6yıl birliktelik,6 ay evlilik(güncel-Boşandımm:))

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir değil iki değil midenin almayacağı birçok şey yaşamışsınız. Çok gencsiniz bu deneyimler sizi yaşıtlarınıza nazaran daha olgun yapacak buna emin olun. Bu ülkede güçlü bir kadın olmak için, erkeklerin dayattığı sorunları aşmamış gerekiyor hep nedense.

Birçok kişi 6 sene nasıl anlamadınız demiş. Arkadaşlar emin olun insan aynı evde yaşamayınca 6 degil 60 sene kamufle olabilir. Çok efendi bilinen adamlar subyanci ensest sapik çıkar... Aile bakanlığının yaptığı bazı araştırmaların raporlarının yayınlanmamasının sebebi toplumda infiale yol açmamak. Ne vakalar bir bilseniz. Anne bir evladının başka evladina neler yaptığından habersiz, ayakta uyuyarak çocuk büyütüyor, biz cocugun davranış bozukluklarından hareketle danışmanla çalışmaya başlayınca herşey ortaya çıkıyor... Gitgide yozlasiyoruz yani.

Velhasıl kadınlar hiçbir erkegin sizi tüketmesine izin vermeyin. Mutsuzsanız, imkânınız da varsa kurtulun ondan.

Çok geçmiş olsun,sadakalar verin bol bol,kurbanlar kestirin vallahi.Allah korumuş sizi çok şükür.Mevlam hayırlı kapılar açsın,hayırlı insanlar ile karsilastirsin İnşallah.Bu kötü tecrübeyi tez vakitte unutmaniz dileğiyle,sağlıcakla kalin

Eski konuyu şimdi okudum. Kk'de beni dumura uğratan ilk üç konu içine girer kesinlikle. Akıl sağlığını kaybetmiş kullandığı şeyler yüzünden. Akli yerinde olmayan birinin hareketleri bunlar.. Kurtulmuşsunuz çok şükür çok sevindim. Ama bi taraftan onun için de üzüldüm bilmiyorum böyle düşünen var mı. İnşallah bir an evvel o illetten kurtulup sağlığına kavuşmasını dilerim onun da.

Madde kullananlardan maalesef herşey beklenir, onu bulmak için her yola giriyorlar demekki. Allah korusun gençlerimizi, çocuklarımızı. Evlenmeden önce Son yıl kullanmaya başladıysa tanımamanız normal zaten, madde de değiştirmiştir adamı. Kurtulduğunuza sevindim, gencecik insanların madde uğruna ne hale gelebildiğini nasıl sapık yollara başvurduğunu görünce de üzüldüm, Allah esirgesin

Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/
Ben şok.

Öhgg midem bulandi.. ne pislik bi biseymis bu ya . Adammis bile yazmaya elim gitmedi. Igrenc pis sapik...
Allahtan,kurtulmussunuz.. kafayi takip sizi rahatsiz eder meder dikkatli olun,koruma isteyin gene olmadi. Hem sapik hem deli cunku..a

Yat kalk şükret.. hakim ne dedi ve o pislik kabul ettimi soyledigin sozleri? En onemlisi nafaka bagladimi size? Ben olsam donuna kadar alirdim heralde.. en cok ailesine kiziyorum ben iğrenç insanlar senin yasadiklarin cinayet sebebi iyi katil olmamissin

gecmis olsun . Bence önlemleri kendiniz almaya da cabalayın. Bu dedigim sacma biliyorum.
Devletin koruması gerekiyor ama malesef her akşam tvde birilerin vurulma hikayesini izliyoruz
Gerekiyorsa şehir değiştirin isim soyisim degisikligi yapın. izinizi kaybettirin size ulaşamasın.
Bu tip insanlarin neler yapabilecegini bilemiyoruz malesf.

Yat kalk şükret.. hakim ne dedi ve o pislik kabul ettimi soyledigin sozleri? En onemlisi nafaka bagladimi size? Ben olsam donuna kadar alirdim heralde.. en cok ailesine kiziyorum ben iğrenç insanlar senin yasadiklarin cinayet sebebi iyi katil olmamissin
Öncelikle şunu söyleyeyim ilk önce çekişmeli boşanma davası açıldı doğal olarak. Onunharicinde annemin ayrı benim ayrı asliye ceza davaları var . Asliyelerin hiçbirine gelmedi birinci duruşmalara. Şubatta boşanma davasını açtım düşünün Eylül'ün 14 üne ilk günü verdiler. Çekilmeli davalar çok uzun sürüyor ayrıca adam zaten suçlarını kabul ediyor . Nasıl etmesin elimizde zilyon tane kanıt var. Her neyse ben çekişmeliyi aylar yıllar sonra kazansam bile(istanbulda çok dazla dava var duruşma araları zaten 3-4 ay ) biliyorum ki adamın zaten hiç birşeyi Yok en fazla hapis yatacaktı. Zaten iki tane asliye davamız var onlardan bi hüküm giyecek . Açıkcası nasıl yıprandığımı tahmin edersiniz onun soyadını değil bir yıl bir ay daha fazla bile taşımak istemiyordum . 14 Eylül'de çekişmeli diye gittik. Ben avukatıma söyledim kabul ediyorsa hala suçlarını boşanalım bitsin. O da kabul ediyorum demiş anlaşmalı?! Olarak boşandık. Diğer davalar devam ediyor suçları ağır zaten cezasını çekecek. Özgürlüğüm onun vereceği üç beş kuruş (daha doğrusu veremeyeceği) paradan daha değerliydi..

