6yıllık ilişkim 4 aylık ilişkiyi kurtarma çabam bitti benimkide buraya kadarmışş

arkadaşlar bende öle düşünüyorum bende bitti artık o şimdi tel.ini kapa çatlayacak diyorsunuzda iyide o aramıyoki tel.imin kapalı olduğunu görsün.belkide okıza kapılıp gidecek hiç aramayacak nasılsa o kızla aynı şehirde ben uzaktayım o kaşar ona hep teselli nasılsa.bide ben bu yalanını yüzüne vurmuyayımmı yaniii

dıyosunkı ya o kıza alısırsa dıye o yuzden bıseler yapmak ıstıosun herkes sana arama dıyo ama aramazsam benı unutur ona gıder dıyosun...pekı napabılırsınkı arayınca senı unutmıcakmı sanıosun bu kız benı cok sevıyo tekrar baslayalımmı dıcek sence.hayır onu sadece bogmus olcaksın.bıde yuzune vurma olayı varya hıc bı ıse yaramıyo ofkenden agzına gelenı soylıceksın sonra rahatlıcakmısın hayr rahatlanmıyo daha cok hırslanıosun bunu yasadım cunku.sen tavrını koysan sana off bogma benı dıcek daha kotu olcaksın.
yanı bak tut kendını arama bu bı cozum dııl belkı ama yapman gereken tek sey bu aryınca adamın gelcegı varsada gelmıcek bıde sana kendını bu kadar degersız hıssettren bırıne arayıpta deger verdını gosterme.senı sevıosa gelır zaten o kıza fılanda alısmaz

hayır arkadaşım ona alışır demiyorum zaten şuan onunla beraberse hani dahada alışır ve hani biz diyoruzya tut kendini dönünce rededersin diye bende diyorumki ya hiç dönmezse ya beni kandırdığını düşünerek kayıplara karışırsa benim gerçeklerden haberdar olmadığımı biliyo sonuçta şuan onu saf saf deli gibi severek beklediğimi biliyo.

geçmiş olsun ama bence bu adama asla dönme ,böyle birini affetsen de anlamaz , sadece sen yorulmuş olursun ...bir kere seni aldatan hep aldatır bunu iyi bil ..1 ile 10 un arasında hiçbir fark yok ..bu adama bu saatten sonra nasıl güveneceksin ?
sen ,sana değer veren ,layık olduğun daha ii bir insanla yoluna devam et ..

Of ya cok üzüldüm benimde 5 yıllık bir iliskim var tahmin edebiliyorum hissettiklerinizi..
Hakkınızda hayırlısı..

Canım sanıyor musun ki aramayacak seni?

Mutlaka arayacaktır..Merak eder 6 yıl az değil..

İlla ki bakıyordur sana facebook üzerinden falan kontrol ediyordur seni..

Kapatırsan mesaj kısmını falan merak edicek illaki..

Ya o kıza giderse diyorsun ama aynı zamanda bitti diyorsun..Bırak gitsin sana lazım değil böylesi..

Kıza kaşar diyorsun da kızı kaşarlandıran da senin erkek arkadaşın..O izin vermese, azarlasa gururunu kırsa kız zamk gibi yapışacak değil ya..

Canım açık açık konuşuyorum diye kızma bana lütfen..

İçimde kalmasın diyorsan ve artık eminsen o kızla aralarında bişey olduğuna vur ozaman yüzüne..

Ona msj / mail falan at.

Sana seni çok sevdiğimi, ayrılmak istemediğimi söylediğim zamanlar da hala temiz olduğuna, beni aldatmadığına inanıyordum en azından umut ediyordum ama şu son öğrendiklerimden sonra içimde sana karşı nefret dahi barındırmayacak kadar değersizleştin gözümde..Allah yolunu açık etsin..

Fazla açıklama yapma sadece bu kadar yaz..Sanki sen onun gizlediği ( eğer varsa ) çok fazla şeyi biliyomuşsun gibi bir izlenim bırakıcak onda.Kendini kötü hissedecek..

Mutlaka sana ulaşmaya çalışacak..Ama sen ulaşım yollarını kapat..Hem sende gururunu kurtarmış olursun böylelikle..

