6yıl birliktelik,6 ay evlilik(güncel-Boşandımm:))

Hem gecmis olsun hem hayırlı olsun. Onceki konunuzu simdi okudum. Ben biraz hukuki kısmını merak ettim açıkçası, sizin için bi mahsuru yoksa. Anlaşmalı olmamıştır herhalde? Annenize atılan mesajlar, madde bağımlısı olduğu vs kullanıldı mı davada? Güzel bir tazminat almış olduğunuzu umuyorum. Inşallah, aman kurtulayim da bana yeter dememissinizdir

Eski konunu okudum agzim acik kaldi hala da acik :) bu ne yahu git iki rekat sukur namazi kil bacim boyle bir pislikten kurtuldun diye

Hay allah ne cesit bir manyakmis.
Cok şükür basiniza birsey gelmeden allah çıkarmış göstermis.kurtulmussunuz.
Acin misss gibi yeni sayfanizi mutluluklarla yasayin.

Basiretimin bağlandığını söyleyebilirim evet ama onu tanıyanlarda büyük şok yaşadılar yani dışardan çok mülayim durur. İnşallah başkalarının da hayatını karartmaz. Teşekkür ederim :)
mülayim tipler daha tehlikeli insan da içine girmeyince anlamıyor ins bundan sonra başınıza bela olmaz

• Beğen
Reactions: KV_
Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/

Okumuştum ben bu konunuzu.Kurtulmuşsunuz.İnşallah rahatsızlık vermez size bundan sonra.

Ay evet bende okumustum bu konuyu gözün aydin yolun acik olsun o yaratık ta kendi pisliginde bogulsun

Bunu yaşamak gerekiyormus demek lazım belkide..
Ama Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki çok geçmeden öğrenmişsin gercekleri..
Bundan sonraki hayatında inşallah herşey çok güzel olur senin için :dua:

Hatırladım sizi.mide bulandırıcı şeyler yaşamışsınız o kurtulurken o kahkahaları atmak en büyük hakkınız.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra

Çok sevindim kurtulduğuna. Allah bundan sonra hayırlı insanla karşılaştırsın. Resimdeki siz misniz, merak ettim. Çok hoş bir bayansınız, çokda gençsiniz, güzel günler sizi bekliyor. Her şeyin haırlısı olsun.
evet benim resimdeki çok teşekkür ederim :) Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

Hatırladım sizi.mide bulandırıcı şeyler yaşamışsınız o kurtulurken o kahkahaları atmak en büyük hakkınız.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra
Amin inşallah . Hayatında en çok mutlu olduğun an diye sorarlarsa boşanıp o mahkeme salonundan çıktığım an derim artık :) sevgiler..

konuyu okuyunca hatırladım. yorum yazdım mı onu hatırlamıyorum ama hayırlı olsun demek istedim. kolay olmamıştır. Brlki bi uzmandan yardım alsanız iyi olur. Kolay şeyler değil bunlar. İlerdeki ilişkileriniz için...
umarım en az hasarla atlatırsınız

Merhaba canım Rabbim seni ve aileni korumuş. .
Çok şükür.
Bundan sonra çok daha dikkatli at adımlarını.
Gerçi dikkatli atsakta bilemiyoruz artık insanları.
Dua etmek en doğrusu Rabbim hepimizin karsisina hayırlı insanlar çıkarsın inşallah. ..
Ksr bakmazsan o serefsizin akibetini merak ediyorum yani şu an ne yapıyor sana zarar veremesin canım dikkat et kendine

Merakimdan soruyorum birazda urperdim hic mi sinyal vermedi.yani bunca yil birlikte buyudum demissiniz hic mi anlamadiniz? Hic mi cinsell konularda konusmadi ? 6 yil dile kolay bir yerlerde gordunuz de gormezlikten mi geldiniz?
Valla bende bunları merak ediyorum nasıl oldu nasıl sinyal vermedi.
6 yıl çok zaman.
Şu an korkar oldum ya ..
Konu Sahibi kısa Özet gecermisin bu adamı nasıl anlamadin.
Bize de akıl parası olsun

Çok şükür kurtulmuşsunuz...

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim ♡

Allah kurtarmış seni. Sevgliyken ayrı şehirlerdemiydiniz bu pislik nasıl kandırdı seni. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Back
X