Dün giremedim o yüzden baya bir soru birikmiş.evet arkadaşlar aynı şehirdeyiz ben 16 o 18 yaşındayken tanışmıştık . Çocuktum onu ilk tanıdığımda ilk sevgilimdi. Pasif sessiz bir adamdı ve tembeldi bunun dışında hiç bir sorunumuz yoktu. Annenize ilgisi ne zaman ortaya çıktı diye soran biri olmuş. Ben ağustosta eevlendim ekime yakın evlendim resmen 6 ay ama fiilen 4 ay evli kaldım aynı evde. Evlendiğimin 3. ayında anneme mesaj atmaya başlamış. Ben hep ne olursa olsun sevgiliyken ''onu'' savunurdum hiç laf ettirmezdim kimseye. Bunu ailem çok iyi bildiği için annem benden saklamış 1 aya yakın süre sebebi ise kızım bana inanmaz ise ben kahrolurum böyle durumda . Onu hiç suçlamıyorum çünkü ben olsam neler yapardım inanın bilmiyorum. Herkes ama herkesin bana ilk sorduğu soru 6 yıl nasıl tanıyamamışsın?. Kızlar böyleleri kendilerini çok güzel saklıyorlar. Adamın içinde meğerse harekete geçmeyen bir sapık varmış. Ben onu bir kavgaya karıştığını görmedim o 6 ayıl boyunca. Alkol bile içmezdi. Ama içined varmış demek ki meyilliymiş . Ben doğal olarak artık insanlara inancım kalmadı. Bu benim yaşadıklarım çok uç bir şey evet herkes yaşamaz bu kadarını. Ama en basit eşinizin bile 10 yıl sonra farklı farkllı huylarını görüyorsunuz bunlar kabul edilebilir şeyler oluyor. İlk zamanlar ben ne yaptım bunları hak edecek diye kendimi suçluyordum ama çko şükür ailem arkadaşlarım sayesinde bunu kolay bir şekilde atlattım. Umarım bir gün biyerden patlak vermez :)
Annen mesajları sana gösterse inanmayacakmiydin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir değil iki değil midenin almayacağı birçok şey yaşamışsınız. Çok gencsiniz bu deneyimler sizi yaşıtlarınıza nazaran daha olgun yapacak buna emin olun. Bu ülkede güçlü bir kadın olmak için, erkeklerin dayattığı sorunları aşmamış gerekiyor hep nedense.

Birçok kişi 6 sene nasıl anlamadınız demiş. Arkadaşlar emin olun insan aynı evde yaşamayınca 6 degil 60 sene kamufle olabilir. Çok efendi bilinen adamlar subyanci ensest sapik çıkar... Aile bakanlığının yaptığı bazı araştırmaların raporlarının yayınlanmamasının sebebi toplumda infiale yol açmamak. Ne vakalar bir bilseniz. Anne bir evladının başka evladina neler yaptığından habersiz, ayakta uyuyarak çocuk büyütüyor, biz cocugun davranış bozukluklarından hareketle danışmanla çalışmaya başlayınca herşey ortaya çıkıyor... Gitgide yozlasiyoruz yani.

Velhasıl kadınlar hiçbir erkegin sizi tüketmesine izin vermeyin. Mutsuzsanız, imkânınız da varsa kurtulun ondan.
Resmen benim içimden geçenleri yazmışsınız. Herkes bana 6 yıl bi insanı nasıl tanıyamazsın diye tepki veriyor doğal olarak. Bi insan istedimi 16 yıl da saklar içindeki bastırılmış sapıklığı . Kötü bi tecrübe evet ama eskisinden daha sağlam yere basan bir kadın oldum sayesinde. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum . Umarım kimsenin başına böyle şeyler gelmez diyorum.

Annen mesajları sana gösterse inanmayacakmiydin
İnanacaktım elbette . Ama bu olay benim için ne kadar ağırsa annemin içinde ağırdı . Onun neler yaşadığını kafasında neler kurduğunu bilemem o bi ay zarfında. Annem 10 kg vermişti o bir ayda ben de hiç kötüye yormamıştım.

İnanacaktım elbette . Ama bu olay benim için ne kadar ağırsa annemin içinde ağırdı . Onun neler yaşadığını kafasında neler kurduğunu bilemem o bi ay zarfında. Annem 10 kg vermişti o bir ayda ben de hiç kötüye yormamıştım.
Neyden çekinmiş yani.. uzulur sun diye mi neden.. Keske sessiz kalmasaymis.. neyse allah kurtarmis seni o da kendi pisliğin de bogulsun

ya çok teşekkür ederim:) Çok şükür ,her gün şükrediyorum kurtulduğuma.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sözü boş değil. Benimde gelecek günlere umudum tam.
Bir de bir daha ki sefere gözünüzü dört açın bir adamın sizi 6 yıl boyunca uyutmasını izin vermeyin yeri gelirse şüphelenin araştırın sorgulayın. Bir insanın başına kolay kolay gelmeyecek şeyler 6 ayda başınıza gelmiş. Neyse ki kurtulmuşsunuz

Çok çok çok ama çok geçmiş olsun.
Bundan sonraki hayatında insanları gercekten çok iyi gözlemle

Back
X