6yıllık ilişkim 4 aylık ilişkiyi kurtarma çabam bitti benimkide buraya kadarmışş

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
daha önce defalarca konu açtım okuyanlar bilir yada okuyabilirsiniz.6yıllık resmen dillere destan bir aşkım vardı 4yıl ünide beraberdik öleki sevgilim gözümün içine bakardı ben nedersem oydu.benim onun hakkında tereddütlerim vardı ama o hiç bırakmadı beni.ailesi beni çok sevmişti bende onları.tüm arkadaşlarım özenerek bakardı.ee bukadar güzellik fazla demi biyerde mutlaka patlayacaktı.üni bitti biz farklı şehirlerde olduk bir yıl çokgüzeldi yine ama son 1yıl başladık kavgaya gürültüye öleki 40gün konuşmadığımızoldu.sonra barıştık ve yine küstük yine barışacakken ben bunun faturasında bi numara yakaladım son 10gündür yemeden içmeden msjlaşıyolarmış.sevgilim inkar etti arasın beni kim olduğunu tanıtsın dedim kız msj attı bende ondan hoşlanıyorum oldumu şimdi dedi(((sevgilimin başına dünyayı yıktım ailesini aradım bittik...onlarda bunu rezil ettiler resmne herkes çok kızmış.bu olay haziranda oldu ben kpss ye girdim yıkık bişekilde ve kazanamadım.sonra ben tabi bu nasıl olur nasıl bana yapar diye diye çıldırdım resmen onu aradım hep hesap sordum ağladım sızladım aşkıma yenildim onu hala sevdiğimi söledim.ve o aldatmasına rağmen bu hareketlerim sonucu iyice şımardı.beni sallamadı bile.bana zaman ver dedi utanmadan çok bunaldım ilişkimiz için kolumu bile kıpırdatacak halim yok dedi.ben öle aptalımki aşk gözümü kör etmiş istemeyerek sırf onu kaybetmememk için ok dedim ara verelim.okızla görüşüyomuusn dedim asla dedi.bi baktımki face.açmış bende dün sahte face.açtım ekledim oda ne göreyim kız bunun arkadaş listesinde bu ne paylaşmışsa kız onu beğenmiş falan ve kıızn profil adında sevgilimin adıda var.ben mahfoldum öldümm resmen dün ağlamaktan uyuyamadım sabah kalktım baktım kız yok listesinde ya benim sahte face.i anladı sildi kızı yada belkide hiçç anlamamdı kız kapatmıştır belkide face.ini öğrendiğimi daha ona sölemedim bile eğer anladıysa şuan yalan üretmekle meşgul o.neolursa olsun onu arkadaş listesine almışya bitmiştir artık.üstelik face.de tüm akrabaları benden bahsetmiş kız onları bile beğenmiş ya şaka gibi bu nebiçim bir o.....işte böle kızlar bunalımdayım çok kötüyüm biraz önce baktım kız hala yok face.inde ve sevgilim hala benle ilgili şeyler paylaşıyo ama artık ne çare paylaşmak istedim sizlerle uzun oldu ama okuyan herkese tşk

Canım benim yaa Seni öyle iyi anlıyorum ki.. Çektiğin acıyı şuan çok iyi hissedebiliyorum.Benim sahte face aldığımı anlamıştır demişsin cnm. Daha önceki kavgalarınızda hiç böyle birşey yaptınmı hani böle sahte hesap alıpta takip ettin mi? Eğer bunu ilkkez yapıyosan ki aileside seni çok seviyomuş hala senden bahsedyomuş o zaman ailesinin baskısı sonucu felan silinmiş olabilir bu 1. ihtimal 2. si belki kız kapatmıştır o hesabını ya da 3. sü kız kendini herkese karşı görünmez yapmış olabilir ayarlarla yani gene silinmemiştir erkek arkadaşının listesinden ama onu bi tek o görüyo olabilir diye düşündüm ben. Allah böyle yüzsüzlerden korusun bitanem. Verdiğin emeklere yazık olmuş cidden.

