Canım benim yaaSeni öyle iyi anlıyorum ki.. Çektiğin acıyı şuan çok iyi hissedebiliyorum.Benim sahte face aldığımı anlamıştır demişsin cnm. Daha önceki kavgalarınızda hiç böyle birşey yaptınmı hani böle sahte hesap alıpta takip ettin mi? Eğer bunu ilkkez yapıyosan ki aileside seni çok seviyomuş hala senden bahsedyomuş o zaman ailesinin baskısı sonucu felan silinmiş olabilir bu 1. ihtimal 2. si belki kız kapatmıştır o hesabını ya da 3. sü kız kendini herkese karşı görünmez yapmış olabilir ayarlarla yani gene silinmemiştir erkek arkadaşının listesinden ama onu bi tek o görüyo olabilir diye düşündüm ben. Allah böyle yüzsüzlerden korusun bitanem. Verdiğin emeklere yazık olmuş cidden.
cok klasık gelecek soyledıklerm ama senın onsuz yapamadıgnı gördukce senden uzaklasacak ve k... kalkacak emın ol.bence kendı kendını telkın et ve kendıne yenı bı hayat kurmaya basla caktrmadan ve kendını hazr hıssettıgındede koy tekmeyıbunları nerdenmı bılıyorum?benımde 6 yıllık bı ılıskım var ve yasadıklarını coooooooook ıyı anlıyorum.sen cıldırdıkca senden kopacak bunu cıkarma aklından canım
canım iyide ben artık onsuz yapamadığımı değil.herşeyi öğrendiğimi beni daha fazla eşşek yerine koymamasını ve bittiğini söliycem.yani ben kendimi hazır hissetmeye bekledikçe o okızla kimbilir ne aalemlerde olacak.artık bitti kapımda ölse bitti.çünkü ben inanmıştım ona beni aldatmamıştır diye düşünmüştüm.ama meğer aldatmış halada aldatıyomuş.böle sessizmi kalayım oda nasılsa ara verdik günümü gün edeyimmi desin.ha ara de ozaman derseniz de inanın onada takatimm yok.sesini duymak ölüm olacak bana kaostayımmmmmmm
destekleriniz için çok tşk ederim.ama kızlar yani siz öğrendiğini belli etmede bırak çıksın okızla sonra sana dönermi diyorsunuz yani.ama bu mümkünmü ben ölüyorum 2 gündür bunu nasıl görmezden gelebilirimki beni bekle ara verelim diye oyalayıp başkalarıyla olan adamı napayım ben.bugün abisiyle konuştum sanmıyorum çıktığını sabret diyo oda.inanın onu arayıp yüzüne vurmayada takatim yok.günlerdir psikolojim okadar bozulmuşki kusuyorum afedersiniz ağlıyorum çok kötüyümmmm bana yalan söyledi okı<la hiç alakam yok derken face.de herkese gösteriyo onu dayanamıyorummmmmm
canım bence gormezden gelıp ılıskını surdurme bu daha cok cesaret verecek ona.sen anıden ortadan kaybol ne yuzune vur nede acıklama yapmasına ızın ver.hemen bır besmele cek ve yenı hayatına alısmaya calıs canım.oda arkasına bakıpta senı orda bulamayınca sapsallasacak ve yaptıklarının farkına varacaktır.ama kesınlıkle sana ulasamasın adeta sırra kadem bas canım cunku ulasabıldıkce rahatlar ve önemsızlesırsın gozunde.bılıyorum cok zor ıcın yanıyordur ama benı dınlemenı tavsıye ederım canm
erkek mılletı degıl mı ? bıracık ılgıyle hemencık hınt kuması moduna gırıyorlar.valla hepsını acımadan surundurceksın .erkek mılletının havası kaprısı ınan hıc cekılmıyor.sen sımdı bu kızı bıldıgın halde o'nu bırakmayıp anlamaya calıssmıssın yaa,beyımız tamamen bulunmaz hınt kuması edalarıyla vazgecılmez ılan etmıs kendını.sen ne olursa olsun ne ara ne sor.o'nu aramadıgın gıbı aılesınıde hıc bır sartta arama.emin ol aılesıyle ırtıbat ıcınde oldugunun bılıncınde ve o buna ayrı bır guven verıyor.sen elının altındaymıssın gıbı rahat .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?