6bankaya borcum var ne yapicam ben

bu devirde baban olsa güvenmeyeceksin ayrıca noter de verseydiniz parayı keşke neyse konunuza gelince bankadan kaçış olmuyor maalesef ayrıca sigortalı olarak bir işe başladığınız anda maaşınıza haciz getirirler
ayrıca hakkınızda icra kararı almış olabilirler
peki krediyle satın alınan ev ne durumda tekrar mı satıldı duruyor mu

Buda bize tecrübe oldu. Ne hayaller kurduk o bankalardan kredi çekerken ne kadar ümitli mutluydum evim olacak die .... Ama artık bi gram umidimde yok heycanimda tek derdim kredi borclarim
Cok gecmis olsun yaa.yani simdi o 100 bini elinizde ne arsa ne ev olmadan odemek zorundasiniz oylemi.adam bide tanidik yani.akrabasi falan yokmu tanidiksa.ulasmaya calissaniz.rabbim yedirmesin pislik herife.Allah fitil fitil getirsin burnundan.kolaymi yaa 2 cocugun rizkuni yemek.serefsiz

Ben bankaciyim arkadaş im banka bi sekilde ulasir size icra haciz vs en iyisi bankayla bi çözüm yol bulmak zaten biz yardimci olmaya calisiyoruz
Cnm bende ödemek istiyorum kaçmak istemiyorum sence ilk hangi bankaya gitsem mutlaka avukatlara düşmüştür zaten benim adıma hiçbirşey yok ikametgah halen eski oturduğum evde yeni tasindigim eve aldırmadım korkumdan ama şimdi baslayim artık diyorum. Off çok kotu ya 100 bine yakın para odicem ve elimizde hiçbirşey yok

canım hiç bir şey yapamıyorlar buna emin ol kesin avukata vermişlerdir sizi avukatla görüşün indirim bile yapıyorlar taksit imkanı da sunuyorlar korkacak bir şey yok yalnız sakın kimsenin karşısında borcunuz var diye ezilip büzülmeyin dik durun her zaman....

muhtemelen bankalar adınıza ıcra takıbı baslatmıslardır....işyerı actık dıyorsunuz ısyerı sızın adınızaysa sızı bulmaları kolay olur.esınızın adınaysada bulurlar ama bırsey yapamazlar....bankalarla görusun avukatlar yardımcı olurlar yoksa zaten odeyemeyecek durumdasınız...yapacak bırsey yok...evınız arabanız olsa satılır ssklı çalışasanız maasınızın bır kısmına hacız konulur ama onun dısında bırsey yapılamaz. hapıs cezası olmaz YALNIZ BURAYA DIKKAT.avukata gıdersınız şu tarıhlerde ödeme yapacagım taksıt taksıt dye ımza atarda o tarıhlerde ödeyemezsenız onun 3 ay hapıs cezası var unutmayın....

Git gide faiz işler
Çok zor bir durum
Ayrı ayrı bankalarda hemde
Eşin ve sen çalışıyosanız, işyerlerinizden borç ya da tazminatınızı isteseniz olmaz mı
Çalışmaya devam edersiniz de hani böyle zor bir duurm varken birikmiş tazminatı verirler belki
Ya da borç verseler de faiz bindirmezler bari..

eğer tam olarak bilmiyorsanız 100 bini geçmiş olma ihtimali çok fazla.. kredi kartını 1 hafta geç yatırsak bile ne kadar faiz ödüyoruz siz 1 senedir ödememişsiniz.. bence hemen gidip öğrenin, her geç kaldığınız süre daha yüksek bir meblağ çıkmasına sebep oluyor..

Avukata değil düzeltme yapayım icra dairesinde icra muduru huzurunda taahhütte bulunursa ve odeme yapmazsa taahhüdü ihlal cezası alır. Haciz esnasında alınan taahhütleri Yargıtay baskı altında imzalandığı gerekçesi ile kabul etmemişti en son şimdi uygulama değişti mi bilgim yok ancak yazdığım gibi avukat ile borçlu arasinda imzalanan taahhütler taahhüdü ihlal cezası için geçerli değil.

evet dedıgınız dogru ancak once avukata gıdecek avukat odeme planı hazırlayıp icra daıresıne göturecek orada ımzalanacak tabıkı....ben kısacasını yazdım.yoksa avukatın yanında atılan ımzanın aslında hukuken hıçbır geçerliliği yoktur
dıger yazdıgınıza gelınce aslında bu tamamen Hakımın takdırı...evet Yargıtayın bozduğu oldumu oldu ama genelde hacız esnasında alınan taahhutlerdende ceza cıkarıyoruz.eger prosedur doğru ısledıyse sorun olmuyor

Biz de cikariyorduk ama 2010'da şimdi nasıl bilmediğimden o kısmı açık bıraktım. Doğru avukatlar ödeme planını çıkarıyor bazı icra daireleri de kendi hazırlıyor. Benim zamanımda araç üzerinde bulunan haciz alacaklılarına tek tek 103 davetiyesi gönderme zorunluluğu vardı mesela o da kalkmış. Uygulamada her kafadan bir ses çıkabiliyor gıcık bir alan.

Tsk ederim hepinize en azından bilgim oldu. Tazminat alma gibi bi durumumuz yok eşim serbest çalıştı o gunden sonra bende evde kokulusabun falan yapmaya başladım öyle bi sene gecindik
Kismetse şimdi ödemeye baslayim dedim çok daha zor günler beni bekliyor en iyisi haftaiçi bi bankaya gıdım biyerlerden başlayayım en azindan. bilgileriniz için tsk ederim tekrar

Ptt den şifre al ve e.devletten bak hakkinda bir işlem var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…