6haftalık hamilelikte kanama Alanı

turuncuportakall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.037
3.109
53
30
Kızlar merhaba. Dün 6+5tim. Bir önceki gündem beri karnımın sağ tarafında ve sağ kasığımda sızlama şeklinde bir ağrı vardı bazen hafif bazen şiddetleniyor. Dün doktoruma gittim. İlk başta bir şey yok bebekte sağlıklı gayet dedi. Ben ısrarla ağrının normalin çok üstünde olduğunu söyledim ve yerini gösterdim. Tekrar bakınca küçük bir kanama Alanı oluşmuş dedi kanaman olabilir dedi. Ama önemli bir şey değil gibi konuştu. Önlem amaçlı Protestan başladı sabah akşam vajinal al dedi. Ama ağrım klinikte o kadar arttı ki. Makattan alınan bir fitil koydular ağrıyı kesmek için. Birkaç saat sonra yeniden başladı. Tüm bunlar dün oldu ve bugün hala sızlama şeklinde ağrım var. Dayanılamayacak kadar değil ama cız cız ediyor sızlıyor kötü bir şey olacak diye korkuyorum. Kanama Alanı o kadar küçük ve önemsizse bu kadar ağrı uzun süre sızlama normal mi 😞 herhangi bir kanama lekelenmem olmadı bide , sadece sızlama fazla

Endiselenme canim benim kanaman yokmus bak sizliyor diyorsun bol bol dinlen yat progestan onemli bir ilac vajinana koy kalkmadan dinlen sen elinden geleni yap onlemini al gerisini Rabbime birak

Endiselenme canim benim kanaman yokmus bak sizliyor diyorsun bol bol dinlen yat progestan onemli bir ilac vajinana koy kalkmadan dinlen sen elinden geleni yap onlemini al gerisini Rabbime birak
Duyduğumdan beri yatıyorum ama sızlama çok kötü etkiliyor 😞🥺 bu progestan geçirir mi bilmiyorum dua edin inşallah sağlıkla alırım kucağıma 🥺

Insallah canim benim ben gecen ay yasadim ama benim baya kanamam vardi tutunamadi kimyasal gebelikmis
Çok geçmiş olsun en hayırlı zamanda tekrar nasip olur inşallah 🥺 benim kanamam yok ama bir arkadaşımda aşırı ağrı sonucu düşük yaptı kanama belirtisi olmadı. Doktorda içerde kanama var deyince panik oldum. Aslında doktor rahattı bana yat dinlen tarzı bir şey falanda demedi. Ağrı geçene kadar progestan günde iki tane al ağrı geçince bir hafta daha bir tane kullan yeter dedi

Canim bebegin daha 6 haftalik cok kucuk sen buralara cok bakma kafani bosaltmaya calis psikoloji de cok onemli bak kahverengi kanama icin genelde ya lekelenme diyorlar ya da eski kan. Sen uzan dinlen alacak nefesi varsa inan yaşar biraz sakin kalmaya bak ben de ayni senin gibiydim doktoe doktor gezdim kanamam var diye cok da baktirma alttan muayane olma yeter uzan dinlen

Yok alttan hiç baktırmadım. O sürekli sızlama hissi beni çok fazla korkutuyor işte

Merhaba canım, benim de bu tarz ağrılarım çok oluyordu muayeneye gittiğimizde söylemiştim, dr bu tarz ağrılar normal kanama eşlik etmiyorsa demişti, iyice de muayene etmişti kese çevresinde kanama olmamasına rağmen bana iğne verdi her ihtimale karşı ve bol bol yatıp dinlenmemi söyledi. Sırt üstü uzanıp ayağının altına yastık koyarak dinlen, ayaklarını sıcak tut lütfen bu süreçte. Herkesin gebeliği aynı geçmiyor maalesef aynı haftalarda kuzenimin hiç ağrısı olmamasına rağmen benim kıvrandıran bir ağrım vardı ama bir kaç haftaya toparlıyor korkma önemli olan ağrıya kanamanın eşlik etmemesi. Bol bol dinlenmeni öneriyorum, korkma stres yapma içini ferah tut

Merhaba canım, benim de bu tarz ağrılarım çok oluyordu muayeneye gittiğimizde söylemiştim, dr bu tarz ağrılar normal kanama eşlik etmiyorsa demişti, iyice de muayene etmişti kese çevresinde kanama olmamasına rağmen bana iğne verdi her ihtimale karşı ve bol bol yatıp dinlenmemi söyledi. Sırt üstü uzanıp ayağının altına yastık koyarak dinlen, ayaklarını sıcak tut lütfen bu süreçte. Herkesin gebeliği aynı geçmiyor maalesef aynı haftalarda kuzenimin hiç ağrısı olmamasına rağmen benim kıvrandıran bir ağrım vardı ama bir kaç haftaya toparlıyor korkma önemli olan ağrıya kanamanın eşlik etmemesi. Bol bol dinlenmeni öneriyorum, korkma stres yapma içini ferah tut
Ama benim kesenin biraz alt tarafında kanama alanı var dedi o çok korkuttu beni 😞 sızlama şeklinde olan ağrı bugünde kramp tarzında devam ediyor

Benimde 6 haftalıkken kesenin etrafında kanama alanı gözüktü.hemen progestan iğne ve progestan fitil başlattı doktor.igne günde iki kere fitil günde 3 kere... Çok şükür şuan 10.haftamdayim kanama alanım geçmiş.bu süre zarfında kanamam olmadı ama iğnenin iyi geldiğini düşünüyorum çünkü progestan tahlilim çok dusuktu.igne ve fitilden sonra progestan tahlilim normale dönmüş kanama alanım da geçmişti.

Benimde kanamam oldu hatta doktor bana o kadar negatif konustuki yogun bir kanama alani var kesenin arka kismindada var dedi 10 gun dinlendim dedigin sizi bendede vardi o surecte 10 gun boyunca igne ve fitil kullandim progestan suan hepsi gecti normale dondu sizlama alacak nefesi varsa naparsak yapalim dogacaklar zaten kendini bu sekilde rahatlat kucuk kanama alanlari cogu kadinda oluyor farkedilmeden kendiliginden kayboluyorlar progestan fitil zaten kanama alanini yok edip bebegin tutunmasini sagliyor icin rahat olsun gececek insallah

Canim bebegin daha 6 haftalik cok kucuk sen buralara cok bakma kafani bosaltmaya calis psikoloji de cok onemli bak kahverengi kanama icin genelde ya lekelenme diyorlar ya da eski kan. Sen uzan dinlen alacak nefesi varsa inan yaşar biraz sakin kalmaya bak ben de ayni senin gibiydim doktoe doktor gezdim kanamam var diye cok da baktirma alttan muayane olma yeter uzan dinlen
Size ne dediler? benim ikizlerde de kanama alanı yok ama sürekli kanamam var.

Size ne dediler? benim ikizlerde de kanama alanı yok ama sürekli kanamam var.
Benimki kimyasal gebelikmis o yuzden adet ile atiliyormus o gebelik sagliksiz oldugu icin. Inanir misin o düsükten sonraki ay hamile kaldim simdi 8 haftalik olduk bile

Benimki kimyasal gebelikmis o yuzden adet ile atiliyormus o gebelik sagliksiz oldugu icin. Inanir misin o düsükten sonraki ay hamile kaldim simdi 8 haftalik olduk bile
Maşallah 🧿 inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız. Benim çocuklar var, kalp atışları da var. Ama nedeni belli olmayan sürekli bir kanama malesef.

Back
X