Ayrıca çantada keklik durumundan da kurtulmuş olursun..Onun beyninde ki nezaman dönsem beste kabul eder düşüncesini silip, o rahatlığı onun elinden alabilirsin..

off beste arkadas ıcımı sısırdın yemın edıyorum!!
sana yardımcı olabılıcek yorum yapmayı bende ısterdım. Ancak...
atı alan uskudarı gecmıs sen hala "o arar mı" "bıtırdıgımı soyleyecegım" 2 gun nasıl dayanırım" dıyorsun
ayol bana fenalık geldı burda!..
6 yıllık ıte kaka bır ılıskı olabılır. ama kendıne saygın olsun bıraz ya!.. bırak arkadasım su sidiklileri ne dıye hayatının merkezıne oturtuyorsunuz kı.. salla bırak degıstır hattını

suç sizde...hala sevgilim diyorsun birde anlayamıyorum seni..
şey demişsin ailesini aradım falan..çocuk gibi onu niye ailesini şikayet ediyorsunki eminol o anda gözünden düşmüşsündür onun
olan olmuş herşey bitmiş sen herşey kötü bir rüyamışçasına bir umut bekliyorsun
neyi bekliyorsan artık onuda anlamadım?
ben bu yalanını yüzüne vurmuyayımmı yaniii demişsin vursan ne olucak çok üzülüp oturuğ ağlıyacakmı ay beste nasıl yalanımı ortaya çıkardı nasıl rezil diye?
Umrunda bile olmaz emin ol...

Son düzenleme:

bazen öle bedavadan yapılmış yorumlar görüyorumki gerçekten şaşırıyorum ya bu dediklerinizin ben farkında olsamda olmasamda bu eldemi ya üzüntümü tahmin edebiliyormusunuz.yüzüne vurma konusuna gelince benden gizli yapıyor bu işi oyüzden diyorum.sonuçta benden zaman istemiş biri olarak bu yaptığını farkettiğimi ve bittiğini sölemek amacıyla danışıyorum.allah vermesin kimseye ama böle konuşmak kolay işte

evet sağol canım doğru ben tel.de aramayı düşünmüştüm ama sesini duymaya tahammülüm yok biraz sakinleşip arayayım dedim tel.de duygularımı daha iyi ifade edebilirim demiştim ama senin dediğin şekilde mantıklı gerçekten

bu yorumların ikisine de katılıyorum

canım nıye herkes oyle sınırlı konusuyor bılıyomusun emın ol pek cogumuz benzer seyler yasamısız ve senın suankı duygularını yasamısız ve zayıf davrandgmız ıcın pısman olmusuzdur sonradan..sımdı o yuzden boyle keskın konusuluyor bırazda ve aslında sana degıl kendı mazıdekı zayıflıgımza bu kızgınlıklar.ama sana sunu soyleyım o adam asla duzelmeyecek ve donup baktgnda sadece sana olan olms olcak.o yuzden ıster arasın ıster aramasın sen kaybol ortadan.o elbet gerı donup bakacak sen ne yapıyosun dıye.ve senı orda bulamayınca ıste o zaman cıldıracak ve senın ıcının rahatlayacagı gunler baslayacak.kulagına gelecek senden haber almaya calıstıgı ve sen o sırada yepyenı bı hayat kurmus olacaksın.acını çoooook ıyı anlıyorum ama zarar ustune zarar gormek ıstemyosan boyle yapacaksın canm.

onca yılı harcamak hemde değmeyen biri yüzünden ne kadar kolay erkekler için. seni çookk iyi anlıyorum. sen alttan aldıkça seni takmamaya başlıyor. şunu veya bunu yap diyemem. ama ayakların yere sağlam bassın. kendinden ödün vermediğini görsün artık. insanlar elindekini kaybedince anlar değerini.

canımm naparsan yap ama birdaha ne ara nede sor çünkü sen aradıkça senden dahada kaçacak bi tarafı kalkacak ki o kadar emek okadar çaba o kadar yaşanmışlıklar yaptığına diyecek laf bile bulamıyorum ya şuanda o kadar sinilendim ki..ne olur güçlü ol ve güçlü olmak için elinden geleni yap baksana degmeyen bi insana 6 yılını vermişsin kalan yıllarınıda arkasından üzülerek geçirme..faceden falan da takip etme çünkü sen takip etti yaptıklarına üzülecek hazmedemeyeceksin daha da üzüleceksn erkek milleti böyle ne yazıkki yeni heycan bulunca arkasına bakmıyo...malesef unut diyemiyorum ama unutmaya çalış diyebilirimm

