• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6yıl birliktelik,6 ay evlilik(güncel-Boşandımm:))

Boyle bir pislikten kurtuldugunuz icin ne kadar sevinseniz az cok geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki hayatınız çok güzel olur. Mutluluğunuz daim olsun.

Çok sevindim sizin adınıza, hayat sizin karşınıza sayısız güzellik çıkarır inşallah..
Çok yerinde bir davranış sergilemişsiniz.
Böyle bir pislilten kurtularak . Sağlıcakla kalın:KK54:

Önceki konunu okudum gerçekten şok etkisi yaratıyor. 6 yılda insan nasıl tanımaz diyeceğim ama gerçekten var böyle pislikler. Neyse ki kurtulmuşsun umarım çok mutlu ve güzel bir yaşamın olur bundan sonra :nazar:

Insanda bosaninca bir hüzün olur yuvam yikildi falan diye ama sizin konu bambaskaymis. Kurtuldugunuza yatip kalkip sukredin. Tovbe yarabbim tansiyonum oynadi kendime gelemiyorum. Allah colugumuzu cocugumuzu korusun boylelerinden.:kızgın:

şükürler olsun bin şükür olsun kurtulmuşsunuz

ailesi annesi babası nerelerde sizden özür falan dilediler mi ailenizden

Allah çoluğumuzu çocuğumuzu hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Şok oldm. Valla ağzım açık okudum. Kurtulduğuna sevndm. Bundan sonra herşey çok güzel olsun inşallah. Boyle kanı bozukları uzak etsn Allahım.

Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kesinlikle gözünaydın......

ne çok yüklenmişler fake diye.fake se kible dimi siz neler yaşamışsınız herkes size yüklenmiş.çok sevindim siizn adınıza.eski konuyu tek tek okudum her mesajda şok oldum.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.çok sevindim adınıza

Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/

Ne diyeceğimi bilemedim açıkçası belki soran olmuştur annenize karşı ilgisi ne zaman başlamıştı yani 6 aylık evliyken olmuş bu olaylar allah yardımcınız olsun
İyiki çocuk olmadan sıyrılmissin

Aman Allah im evlerden ırak lanet pislik Allah o laneti cezasını verir vermise yeni hayatında mutluluklar canım

Canım geçmiş olsun Allah korumuş seni nasıl kötü bir durum resmen bı sapikla berabermissin senelerce. Ama yinede başına bir iş gelmediği için şanslısın. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Umarım yasayacagin günler çok çok guz l olur

Dün giremedim o yüzden baya bir soru birikmiş.evet arkadaşlar aynı şehirdeyiz ben 16 o 18 yaşındayken tanışmıştık . Çocuktum onu ilk tanıdığımda ilk sevgilimdi. Pasif sessiz bir adamdı ve tembeldi bunun dışında hiç bir sorunumuz yoktu. Annenize ilgisi ne zaman ortaya çıktı diye soran biri olmuş. Ben ağustosta eevlendim ekime yakın evlendim resmen 6 ay ama fiilen 4 ay evli kaldım aynı evde. Evlendiğimin 3. ayında anneme mesaj atmaya başlamış. Ben hep ne olursa olsun sevgiliyken ''onu'' savunurdum hiç laf ettirmezdim kimseye. Bunu ailem çok iyi bildiği için annem benden saklamış 1 aya yakın süre sebebi ise kızım bana inanmaz ise ben kahrolurum böyle durumda . Onu hiç suçlamıyorum çünkü ben olsam neler yapardım inanın bilmiyorum. Herkes ama herkesin bana ilk sorduğu soru 6 yıl nasıl tanıyamamışsın?. Kızlar böyleleri kendilerini çok güzel saklıyorlar. Adamın içinde meğerse harekete geçmeyen bir sapık varmış. Ben onu bir kavgaya karıştığını görmedim o 6 ayıl boyunca. Alkol bile içmezdi. Ama içined varmış demek ki meyilliymiş . Ben doğal olarak artık insanlara inancım kalmadı. Bu benim yaşadıklarım çok uç bir şey evet herkes yaşamaz bu kadarını. Ama en basit eşinizin bile 10 yıl sonra farklı farkllı huylarını görüyorsunuz bunlar kabul edilebilir şeyler oluyor. İlk zamanlar ben ne yaptım bunları hak edecek diye kendimi suçluyordum ama çko şükür ailem arkadaşlarım sayesinde bunu kolay bir şekilde atlattım. Umarım bir gün biyerden patlak vermez :)

şükürler olsun bin şükür olsun kurtulmuşsunuz

ailesi annesi babası nerelerde sizden özür falan dilediler mi ailenizden

Allah çoluğumuzu çocuğumuzu hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Hayır hiç dilemedi. Annem çağırdı annesiini ve kardeşini bakın oğlunuz böyle böyle yaptı diye ağlayıp kaçtılar. Sonra ailesi beni suçladı soranlara annesi ayırdı diyorlarmış. Ailesi ne ki çocuğu ne olsun işte.

Rabbim hakkında hayirlisini versin bundan sonra. Bitmesi gereken bi evlilikmış. Bende cok kisa suren evliliğimi bitirdim. İyi ki bitmiş diyorum. Onla olamazdik zaten. Alnimiza yazılmış olmasi gerekiyodu ve oldu. Bundan sonrası önemli asıl. Yepyeni bi hayat bizi bekliyor. Evli olup kan kusacagina böyle bi durumda kafan rahat olmasi çok daha iyi. Her musibetten bi hayir çıkarmış. Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin bizi inşallah canım

Çok sevindim,konunuzu o zamanlar okumamıştım şimdi okudum hakikaten çok şaşırtıcı ve yıkıcı. Ne diyelim evlenmeden evvel aynı evde yaşamak lazım herhalde başka türlü anlaşılmıyor

Back
X