• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6yıl birliktelik,6 ay evlilik(güncel-Boşandımm:))

Gözün aydın :) senin için en hayırlısı olmuş.
Eski konunu şimdi okudum ve ağzım açık oludum. İnsanlar nasıl böyle değişebiliyor aklım almıyor kendini hiç belli etmemiş gerçekten. İnsan sevince de bazı şeyleri göremiyor.
Yeni hayatınızda başarılar dilerim :halay:

Okudum.Evlerden ırak,keşke tedavi olup kurtulsa,belki de adam halinden memnundur :bicak:

Senin adına sevindim,hayırlı olsun

Gözün aydın :) senin için en hayırlısı olmuş.
Eski konunu şimdi okudum ve ağzım açık oludum. İnsanlar nasıl böyle değişebiliyor aklım almıyor kendini hiç belli etmemiş gerçekten. İnsan sevince de bazı şeyleri göremiyor.
Yeni hayatınızda başarılar dilerim :halay:
Basiretimin bağlandığını söyleyebilirim evet ama onu tanıyanlarda büyük şok yaşadılar yani dışardan çok mülayim durur. İnşallah başkalarının da hayatını karartmaz. Teşekkür ederim :)

Yaaa çok sevindim :))) inşallah kalan hayatınızda kıymetinizi bilip yüzünüzü güldürcek insanlarla beraber olursunuz. İşte aşkta dostlukta hepsinde..

O kafadan kontak sapık rahatsız etmiyor sizi di mi?

Yaaa çok sevindim :))) inşallah kalan hayatınızda kıymetinizi bilip yüzünüzü güldürcek insanlarla beraber olursunuz. İşte aşkta dostlukta hepsinde..

O kafadan kontak sapık rahatsız etmiyor sizi di mi?
Bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyeceğimden eminim :)Yine de dua ediyorum allah şaşırtmasın . İlk zamanlar peşimi bırakmıyordu ama 3 aydır hiç rahatsız etmiyor.

Ayy kendimi gördüm :) hayırlı olsunnn bekarlığın tadını çıkarın, ki bu boşandıktan sonra çok daha eğlenceli oluyor :KK73:

Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/
Kurtulmussun insallah bundan sonra hep mutlu olursun

Çok sevindim eski konunuzu okudum, kurtulmuşsunuz iyi ki çocuğunuz olmamış bundan sonrası için mutluluklar diliyorum. :KK36: Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Eski konuyu okumuştum gözünüz aydın böyle bir psikopattan kurtulmuşsunuz Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra

Eski konunuzu okudum ve sizin adiniza uzuldum. Hakkinizda en hayirlisi olduguna inaniyorum.

Bosanma kelimesinin yanina her ne kadar yakismasada sizin hayatiniza yakisacak bir cumle olacagina inaniyorum. Cok sevindim bosandiginiza.

Bundan sonra cok cok mutlu olursunuz insallah.

Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/

hakkında hayırlısı olsun

Eski konunuzu okudum da inanamadım, böyle şeyler var mı hala ya.. Buraya üye olduğumdan beri çok korkunç şeyler okuyorum, acaba üye olmakla hata mı ettim bilemiyorum..
Rabbimin sevdiği kullardanmışsınız, umarım bundan sonra sizi hakeden birisi ile çok mutlu olursunuz.

Eski konunuzu okudum da inanamadım, böyle şeyler var mı hala ya.. Buraya üye olduğumdan beri çok korkunç şeyler okuyorum, acaba üye olmakla hata mı ettim bilemiyorum..
Rabbimin sevdiği kullardanmışsınız, umarım bundan sonra sizi hakeden birisi ile çok mutlu olursunuz.
Bir insanı 6 yılda tanıyamamak bu da çok enteresan...

Töbe estağfurullah.. allah yardımcın olsun bundan sonra. Şaştım kaldım, nasılda kendini gizlemiş yıllarca. Bu ne yaaa. Pis sapık.

Back
X