evet canım face.den takip etmek beni üzüyor fakat merağımada engel olamıyorum kimbilir daha ne rezillikler görcem acaba diye bakıyorum ama bakmamlıyım haklısın.benim kafamda bitti zaten artık ama benim derdim bu yalanını yüzüne vursammı vurmasammı da.sonuçta o beni hala hiçbirşeyden habersiz hala onun aşkından sevgisinden deli olan onun tüm reddetmelerine rağmen onu seven ve saf saf bu aranın bitmesini bekleyen biri olarak görüyo hala.oyüzden diyorum hani yalanı yüzüne vurayımmı herşeyi bildiğimi bi şekilde bildireyimmi ve bildireceksem eğer nasıl ne yolla bildireyim diye fikir almaya çalışıyorum.yada hiç bişe demeyeyimde o bana ulaşmaya çalışırsa belki ulaşamasında o acıyı çeksinmi onu tartışıyoruz.
inanın çok kötü haldeyim bana olan aşkı sevgisi özlemi bitebilir bunu anlarım ama benim şaşkınlığın bir insan nasıl kişiliğini kaybeder???6 yıl kendini sakladımı asıl kişiliği bumuydu allah aşkına bi söz var belki bilirsiniz bağdan açılmış it gibi şuan resmen hertürlü yanlışı yapıyo herrr.önceden görüşmediği arkadaşlarıyla bile görüşür olmuş.işte ben bunlara şok oluyorum kişiliğini nasıl kaybetti.
artık neyaparsa yapsın bitti bana göre ama biraz olsun mahfolan gururumu toplamanın peşindeyim ben

bak canım benımde 6 yıllık bır ilişkim oldu senı anlıyorum.genelde ıkı taraftan bırı bunalır.yada ılgısı azalır baska yönlere kara falan fılan ...bu konu da tecrubelı bırı olarak sana sunu söyleyecegım...çok üzüldugunu bılıyorum face den takıp etmeyı bırakmayacagını da bılıyorum hatta elınde olsa yasadıkları şehre bıle gıtmek ıstedıgını bılıyorum.intıkam almak ıcın tutustugunu tahmın edıyorum.yanı bu yasadıkların bırcok kişiye yabancı degıl...senın yapman gereken hiççç tınlamıcaksın relax olacaksın...ne demişler çivi çiviyi söker...sana onun yaptıgını yap demıyorum ama biliyorum ki o üzülmeden senın siniirn geçmicek....o yüzden ben olsam artık onunla irtıbatımı keserım,yanı ben aramam...onun aramasını bekle..illa ki arayacak,aradıgında ise mesgule ver..ya kusura bakma biraz işim var musait degılım dıye mesaj at...bikaç gun böle oyala sonra ara deki senle ayrılmak ıstıyorum...başkasından hoşlanıyorum de.onun silahı ile onu vur ki sana ne yaptıgını anlasın...

canım konunun hepsini okudunmu bilmiyorum ama zaten aramıyorum aylarca aradım gururumu kaybettim.şuan ara vermiş durumdaydık güyaki ben bunu face.de hoş olmayan şekillerde yakaladım önceki msjlarımda yazmışım zaten.evet o dediklerinin hepsini hissediyorum ama artık onun canını acıtarak bitirmekten yalan söylediğini yüzüne vurmaktan başka isteğim yok

canım biraz bekle ve bu süreçte hiç arayıp sorma o seni aradığında konuş fakat soğuk ol ve kendini hazır hissettiğindede bunu söyle

sizce sızın verdıgınız deger askı sevgıyı hak edıormu?
bence etmıyor oyuzden ondan ayrılmak zorundasınız
neden dıye sormayın bır kere yapan ınkar eden bın kere yapar
sevıyorsunuz asıksınız ölesıye nefes alamam dıyorsunuz
ama şöle onu hatırlatmıcak seyler yapın dusunun naparsanız yapın ama onu unutun
bu zor olucak belkıde ama barıstınız dıyelım gene yaparsa şüphesı daha kotu degılmı
o kendı hayatını kurmus bıle sallamıyor senı
sen neden sallıyacaksın verdıgın aşka degmemıs bile
belkı bana kızarsın ama acık yazmak ıstedım hayatın gerceklerı lay laylom yasayamayız
bır an once ondan vazgec resımlerıne varasıya sıl hatira ama sana anımsatıcak bırsye bırakma azda o koşsun pesınden onun gıbı davran
ınan cok üzüldüm lutfen şöle 2 kurusluk ınsanlar ıcın takmaa
kendıne ıyı davran sen önemlı bırısın o ıse patavssızın tekıı

zaten ne zaman sevene sayana sadık kalana kıymet vermıs kı erkekler ılla arana mesafe koyacaksın yada bıraz cazgır olacaksın senden kıymetlısı olmuyor anlamıyorum hayatlarında duzgun terbıyelı emın oldukları bır ınsan varken neden gozu baskalarında olurkı allah boylelerını nasıl bılıyorsa oyle yapsın senı o kadar ıyı anlıyorum kı daha evvel benımde boyle sorunlu bır ılıskım olmustu benı oyaladı oyaladı sonra hooop bır bakarsın baskası ıle evlenmıs sorun bızde degıl boyle kendını bılmezlerde uzulme arkadasım ne olur kendını delı gıbı yıyıp bıtırme degmıyor ıste ama zor degılmı yasayan bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…