7/24 aldatirim seni diyen eş kişisi...

2 oldu bana bu cumleyi kullaniyor ben mi abartiyotum yoksa üzerinde durulacak birseymi.
Sağlikli karar veremedim.
Tartismalarimizda ben istesem seni 7/24 aldatirim.
Istesem senimi dusuncem ben kendime yakistiramiyorum.
Diyor cok sinir bozucu değilmi kizlar ya:KK43:
Aynı sözleri sende ona söyle bende istesem seni 7/24 aldatırım senin ruhun duymaz de ama karakterime yakışmaz empati yapsın bakalım nasıl oluyormuş

Yanlız şöyle de bişey var,yapmadığı bişey için itham edilmekte hiç hoş değil..Sadakatsizlik,sadık bir adam için de büyük itham yani..
Sürekli aldatıyormu psikolojisine bürünüp,eşinize de bu kadar yansıtmayın gençler.. Sabırda bir yere kadar..çok sıkıştırırsanız he türlü lafı edebilir can havliyle

güzelim bu adamdan sana yar olmaz. nedeni de: seven bir eş aldatma düşüncesini zaten hiç bir zaman aklına getirmez. en ateşli kavgada bile söylenecek sözler değil bunlar... açıkcası ben durumu şöyle anladım: "ben şimdiden yolunu yapayım, ilerde aldatırken yakalanırsam, ben sana söylemiştim aldatabileceğimi, eğer sen şöyle şöyle yapsaydın aldatmazdım " gibi bir savunma mekanizması geliştireceği için başlamış bunları söylemeye...

Malesef bazı adamlar da şöyle bır kanı var
Şükür bu gibi kişiler azınlıkta..
Etrafımdaki Kadınlar sırada beni beklıyor
Ayrılsam sinek gıbı uzerıme üşülürler
bır pas versem neler olur neler
tüh evlı olmasam var ya bır suru flortum olurdu gibi
Bu gıbı adamlar iş arkadaslarından veya komsularından aldıkları
sıradan bır gunaydına hal hatır sormaya anlam yukluyorlar
Ama ayrılınca bakıyorlar ki hayal kırıklıgı :)

2 oldu bana bu cumleyi kullaniyor ben mi abartiyotum yoksa üzerinde durulacak birseymi.
Demekki o çizgide duruyor her an öteye gecebilir bunu soylemek bile bu kadar kolaysa onunu icin istedigi zaman yapabilme genisligi var aslinda

Kapı orada sapı orada ..
Sen beni aldatmak için kadın ararsın ben seni aldatmak için aramama bile gerek kalmaz .
Dene ve gör de.....

Geneli kendi egosunu tatmin etmek kendini bulunmaz hint kumaşıymış gibi göstermek istenilen kelime hoşt kimi altdatıyorsun.Aldatcaksan hadi yapta ben de dersini vereyim.Ama sıkıyosan onu paranoya isen değişmelisin biraz oluruna bırak demiyorum ama durmadan şüpheyle yaşanmaz.

off kompleksten demiş bunları hep ama saygısızlık söylemesi yani

Back
X