- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi turuncuportakall
-
Duyduğumdan beri yatıyorum ama sızlama çok kötü etkiliyorEndiselenme canim benim kanaman yokmus bak sizliyor diyorsun bol bol dinlen yat progestan onemli bir ilac vajinana koy kalkmadan dinlen sen elinden geleni yap onlemini al gerisini Rabbime birak
Çok geçmiş olsun en hayırlı zamanda tekrar nasip olur inşallahInsallah canim benim ben gecen ay yasadim ama benim baya kanamam vardi tutunamadi kimyasal gebelikmis
Ama benim kesenin biraz alt tarafında kanama alanı var dedi o çok korkuttu beniMerhaba canım, benim de bu tarz ağrılarım çok oluyordu muayeneye gittiğimizde söylemiştim, dr bu tarz ağrılar normal kanama eşlik etmiyorsa demişti, iyice de muayene etmişti kese çevresinde kanama olmamasına rağmen bana iğne verdi her ihtimale karşı ve bol bol yatıp dinlenmemi söyledi. Sırt üstü uzanıp ayağının altına yastık koyarak dinlen, ayaklarını sıcak tut lütfen bu süreçte. Herkesin gebeliği aynı geçmiyor maalesef aynı haftalarda kuzenimin hiç ağrısı olmamasına rağmen benim kıvrandıran bir ağrım vardı ama bir kaç haftaya toparlıyor korkma önemli olan ağrıya kanamanın eşlik etmemesi. Bol bol dinlenmeni öneriyorum, korkma stres yapma içini ferah tut
Size ne dediler? benim ikizlerde de kanama alanı yok ama sürekli kanamam var.Canim bebegin daha 6 haftalik cok kucuk sen buralara cok bakma kafani bosaltmaya calis psikoloji de cok onemli bak kahverengi kanama icin genelde ya lekelenme diyorlar ya da eski kan. Sen uzan dinlen alacak nefesi varsa inan yaşar biraz sakin kalmaya bak ben de ayni senin gibiydim doktoe doktor gezdim kanamam var diye cok da baktirma alttan muayane olma yeter uzan dinlen
Benimki kimyasal gebelikmis o yuzden adet ile atiliyormus o gebelik sagliksiz oldugu icin. Inanir misin o düsükten sonraki ay hamile kaldim simdi 8 haftalik olduk bileSize ne dediler? benim ikizlerde de kanama alanı yok ama sürekli kanamam var.
Ama su an benim cok sukur hic kanamam olmadiBenimki kimyasal gebelikmis o yuzden adet ile atiliyormus o gebelik sagliksiz oldugu icin. Inanir misin o düsükten sonraki ay hamile kaldim simdi 8 haftalik olduk bile
MaşallahBenimki kimyasal gebelikmis o yuzden adet ile atiliyormus o gebelik sagliksiz oldugu icin. Inanir misin o düsükten sonraki ay hamile kaldim simdi 8 haftalik olduk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?