• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6yıl birliktelik,6 ay evlilik(güncel-Boşandımm:))

1ciftyesilgoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.845
692
198
Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/

Yat kalk şükret kurtulduğuna...
Emin ol bu senin sınavındı, güzel günler seni bekliyor :)
ya çok teşekkür ederim:) Çok şükür ,her gün şükrediyorum kurtulduğuma.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sözü boş değil. Benimde gelecek günlere umudum tam.

Seninle birlikte Şafak saymıştık sonra konunu okumuştum arada girip bakıyordum ne yaptığını merak edip senin adına çok sevindim inşallah bundan sonra karşına düzgün bir adam çıkar fe mutlu olursun:eek:

• Beğen
Reactions: KV_
Seninle birlikte Şafak saymıştık sonra konunu okumuştum arada girip bakıyordum ne yaptığını merak edip senin adına çok sevindim inşallah bundan sonra karşına düzgün bir adam çıkar fe mutlu olursun:eek:
:) merak edip bakman bile beni mutlu etti.. İnşallah mutlusundur beklediğine değmiştir canım. Allah şaşırtmasın .

Merakimdan soruyorum birazda urperdim hic mi sinyal vermedi.yani bunca yil birlikte buyudum demissiniz hic mi anlamadiniz? Hic mi cinsell konularda konusmadi ? 6 yil dile kolay bir yerlerde gordunuz de gormezlikten mi geldiniz?

ya çok teşekkür ederim:) Çok şükür ,her gün şükrediyorum kurtulduğuma.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sözü boş değil. Benimde gelecek günlere umudum tam.
Benim 1. Eşim öküzün tekiydi, ona rağmen nasıl sevmiştim onu. Aldatmadan tut da para saklamağa iftira atmaya ne ararsan vardı... buna rağmen beni o terketti:)
Bana ne büyük iyilik yaptığını şimdiki eşimle tanıştığımda anladım ve şu an gerçek bir evlilik nasıl olurmuş onu yaşıyorum. Özetle bekle bebek güzel günler gelecek :)

Nafaka ve tazminat aldınız mi ? Şuan peşinizi tam bıraktı değil mi ?

Büyük bir yıkım ardından, size zarar vermeden kurtulmaniza gerçekten sevindim.

Yolunuz hep açık olsun inşallah.

Merakimdan soruyorum birazda urperdim hic mi sinyal vermedi.yani bunca yil birlikte buyudum demissiniz hic mi anlamadiniz? Hic mi cinsell konularda konusmadi ? 6 yil dile kolay bir yerlerde gordunuz de gormezlikten mi geldiniz?
Merak etmeniz çok normal ama inanın bu sorulara cevap vermekten yoruldum :/ Tabiki mükemmel bi adam değildi mesela tembeldi çalışmayı sevmezdi ama onun dışında hiç bir problem yoktu. Öyle ki şidet vs bulunmadı hiç .İçtiği madde dışardan belli edecek bir madde değildi . açıkcası sorunlu bir düğün hazırlığı yaşadık aile içinde. İlgilenmem,çözmem gereken çok fazla sorun vardı. Ama ne olursa olsun kimden böyle birşey yapmasını bekleyebilirsiniz ki. Her evlilikte,nişanlılıkta sorunlar oluyor . Bizim sorunlarımız da geleceğin sinyallerini veren sorunlar değildi. Ben sorunlarla boğuşurken onda ki farklılıkları sezemedim. İçinde gizlediği sapıklığına değinmiyorum bile. Olan oldu,çok şükür bitti neyse ki.

Back
X