7/24 aldatirim seni diyen eş kişisi...

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
2 oldu bana bu cumleyi kullaniyor ben mi abartiyotum yoksa üzerinde durulacak birseymi.
Sağlikli karar veremedim.
Tartismalarimizda ben istesem seni 7/24 aldatirim.
Istesem senimi dusuncem ben kendime yakistiramiyorum.
Diyor cok sinir bozucu değilmi kizlar ya:(

Birde nasıl bır tartışmada geçti bu sözler. Siz ona benı alatuıyosun falan filan mı dedın ?

İstemiyomuşmuş da aldatmıyomuşmuş

Hadi ordan be demek ki kocanla ilgilenen hiçbir kadın yok . O da kompleks mi yapmış nedir .

Bunları karısının yüzüne söyleyen adamda düzgün bir karakter olma olasılığı çok düşük . Fırsat bulsa şak diye aldatır ama kimseyi bulamamış demek ki

Yürü git aldatmazsan hatrım kalır de . Senden eksilecek olan bir şey yok . Kendi namusu gittiğiyle kalır . Aynı cümleyi bir kadın kursa adı neye çıkar biliyoruz .

Kimse erkeğinde bir namus mefhumu olduğunu düşünmüyor .

Namus sadece kadındadır ya !

Bu hususda mı sıkıyorsunuz acaba? Sadakatsizliğine dair imada mı bulunuyor, ya da kontrol altında tutmaya mı çalışıyorsunuz?

Manyak değilse, neyin üzerine böyle şeylerle size geliyor?
neden tartısıyorsunuz ve sen ne dediğinde öyle diyor?

Ben cok kiskancmisimda ondan.Ama ole birsey gecmisteki hatalari beni paranoyak etri aldatma degilde yalan yakaldim bir cok kez ondan dolayi guvenimi sarsti
Disardan geldi dun eli cok guzel kokuyorrdu ne kokuyor dedim basladi atarli atarli konusmaya.
Ditek elini koklamdim tabi cok guzel bi koki yayil ay bune dedim dedim sonra konu buraya geldi iste

Ben cok kiskancmisimda ondan.Ama ole birsey gecmisteki hatalari beni paranoyak etri aldatma degilde yalan yakaldim bir cok kez ondan dolayi guvenimi sarsti
Disardan geldi dun eli cok guzel kokuyorrdu ne kokuyor dedim basladi atarli atarli konusmaya.
Ditek elini koklamdim tabi cok guzel bi koki yayil ay bune dedim dedim sonra konu buraya geldi iste
tahmin ettim kıskançlığından dolayı eşinin böyle konustugunu
bence sen de biraz dikkat etmelisin .
eşinin söylemi doğru değil ama çok bunaltıyor olabilirsin

İstesem seni 7/24 aldatırım demesi, yapmak isteyen adam zaten yaparla eşdeğer bu durumda. Eğer kıskançlığınız ileri boyuttaysa, yapmadığı şeyi yapmış gibi tartışma çıkarıyorsanız bunalıp diyodur.

İstesem ben de aldatırım ama aklıma bile gelmez bunu demek ar namus bilen bi insan olduğum için sen kendine bunu layık görüyosan aldat kendin kaybedersin diyin sussun. Marifet sanki paşama bak

Back
X