Çocuk Hastalıkları 6yaşında kızım tsh yüksek ts4 normal

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Merhaba arkadaşlar yine başım sıkıştı yine yardımınıza ihtiyacım var.İnsanın çocuğuyla ilgili sıkıntısı olunca evlere sokaklara sığamıyor hep bir yorum hep bir akıl alası geliyor.
Şimdi kızım 1.sınıfta genel tarama varmış ve sağlık ocağında kanı alındı tsh 5 çıktı (normal en yüksek 4) çocuk doktoruna gittim bir kez daha tekrarlayalım dediler bu arada domuz gribi atlattık falan çocuğun içi dışına çıktı tabi bi ay sonra tekrarladık bu sefer ts4 e de bakıldı
tsh 10 ts4 1.04 yani tsh yüksek ama ts4iyi.
Çocuk doktorum bi sıkıntı var ama ne dedi ve bizi çocuk endokrine sevk etti malum devlet hastanesi ayın 20.e gün alabiliyoruz.
Size sorum böyle birşey yaşayan var mı çocuğum ömür boyu hap mı kullanacak ayın 20sine yıllar var kendimi yemeden durabilsem keşke

Konu eski ama benim gibi yaşayan varsa bilgi amaçlı burda dursun istedim araştırma hastanesine yonlendirildik ve orada da kan verdik ve sonuc ne çıktı 😏 sağlık ocagindakinin aksine tsh de t4 t3 de çocuğumun hicbiseyi yokmuş boşakorkutmuslar doktor kağıda bakti hicbiseyi yok dedi ve bitti neyse çok şükür diyelim yaşayan varsa mutlaka devlet arastirma da testi yenilesin

Back
X