7/24 miskinlik

Kanını ölctur...demir ve B12 eksikligi bunlari yapiyor...ve bugday urunleri yeme...gluten intoleransi ve candida mantar enfeksiyonunu - sızıntılı bagirsak konularini az araştir...şifa bulursun...yaşadigin şey zehirlenme etkisi buyuk ihtimal...diyet ve eksik olani takviyeyle bomba gibi olursun...ciddiye al...oku...şifa bulacaksin

sen bezgin bekir değil bezgin tekir olmuşsun seni kendilerine benzetmişler

ben de öyleyim valla, 3 kanepeyle bütünleştim resmen, sanırım çağımızın hastalığı kronik tembellik

Tibetin 5 haraketini yapın ben günlük hiç egzersiz yapmıyorum birazda boyun bölgem sıkıntılı iyi gelsin diye yaptım ama bayağı farkettirdi ilk etkiside sabah 7:00de kendiliğinden uyanmam oldu burada konusu var ayin falan diye geçiyor ama öyle ayinle falan hiç bir alakası yok kelime olarak kullanılıyor bildiğiniz 5 adet platese benzer haraket bir çok arkadaş başka faydalarını da görmüş incelemenizi tavsiye ederim 3 er defa yapmakla başlayıp her hafta 2 adet artırıyorsunuz

Ev derdim yok bir de benim düşün.
Ama benim kafamda hep burdan ayrılıp başka yere düşüncesi olduğu için de zorlanıyorum. Alışmak istemiyorum bir bakıma.
Bence de seni etkileyen o, ha gittim ha gidicem diye düşündükçe işe gitmek daha da zorlaşır.
Ya bana ne oluyor, daha çarşambadan hafta sonu bütün gün yatacağım diye plan yapıyorum

Benim de ilk aklıma kan değerleri geldi ama bu tür dönemlerimde hep aynı miskinliğim aklıma gelince işin içinden çıkamadım ama baktıracağım yine de.
Çok ciddi bağırsak problemlerimde var zaten, hele stresli dönemlerimde mahvoluyorum. Karnımdan gelen sesler de cabası.
Mutalaka araştıracağım, teşekkürler.

Allahım tipe bak, havalara bak

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, kronik tembelim, tembelsin, tembeliz.
Sonumuz hayrolsun

Hiç duymadım, araştıracağım internetten.
Bir dönem pilates yaptım ve hayatımın en dinç dönemleriydi. Bunu bile bile, başlayacağım deyip o enerjiyi kendimde bulamıyorum.

Zaten başlangıcta bır haraketi bir hafta boyunca sadece 3 defa yaptığınız için (tembellık halsizlikte olsa yapmaya çalışıyorsunuz amn 3 nedir yaparım diye)kasmıyor hamlık yapmıyor zamanla artırıncada bıkkınlık olmuyor bir bakın burada var konusu herkes tecrübesini paylaşmış
Sevgiler

Teşekkür ederim

Büyük şehirdesiniz, yapılacak milyonlarca şeyiniz var tadını çıkarın, miskinlik yapmayın

14 senedır boyle calısıyorum:))))
aksam olsa da eve gtsem yatsam uyusam dıye
ama eve gıdınce yemek yapıyorum yemekten snr baska bırsey yapmam
cocugum yok
zaman bana kalıyor
12 gbı uyurum ertesı sabah yıne aglayacak sekılde kalkar ıse gelırım :)

Ya ben alışırım diyordum burada ümitlerim tamamen tükendi
Öyle aman aman düzenli yemek de yapmam. Kalan zamanda televizyon, internet derken verimsiz bir günü daha kapatıyorum.

Çok verimsiz geçiyor be kuşum, ota bağladım iyice

Ufak ufak bişeylerle ilgilenmeye başlasan. MEsela bi ara gidiyordun galiba spora gitsen yine. Ya da evde kitap - dergi bişeyler okusan, haftada bir akşam bi etkinliği zorunlu hale getirseniz vs. Olmaz mı öyle?

Ufak ufak bişeylerle ilgilenmeye başlasan. MEsela bi ara gidiyordun galiba spora gitsen yine. Ya da evde kitap - dergi bişeyler okusan, haftada bir akşam bi etkinliği zorunlu hale getirseniz vs. Olmaz mı öyle?
Hepsinin planını yapıyorum, plan yapmakta adeta birer profesyoneliz ama gel gör ki uygulama kısmı.
Gene de dediklerini dikkate alacağım nazım

Bu konuda deneyip de çare olarak gördüğüm tek şey, akşam yemek yememek.

Ne uykun geliyor, ne kanepe de ağırlaşıyorsun. Bütün akşam cin gibi uyanık oluyorsun valla...

Hepsinin planını yapıyorum, plan yapmakta adeta birer profesyoneliz ama gel gör ki uygulama kısmı.
Gene de dediklerini dikkate alacağım nazım

O zaman kelin merhemi olsa kendi başına sürer diyor ve susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…