Sana daha öncede yorum yapmıştım canım..
Şimdi de şunu söylüyorum, gelse affetsen bile bu ilişki yürümeyecek..
Sana tek önerim face ini aramalara ya da mesajlara, arkadaşlık isteklerine kapat, hattını bir daha açmamak üzere değiştir..
Sana ulaşacağı her yolu kısıtla..
Çıldırıcak içten içe..
Neden mi ?
Sevdiğinden değil :)
Acı çekmediğini düşünücek, yalvarmayacaksın ya egosu kırılacak
Seni çantada keklik görmekten vazgeçecek..
Emin ol gelir yalvarır senide kandırır ve tekrar aynılarını yaşamana sebep olur..Bu tarz erkeklerin ağzı çok laf yapar..Allahı kitabı bile ortak ederler yalanlarına..
Bu ilişki tekrar başlasa bile, 3 ay 5 ay düzgün gider sonra yine yalpalar, şuan ki duruma geri dönersin..
dıyosunkı ya o kıza alısırsa dıye o yuzden bıseler yapmak ıstıosun herkes sana arama dıyo ama aramazsam benı unutur ona gıder dıyosun...pekı napabılırsınkı arayınca senı unutmıcakmı sanıosun bu kız benı cok sevıyo tekrar baslayalımmı dıcek sence.hayır onu sadece bogmus olcaksın.bıde yuzune vurma olayı varya hıc bı ıse yaramıyo ofkenden agzına gelenı soylıceksın sonra rahatlıcakmısın hayr rahatlanmıyo daha cok hırslanıosun bunu yasadım cunku.sen tavrını koysan sana off bogma benı dıcek daha kotu olcaksın.
yanı bak tut kendını arama bu bı cozum dııl belkı ama yapman gereken tek sey bu aryınca adamın gelcegı varsada gelmıcek bıde sana kendını bu kadar degersız hıssettren bırıne arayıpta deger verdını gosterme.senı sevıosa gelır zaten o kıza fılanda alısmaz
off beste arkadas ıcımı sısırdın yemın edıyorum!!
sana yardımcı olabılıcek yorum yapmayı bende ısterdım. Ancak...
atı alan uskudarı gecmıs sen hala "o arar mı" "bıtırdıgımı soyleyecegım" 2 gun nasıl dayanırım" dıyorsun
ayol bana fenalık geldı burda!..
6 yıllık ıte kaka bır ılıskı olabılır. ama kendıne saygın olsun bıraz ya!.. bırak arkadasım su sidiklileri ne dıye hayatının merkezıne oturtuyorsunuz kı.. salla bırak degıstır hattını
bazen öle bedavadan yapılmış yorumlar görüyorumki gerçekten şaşırıyorum ya bu dediklerinizin ben farkında olsamda olmasamda bu eldemi ya üzüntümü tahmin edebiliyormusunuz.yüzüne vurma konusuna gelince benden gizli yapıyor bu işi oyüzden diyorum.sonuçta benden zaman istemiş biri olarak bu yaptığını farkettiğimi ve bittiğini sölemek amacıyla danışıyorum.allah vermesin kimseye ama böle konuşmak kolay iştesuç sizde...hala sevgilim diyorsun birde anlayamıyorum seni..
şey demişsin ailesini aradım falan..çocuk gibi onu niye ailesini şikayet ediyorsunki eminol o anda gözünden düşmüşsündür onun
olan olmuş herşey bitmiş sen herşey kötü bir rüyamışçasına bir umut bekliyorsun
neyi bekliyorsan artık onuda anlamadım?
ben bu yalanını yüzüne vurmuyayımmı yaniii demişsin vursan ne olucak çok üzülüp oturuğ ağlıyacakmı ay beste nasıl yalanımı ortaya çıkardı nasıl rezil diye?
Umrunda bile olmaz emin ol...
evet sağol canım doğru ben tel.de aramayı düşünmüştüm ama sesini duymaya tahammülüm yok biraz sakinleşip arayayım dedim tel.de duygularımı daha iyi ifade edebilirim demiştim ama senin dediğin şekilde mantıklı gerçektenCanım sanıyor musun ki aramayacak seni?
Mutlaka arayacaktır..Merak eder 6 yıl az değil..
