus resmensigortam başlasın oyle mi gıdım sizce bankaya yoksa sigorta baslamadanmi mi gitsem
Cnm az önce anlattım tanıdık birinden arsa alcaktik ona verdim 50 bin ama para verdiğime dair noterde falan imza atmadık adam parayı alıp yurtdışına gitmiş bulamadık hiçbir hak ta iddaa edemedik
Buda bize tecrübe oldu. Ne hayaller kurduk o bankalardan kredi çekerken ne kadar ümitli mutluydum evim olacak die .... Ama artık bi gram umidimde yok heycanimda tek derdim kredi borclarimBen babama vermem senetsiz para. Neyse geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?