Çoook kızdım erkek arkadaşınıza... o kadar emek, o kadar çaba.. bi anlık heves uğruna herşeyi berbat et..hiç canını sıkma güzelim..aldatılmayı kimse hak etmez..

yok bikere daha kaydetmiştim ama onu anlayıp kabul etmemişti sensin o demi diye sormuştu hatta.ama bunu anlamadı kabul etti.olabilir belkide kız dondurmuştur falan yani onun listesinde yok hemde sevgilimin iletilerini beğenmiştiya tıklıyorum adı yok adı batacasının bilmiyorumki herşey olabilir.önemi yokki şimdi kesin binlerce yalan söyliycek sonuçta ben ona bişe yapmadım olsaydı görürüdün falan diye ama onu kabul etmesi kızın o profil adına rağmen onu silmemesi zaten kanıttır herşeye hayır artık ben napcam bilmiyom bikaç gün içinde arayıp anlatayım ve bitireyim diyorum ama takatim yokkkk

cok klasık gelecek soyledıklerm ama senın onsuz yapamadıgnı gördukce senden uzaklasacak ve k... kalkacak emın ol.bence kendı kendını telkın et ve kendıne yenı bı hayat kurmaya basla caktrmadan ve kendını hazr hıssettıgındede koy tekmeyıbunları nerdenmı bılıyorum?benımde 6 yıllık bı ılıskım var ve yasadıklarını coooooooook ıyı anlıyorum.sen cıldırdıkca senden kopacak bunu cıkarma aklından canım

canım iyide ben artık onsuz yapamadığımı değil.herşeyi öğrendiğimi beni daha fazla eşşek yerine koymamasını ve bittiğini söliycem.yani ben kendimi hazır hissetmeye bekledikçe o okızla kimbilir ne aalemlerde olacak.artık bitti kapımda ölse bitti.çünkü ben inanmıştım ona beni aldatmamıştır diye düşünmüştüm.ama meğer aldatmış halada aldatıyomuş.böle sessizmi kalayım oda nasılsa ara verdik günümü gün edeyimmi desin.ha ara de ozaman derseniz de inanın onada takatimm yok.sesini duymak ölüm olacak bana kaostayımmmmmmm

sen okadar yılı al çöpe at..çok üzüldüm..
değmeyen birine yıllarını feda etmek kadar acı bir durum yoktur sanırım..
inşallah atlatırsın..

nekadar çok ararsan okadar çok kabedersin.zaan ve sabır bekle sabret ve bekle ilerde keif alarak izleçeksin ğalvarışlarını gör bak.

ne kadar kolay silebiliyolar bi kalemde herşeyi. bunları gördükçe erkeklerden tiksiniyorum. bende benzer bi süreçten geçiyorum bu ara. bakalım hakkımızda hayırlısı

gerçekten o kadar yıla ve emeklerine yazık olmuş. seni daha fazla üzmesine izin verme. ara bitir bence.

O kızada ilerde aynısını yapacak canım
O adamın kişiliği o , yani sen ucuz kurtulmuşsun
Ne olursa olsun herşeyde bir hayır vardır
Umarım bu olayı unutup çok mutlu olursun..

destekleriniz için çok tşk ederim.ama kızlar yani siz öğrendiğini belli etmede bırak çıksın okızla sonra sana dönermi diyorsunuz yani.ama bu mümkünmü ben ölüyorum 2 gündür bunu nasıl görmezden gelebilirimki beni bekle ara verelim diye oyalayıp başkalarıyla olan adamı napayım ben.bugün abisiyle konuştum sanmıyorum çıktığını sabret diyo oda.inanın onu arayıp yüzüne vurmayada takatim yok.günlerdir psikolojim okadar bozulmuşki kusuyorum afedersiniz ağlıyorum çok kötüyümmmm bana yalan söyledi okı<la hiç alakam yok derken face.de herkese gösteriyo onu dayanamıyorummmmmm

anladım canımo zaman ayrıl ama boslugada dusup tekrar donmemek ve daha fazla uzulmenı engellemek ıcın kendıne yenı ugraslar bulmanı tavsıye ederım.yenı bı hobı edınveya onunlayken yapmak ısteyıpte yapmayı erteledıgın seylerı yap ama assssssssla bos oturma cunku bu sureklı onu dusunup acı cekmene sebep olacaktır.ayrılırkende sana tavsıyem acıklı ve dıyalog gelıstırecek sekılde ayrılma.sessız sedasız cık hayatından numaranı degıstr asla asla ulasamasın sana bakbı sure sonra nasıl esekten dusmus karpuza dönecek

canım bence gormezden gelıp ılıskını surdurme bu daha cok cesaret verecek ona.sen anıden ortadan kaybol ne yuzune vur nede acıklama yapmasına ızın ver.hemen bır besmele cek ve yenı hayatına alısmaya calıs canım.oda arkasına bakıpta senı orda bulamayınca sapsallasacak ve yaptıklarının farkına varacaktır.ama kesınlıkle sana ulasamasın adeta sırra kadem bas canım cunku ulasabıldıkce rahatlar ve önemsızlesırsın gozunde.bılıyorum cok zor ıcın yanıyordur ama benı dınlemenı tavsıye ederım canm

