- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
Hakkında hayırlısı olmuş canım senin adına sevindim kozadan çıkmış kelebek gibisindir şimdi yerinde olmak isterdim özgür hafiflemiş ve mutlu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam anlamıyla beni tarif ettin şuan :)Hakkında hayırlısı olmuş canım senin adına sevindim kozadan çıkmış kelebek gibisindir şimdi yerinde olmak isterdim özgür hafiflemiş ve mutlu :)
Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/
Değdi Canım binlerce kere çok şükür allah sana daha iyilerini nasip etsin artık mutlu olmanı çok istiyorum inan:) merak edip bakman bile beni mutlu etti.. İnşallah mutlusundur beklediğine değmiştir canım. Allah şaşırtmasın .
İnan ben de kendimi çok zayıf bilirdim. Başına gelince (allah korusun) mecbursun bunu kaldırmaya.. Allah kimseye yaşatmasın. Bu yaşanılanlardan sonra evet,ben güçlü bir kadınmışım diyebiliyorum. Ama kimse bunu demek için böyle şeyler yaşamasın :) Sende eşinle bir ömür mutlu yaşa :)Sen cok guclusun ben bu kadar seyi kaldiramazdim.
Cok da guzelsin Allah adam gibi adamlar cikarsin karsina.
6senen icin cok uzuldum.Dile kolay..
Böyle konulari okudukca Allaha sukrediyorum esim icin.
Herkesin bir sinavi var sizinki de bu mahlukatmis.
nickname biyerden tanıdık geldi. Yoksa şafak sayanların arasında sen de mmi vardın? :) Aman girme hiç oralara..hakim kocana bu kadar iğrençlik için ne dedi merak ettimAllah kurtarmış. İnşaallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur
Oynadım oynadım oynamam mı ? :) Amin inşallah teşekkür ederim.Eski konunuza ben de baktım. Allah kimseye yaşatmasın ne biçim bir pislikmiş. Bundan sonra çok mutlu olun inşallah. Böyle bir pislikten kurtulduğunuz için kahkaha atmak yetmez döne döne oynayabilirsiniz.
vardım ama tarihler aynı değil sanırım Ağustos 2013 te gitmişti askerenickname biyerden tanıdık geldi. Yoksa şafak sayanların arasında sen de mmi vardın? :) Aman girme hiç oralara..
Anladım. bi ara hep o taraflarda takıldığım için ismini bol bol görüyordum :)vardım ama tarihler aynı değil sanırım Ağustos 2013 te gitmişti askere
:) evet ozmnlar takılıyordum o topiklerde :d geldi geçti bu yaşadıklarında geçer unutulur çabuk inşAnladım. bi ara hep o taraflarda takıldığım için ismini bol bol görüyordum :)
Çok tatlıısın :) evet zaten en büyük şükür sebebim çocuk yok. Teşekkür ediyorum çok :)eskı konunu hatırlıyorum okurken gerçekten şok geçirmiştim hatırlıyorum ,
ama çok şükür o pislikten kurtulmuşsun ama asıl ne için dua et biliyormusun HAMİLE değilsin ve çocucgun yok , ne kadar dua etsen az ortada çocuk yok diye ,
hee buarada çok guzel kızsın maşallahhhhhh fazla sürmez kapını çalmaya başlarlar
mutluluklar canım![]()