6yıllık ilişkim 4 aylık ilişkiyi kurtarma çabam bitti benimkide buraya kadarmışş

evet arkadaşım çok zor hemde çok bana zorla ara verdirteli 10 gün oluyr bir gram bile azalmadı acım daha bildiklerimi msj atmadım ona hafta içi maj atıp ğeşinede hattımı kırcam hemen sonrasında bunalım beni bekliyor heralde((kpss ye hazırlanmam lazım bu yıl ne yapcam bilmiyom bu kafayla imkansızz

bugün herşeyi bildiğime dair msj attım ama inanırmısınz umrundaa bile olmadııııııııııı((((nasıl olur böle bişe nasılllllllllllll

Canım böylesine kafana takman hayatı kendine zehir etmen sana hiç bir fayda sağlamayacak.Unutmak ağırdır ama sen kendinden tavizler verdikçe o seni daha fazla kıracak.Kırıldıkça hayata karşı mücadele duygun azalacak.
Kendine temiz bir sayfa aç.Allaha sığın sadece Yaradanla dertleş.Bir O tüm hatalara rağmen kullarını kabul ediyor bir O sessiz sakin kulunun derdini dinliyor.Bol bol esmaül hüsna oku.Aşktan bir müddet uzaklaş.İnan bu çıldırası duygular maneviyatımızın eksik olduğu durumlarda bizi çok vuruyor.Kuranı Kerim dinle Özellikle Kabe imamı Mahirden.

Kpss yollarından geçmiş biri olarak ssöylüyorum inan kendi geleceğini kurmadığın için sonra çok pişman olursun.Herkes hakettiğini bulur.Acı yaşatan acıya mahkum olur.

Selam ve dua ile.Rabbim yar ve yardımcın olsun..

çok tşk evet gerçekten aşırı mutsuzumm nelcak neyapcam artık bilemiyorum

çok tşk evet gerçekten aşırı mutsuzumm nelcak neyapcam artık bilemiyorum

Beyin aptal bir organdır canım neyi enjekte edersen onu algılar.Sen kendi kendini motive etmeye çalış.Düşünmemek zordur lakin buna katlanmak da senin elinde.
İnsan ne acılara katlanıyor bu hayatta.Sağlığın daha önemli.Bir ölümün dönüşü yok.Kötü huylarını bile düşünme onun.O bile zarar verir vücuduna.
Dediğim gibi sadece kendi geleceğini düşün en iyisini yapıp hayırlısıyla atanmaya bak.İnan çok güzel lütuf kapıları açılacak.Hayat bir erkekle ya da onun yaşattığı acılarla sınırlı değil.Düşünmeyi gerektiren daha önemli mevzularımız var.Rabbim kalbine esenlik versin.

kabullenişler zor oluyor aslında kolay değil 6 yıll neyapsam ne yöne dönsem o çokbüyük hatalar yaptı biliyorumki zaten ondan bana fayda yok ama neyaparsınkiiiii

benimde 4 yıllık ilişkim var neler hissttiğini anlayabiliyorum
güçlü olmalısın...
sana karşı yaptıklarını bildiğin halde hala iyi düşünebiliyosundur onun hakkında, hala nasıl olur nasıl biter nasıl böyle yapar diyebiliyorsundur, hala belki herşeyi unutmaya hazırsındır içinden geçiyordur bunlar ama inan bana çok normal şuan için..
atmaya çalış aklında kötü olarak an onu,yapmalıyım de ve kpss ye odaklan 1 yılını çöpe atma toparlanmak zorundasın unutma!!
acını yaşa sonuna kadar ama toparlanmaya çalış..
o şuan halinden memnundur ama inan pişman olacak o zamanda sen yapman gerekeni yaparsın

pişman olsa bi türlü olmasa bir türlü olmazsa hep üzülücem ama pişman olsada sonuçta kimbilir nezman pişman olucak belkide ben tam onu unutmuşken pişman olacak ve çıkıp hayatımı mahfedecek yeniden((herşeyi öğrendiğimi söyleyen msj atmama rağmen çıt yok daha gerçi tel.imde kapalı ama ses yoktur büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…