canım ama o kimbilir nezaman dönecekte beni bulamayacak belkide hiç dönmeyecek bekide okıza alışmış olacakta arayı bitirmek istediğini beni istemediğini söyleyecek belkide.hani yüzüne vurursam sanki daha iyi olcak gibi geliyo.ama ilişkilerini resmileştirmiş olucam yüzüne vurunca bide o var.nalet olsun onada o kızada bei ne hallere düşürdüler.o bana dediki en son bu ilişkinin devam edeceğini sanmıyorum soğudum senden ddi.sonrada kalktı bi gün dediki seninle evlenmek istiyorum ama çıkma sürecine girmek istemiyorum dedi ya böle saçmalık olabilirmi.derdi o arada gönül eğlendirmek işte.sonra bana uzun süre görüşmeyelim ben duygularımı tartayım dedi.bende biri var dedim yeminler etti yok diye(ama face.de o kızı arkadaş listesinde gördüm hatta kızın profil adı bile bunun ismiyle ve sevgilim ne paylaşsa beğenmiş falan.ama hiç yorum falan yok.işte o yüzden napacağımı bilmiyorum.artık benim için bitti ama öle bitsinki yerle bir olsun ona uğraşıyom ama tel.de konuşmaya bile çekiniyom

6 yıllık bi ilişki ya neden bu erkekler böyle nalamış değilim nasıl halen pişkinlik ede biliyorlar hak etmiyo cnm senin sevgini seniçok ii anlıyorum ben olsam deliye
dönerim taamül edemmem kendime yedireemem herhalde bitirmekle en iyisini yhapmışsın dilerim çok mutlu olursun unu biran önce unutmaya bak ve ona inat mutlu ol
ne diyelim hayırlısı buymuş de geç yorma kafanı onun yalanlarına göz yumma sakın

erkek mılletı degıl mı ? bıracık ılgıyle hemencık hınt kuması moduna gırıyorlar.valla hepsını acımadan surundurceksın .erkek mılletının havası kaprısı ınan hıc cekılmıyor.sen sımdı bu kızı bıldıgın halde o'nu bırakmayıp anlamaya calıssmıssın yaa,beyımız tamamen bulunmaz hınt kuması edalarıyla vazgecılmez ılan etmıs kendını.sen ne olursa olsun ne ara ne sor.o'nu aramadıgın gıbı aılesınıde hıc bır sartta arama.emin ol aılesıyle ırtıbat ıcınde oldugunun bılıncınde ve o buna ayrı bır guven verıyor.sen elının altındaymıssın gıbı rahat .

Sana daha öncede yorum yapmıştım canım..

Şimdi de şunu söylüyorum, gelse affetsen bile bu ilişki yürümeyecek..

Sana tek önerim face ini aramalara ya da mesajlara, arkadaşlık isteklerine kapat, hattını bir daha açmamak üzere değiştir..

Sana ulaşacağı her yolu kısıtla..

Çıldırıcak içten içe..

Neden mi ?

Sevdiğinden değil :)

Acı çekmediğini düşünücek, yalvarmayacaksın ya egosu kırılacak

Seni çantada keklik görmekten vazgeçecek..

Emin ol gelir yalvarır senide kandırır ve tekrar aynılarını yaşamana sebep olur..Bu tarz erkeklerin ağzı çok laf yapar..Allahı kitabı bile ortak ederler yalanlarına..

Bu ilişki tekrar başlasa bile, 3 ay 5 ay düzgün gider sonra yine yalpalar, şuan ki duruma geri dönersin..

şimdi arkadaşlarım sağolun çok güzel diyosunuzda sonuçta bu o kızı inkar ediyodu güya o rezaletten sonra bununla alakası bile yokmuş bende ona inanıp oyüzden üstüne düşüyodum.gerçi beni reddedişlerinin altında bunun olduğunu seziyodum ama öle düşünmek istemiyodum.sonuç olarak zorla sırf o istedi diye verdik araya ve bir bitiş gibi bir ara oldu.sonunda iyi olacağımızı garantilemedi bile.ee şimdi ben bunun yalan söylediğini ve kızla büyük ihtimal çıktıklarınız hatta çok masum düşünsem bile arkadaş olduğunu öğrendim.şimdi sessizmi kalmalıyım sizce ya bu nasıl olabilirki bu ara aylar sürecek okıza iyice alışıp ben istemiyorum seni diye dönerse birgün bana neolacak peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…