Azıcık bir şey bile mi yok?Evet ya, bir süre sonra amaaaan ya, yemiceksek niye yaşıyoruza bağlıyorsun; ama 2 gün dene gör. Full enerjik ve uyanık bir zihin
Arkadaşın bahsettiği candida hakketen berbat bişey...gözünü açamıyorsun diyeyim. O da şekerle besleniyor...ölümlerden ölümdür candida diyetiAzıcık bir şey bile mi yok?
Denemeye çalışacağım, özellikle şu besin intoleransı konusunu ciddi ciddi araştırmayı düşünüyorum. Belki akşam yemeği de o kapıya çıkıyordur. Sindirmekte zorlandığımız şeyleri geç saatte yeyince bu hale geliyoruzdur.
Aynen, yediklerimden ve etkilerinden izlemeye çalışacağım bakalım.Arkadaşın bahsettiği candida hakketen berbat bişey...gözünü açamıyorsun diyeyim. O da şekerle besleniyor...ölümlerden ölümdür candida diyetiBunun daha kolay bir yolu olmalıı..
Gluten intoleransının teşhisi kolay, ekmek makarna yesen 2 gün o şişliği atamıyorsun.
Bir de TSH'ına baktırdın mı hiç? Hipotrioid de insanı çok halsiz, sürekli uykulu yapabiliyor
Kesinlikle, miskinlik miskinliği doğuruyor. Biraz da o enerjiyi yükseltmek insanın elinde ama her zaman olmuyor.Ben yarım gün calısıyorum soyle kı sabahcı bı ogretmenım 12.30 da evdeyım bende aynı senin gibiyim .. Aksama kadar calısan arkadaslarım yarım gun calısıosn ne bu yorgunluk dıyorlar . Eve gelip kendmı yataga atıodm ama artk oglen gelıp uyumamaya karar verdım ve bugun uyumadım mesela :) Yemek yaptm vs oyaladm kendmı.. Aksamustu de yuruyus yapacam ..Sunu anladım kı sureklı mıskın halde olunca bı sure sora bıse yapasınız gelmıyor yorgun bıle olsam yapacaklarımı ertelemıcem artık. Bir de kan degerlerıne baktırmak lazm cıdden :)
Hem cok tembel hem de cok caliskan bir insanim, nasil diye sorma ben de bilmiyorum.heexee psikolojik bi durum da olabilir. mutsuz insanlar böyle olabilirmiş, yani insanın ruhu hasta olmadan bedeni hastalanmaz derler. işini sevmiyor olabilir misin? ya da hayatın mı istediğin gibi değil? bi şeyler mi eksik? belki de psikoloğa gitmelisin. iş dönemlerinde böyle oluyormuşsun, belki de çalışmayı sevmiyorsun, ya da çalışmayı sevsen bile çalıştığın işi sevmiyorsundur.
ben de son bi kaç senedir böyleyim, yorgunum, çok uyuyorum, gece oturup gündüz yatıyorum, hep halsizim. ama fiziksel sıkıntım yok, ruhsal işte... hayatımdan çok memnumum diyemem, ondan olduğunu düşünüyorum. ama hatam da şurda ki bu memnun olmadığım hayatı değiştirmek için bi çaba sarfetmiyorum, ona bile halim yok
Yüksek lisans için oradaydım office, 2 yıllığına.konuyla çok alakasız ama heexee sen Amerikada değil miydin?
Yüksek lisans için oradaydım office, 2 yıllığına.
1,5 yılı aşkın süredir Türkiye'deyim.
heh, işte depresyonunun kaynağını buldum.. geçmiş olsun Tr sendromuna yakalanmışsın.. 100 kişiye sor hepsi aynı durumdadır bende dahil :/
Deme öyle ya, orada daha da kötüydüm, 4 ay gözüm seğirdi durdu stresten, buraya geldim mikemmel hayat hayaliyle, şimdi de kendime gelemiyorum.
Sen de ne var?
Var mı koşturman gitmek için?, istiyorsan peşini bırakma. Ben geldiğimde zor bir dönem geçirdiğim için çok önyargılıydım ama şu an 2 yıla yaklaştı Türkiye'de olalı, gitsek ya gene demeye başladım. Sen bakma banaben depresyonda diplerde sünger çıkartma seviyesine geldim diyeyim sen anlabir gitsem her şey düzelecek gibi geliyor
Hem cok tembel hem de cok caliskan bir insanim, nasil diye sorma ben de bilmiyorum.
Isimi seviyorum, fena da olmadigimi dusunuyorum ama 9-6 calisma durumunu sorguluyorum. Yorgun gel, yemek ye, uzan, banyo yap derken gecen gunlerimi de. Surekli dinlenesim var.
Yurtdisinda cok zor bir yuksek lisans donemi atlattim, psikolojik olarak cokertti beni. Dondugum gibi de ise basladim, dinlenemedim, onun mu etkisi bilemiyorum ki.
Su kan degerlerine baktiracagim, biraz kendi kendime enerjimi yuksek tutmaya calisacagim, baktim olmuyor, gidiveririm psikolaga, iyi gelir belki.
Sendeki durum bende de var, memnun olmayip degistirememek, aslinda tek derdim verimli gunler gecirmek, vasifsiz gunler gectikce sorgular oldum. Silkelenmeye ihtiyacimiz var sanirim
+1tembel bi bedenin içine hapsedilmiş çalışkan bi ruhum var
Var mı koşturman gitmek için?, istiyorsan peşini bırakma. Ben geldiğimde zor bir dönem geçirdiğim için çok önyargılıydım ama şu an 2 yıla yaklaştı Türkiye'de olalı, gitsek ya gene demeye başladım. Sen bakma bana
Nasıl bir yolla gitmeyi planlıyorsun bilmiyorum ama elimden bir öneri anlamında bile olsa bir şey gelirse seve seve yardımcı olurum.
İhtiyaç olursa seslenirsinvar var hem de nasıl, inşallah geri dönmek nasip olur ikimize deçok teşekkür ederim yardımcı olacağını biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?