İlla ki bakıyordur sana facebook üzerinden falan kontrol ediyordur seni..
Kapatırsan mesaj kısmını falan merak edicek illaki..
Ya o kıza giderse diyorsun ama aynı zamanda bitti diyorsun..Bırak gitsin sana lazım değil böylesi..
Kıza kaşar diyorsun da kızı kaşarlandıran da senin erkek arkadaşın..O izin vermese, azarlasa gururunu kırsa kız zamk gibi yapışacak değil ya..
Canım açık açık konuşuyorum diye kızma bana lütfen..
İçimde kalmasın diyorsan ve artık eminsen o kızla aralarında bişey olduğuna vur ozaman yüzüne..
Ona msj / mail falan at.
Sana seni çok sevdiğimi, ayrılmak istemediğimi söylediğim zamanlar da hala temiz olduğuna, beni aldatmadığına inanıyordum en azından umut ediyordum ama şu son öğrendiklerimden sonra içimde sana karşı nefret dahi barındırmayacak kadar değersizleştin gözümde..Allah yolunu açık etsin..
Fazla açıklama yapma sadece bu kadar yaz..Sanki sen onun gizlediği ( eğer varsa ) çok fazla şeyi biliyomuşsun gibi bir izlenim bırakıcak onda.Kendini kötü hissedecek..
Mutlaka sana ulaşmaya çalışacak..Ama sen ulaşım yollarını kapat..Hem sende gururunu kurtarmış olursun böylelikle..
Ayrıca çantada keklik durumundan da kurtulmuş olursun..Onun beyninde ki nezaman dönsem beste kabul eder düşüncesini silip, o rahatlığı onun elinden alabilirsin..
off beste arkadas ıcımı sısırdın yemın edıyorum!!
sana yardımcı olabılıcek yorum yapmayı bende ısterdım. Ancak...
atı alan uskudarı gecmıs sen hala "o arar mı" "bıtırdıgımı soyleyecegım" 2 gun nasıl dayanırım" dıyorsun
ayol bana fenalık geldı burda!..
6 yıllık ıte kaka bır ılıskı olabılır. ama kendıne saygın olsun bıraz ya!.. bırak arkadasım su sidiklileri ne dıye hayatının merkezıne oturtuyorsunuz kı.. salla bırak degıstır hattını
suç sizde...hala sevgilim diyorsun birde anlayamıyorum seni..
şey demişsin ailesini aradım falan..çocuk gibi onu niye ailesini şikayet ediyorsunki eminol o anda gözünden düşmüşsündür onun
olan olmuş herşey bitmiş sen herşey kötü bir rüyamışçasına bir umut bekliyorsun
neyi bekliyorsan artık onuda anlamadım?
ben bu yalanını yüzüne vurmuyayımmı yaniii demişsin vursan ne olucak çok üzülüp oturuğ ağlıyacakmı ay beste nasıl yalanımı ortaya çıkardı nasıl rezil diye?
Umrunda bile olmaz emin ol...
bazen öle bedavadan yapılmış yorumlar görüyorumki gerçekten şaşırıyorum ya bu dediklerinizin ben farkında olsamda olmasamda bu eldemi ya üzüntümü tahmin edebiliyormusunuz.yüzüne vurma konusuna gelince benden gizli yapıyor bu işi oyüzden diyorum.sonuçta benden zaman istemiş biri olarak bu yaptığını farkettiğimi ve bittiğini sölemek amacıyla danışıyorum.allah vermesin kimseye ama böle konuşmak kolay işte
canımm naparsan yap ama birdaha ne ara nede sor çünkü sen aradıkça senden dahada kaçacak bi tarafı kalkacak ki o kadar emek okadar çaba o kadar yaşanmışlıklar yaptığına diyecek laf bile bulamıyorum ya şuanda o kadar sinilendim ki..ne olur güçlü ol ve güçlü olmak için elinden geleni yap baksana degmeyen bi insana 6 yılını vermişsin kalan yıllarınıda arkasından üzülerek geçirme..faceden falan da takip etme çünkü sen takip etti yaptıklarına üzülecek hazmedemeyeceksin daha da üzüleceksn erkek milleti böyle ne yazıkki yeni heycan bulunca arkasına bakmıyo...malesef unut diyemiyorum ama unutmaya çalış diyebilirimm
bak canım benımde 6 yıllık bır ilişkim oldu senı anlıyorum.genelde ıkı taraftan bırı bunalır.yada ılgısı azalır baska yönlere kara falan fılan ...bu konu da tecrubelı bırı olarak sana sunu söyleyecegım...çok üzüldugunu bılıyorum face den takıp etmeyı bırakmayacagını da bılıyorum hatta elınde olsa yasadıkları şehre bıle gıtmek ıstedıgını bılıyorum.intıkam almak ıcın tutustugunu tahmın edıyorum.yanı bu yasadıkların bırcok kişiye yabancı degıl...senın yapman gereken hiççç tınlamıcaksın relax olacaksın...ne demişler çivi çiviyi söker...sana onun yaptıgını yap demıyorum ama biliyorum ki o üzülmeden senın siniirn geçmicek....o yüzden ben olsam artık onunla irtıbatımı keserım,yanı ben aramam...onun aramasını bekle..illa ki arayacak,aradıgında ise mesgule ver..ya kusura bakma biraz işim var musait degılım dıye mesaj at...bikaç gun böle oyala sonra ara deki senle ayrılmak ıstıyorum...başkasından hoşlanıyorum de.onun silahı ile onu vur ki sana ne yaptıgını anlasın...
daha önce defalarca konu açtım okuyanlar bilir yada okuyabilirsiniz.6yıllık resmen dillere destan bir aşkım vardı 4yıl ünide beraberdik öleki sevgilim gözümün içine bakardı ben nedersem oydu.benim onun hakkında tereddütlerim vardı ama o hiç bırakmadı beni.ailesi beni çok sevmişti bende onları.tüm arkadaşlarım özenerek bakardı.ee bukadar güzellik fazla demi biyerde mutlaka patlayacaktı.üni bitti biz farklı şehirlerde olduk bir yıl çokgüzeldi yine ama son 1yıl başladık kavgaya gürültüye öleki 40gün konuşmadığımızoldu.sonra barıştık ve yine küstük yine barışacakken ben bunun faturasında bi numara yakaladım son 10gündür yemeden içmeden msjlaşıyolarmış.sevgilim inkar etti arasın beni kim olduğunu tanıtsın dedim kız msj attı bende ondan hoşlanıyorum oldumu şimdi dedi(((sevgilimin başına dünyayı yıktım ailesini aradım bittik...onlarda bunu rezil ettiler resmne herkes çok kızmış.bu olay haziranda oldu ben kpss ye girdim yıkık bişekilde ve kazanamadım.sonra ben tabi bu nasıl olur nasıl bana yapar diye diye çıldırdım resmen onu aradım hep hesap sordum ağladım sızladım aşkıma yenildim onu hala sevdiğimi söledim.ve o aldatmasına rağmen bu hareketlerim sonucu iyice şımardı.beni sallamadı bile.bana zaman ver dedi utanmadan çok bunaldım ilişkimiz için kolumu bile kıpırdatacak halim yok dedi.ben öle aptalımki aşk gözümü kör etmiş istemeyerek sırf onu kaybetmememk için ok dedim ara verelim.okızla görüşüyomuusn dedim asla dedi.bi baktımki face.açmış bende dün sahte face.açtım ekledim oda ne göreyim kız bunun arkadaş listesinde bu ne paylaşmışsa kız onu beğenmiş falan ve kıızn profil adında sevgilimin adıda var.ben mahfoldum öldümm resmen dün ağlamaktan uyuyamadım sabah kalktım baktım kız yok listesinde ya benim sahte face.i anladı sildi kızı yada belkide hiçç anlamamdı kız kapatmıştır belkide face.ini öğrendiğimi daha ona sölemedim bile eğer anladıysa şuan yalan üretmekle meşgul o.neolursa olsun onu arkadaş listesine almışya bitmiştir artık.üstelik face.de tüm akrabaları benden bahsetmiş kız onları bile beğenmiş ya şaka gibi bu nebiçim bir o.....işte böle kızlar bunalımdayım çok kötüyüm biraz önce baktım kız hala yok face.inde ve sevgilim hala benle ilgili şeyler paylaşıyo ama artık ne çare paylaşmak istedim sizlerle uzun oldu ama okuyan herkese tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?