- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Kanını ölctur...demir ve B12 eksikligi bunlari yapiyor...ve bugday urunleri yeme...gluten intoleransi ve candida mantar enfeksiyonunu - sızıntılı bagirsak konularini az araştir...şifa bulursun...yaşadigin şey zehirlenme etkisi buyuk ihtimal...diyet ve eksik olani takviyeyle bomba gibi olursun...ciddiye al...oku...şifa bulacaksinHerkese merhaba,
Benim derdim tam da başlıktaki gibi. İşe giderken sabahları çok zor kalkıyorum, 10 kere alarm erteleye erteleye.
İşten eve dönerken kafamdaki tek şey gideyim de uzanayım.
Eve varıyorum, saate bakıyorum saat 10-11 olsa da uyusam diye.
Ne yemek yapasım geliyor, zaten bayılmam ev işlerine, ne de bir şeylerle uğraşasım.
Kan değerlerime baktıracağım ama ben iş dönemlerinde hep böyleydim. Staj zamanım, önceki işim, baygın gibi gelir yatardım.
Bir de beni görseniz son derece enerjik bir insanımdır ama böyle böyle hayat kalitem düştü.
Şu kitapları okuyup şu filmleri izleyeceğim, şu mekanlara etkinliklere gideceğim derken evde kendimi kanepede buluyorum.Eşim çok uykucudur, tam bir keyif insanıdır bir de evde 3 kedi...Bunlara baka baka mı bezgin bekir oldum, anlamadım.
Konuyu açma sebebim, beni bir silkeleyin, benzer durumu yaşayan aşan ya da bana tavsiye verebilecek olan var mı? Yemek, ev düzeniniz nasıl? Günlük rutinde herkes mi bu enerji kaybını yaşıyor, sorun bende mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum, ufak bir mevzu gibi gözükse de günlerim anlamsız, kalitesiz ve bitkin bir şekilde geçiyor, hiç memnun değilim. Bir el atıverin
evet rüya görmek bile lüks olduAyy aynen bende öyle şöyle aralıksız 3 4 saat uyudugumda benden mutlusu enerjiģi yok
Herkese merhaba,
Benim derdim tam da başlıktaki gibi. İşe giderken sabahları çok zor kalkıyorum, 10 kere alarm erteleye erteleye.
Ne yemek yapasım geliyor, zaten bayılmam ev işlerine, ne de bir şeylerle uğraşasım.
Kan değerlerime baktıracağım ama ben iş dönemlerinde hep böyleydim. Staj zamanım, önceki işim, baygın gibi gelir yatardım.
Bir de beni görseniz son derece enerjik bir insanımdır ama böyle böyle hayat kalitem düştü.
Şu kitapları okuyup şu filmleri izleyeceğim, şu mekanlara etkinliklere gideceğim derken evde kendimi kanepede buluyorum.Eşim çok uykucudur, tam bir keyif insanıdır bir de evde 3 kedi...Bunlara baka baka mı bezgin bekir oldum, anlamadım.
Konuyu açma sebebim, beni bir silkeleyin, benzer durumu yaşayan aşan ya da bana tavsiye verebilecek olan var mı? Yemek, ev düzeniniz nasıl? Günlük rutinde herkes mi bu enerji kaybını yaşıyor, sorun bende mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum, ufak bir mevzu gibi gözükse de günlerim anlamsız, kalitesiz ve bitkin bir şekilde geçiyor, hiç memnun değilim. Bir el atıverin
Tibetin 5 haraketini yapın ben günlük hiç egzersiz yapmıyorum birazda boyun bölgem sıkıntılı iyi gelsin diye yaptım ama bayağı farkettirdi ilk etkiside sabah 7:00de kendiliğinden uyanmam oldu burada konusu var ayin falan diye geçiyor ama öyle ayinle falan hiç bir alakası yok kelime olarak kullanılıyor bildiğiniz 5 adet platese benzer haraket bir çok arkadaş başka faydalarını da görmüş incelemenizi tavsiye ederim 3 er defa yapmakla başlayıp her hafta 2 adet artırıyorsunuzHerkese merhaba,
Bence de seni etkileyen o, ha gittim ha gidicem diye düşündükçe işe gitmek daha da zorlaşır.Ev derdim yok bir de benim düşün.
Ama benim kafamda hep burdan ayrılıp başka yere düşüncesi olduğu için de zorlanıyorum. Alışmak istemiyorum bir bakıma.
Benim de ilk aklıma kan değerleri geldi ama bu tür dönemlerimde hep aynı miskinliğim aklıma gelince işin içinden çıkamadım ama baktıracağım yine de.Kanını ölctur...demir ve B12 eksikligi bunlari yapiyor...ve bugday urunleri yeme...gluten intoleransi ve candida mantar enfeksiyonunu - sızıntılı bagirsak konularini az araştir...şifa bulursun...yaşadigin şey zehirlenme etkisi buyuk ihtimal...diyet ve eksik olani takviyeyle bomba gibi olursun...ciddiye al...oku...şifa bulacaksin
sen bezgin bekir değil bezgin tekir olmuşsunseni kendilerine benzetmişler
Eki Görüntüle 1897092
ben de öyleyim valla, 3 kanepeyle bütünleştim resmen, sanırım çağımızın hastalığı kronik tembellik
Tibetin 5 haraketini yapın ben günlük hiç egzersiz yapmıyorum birazda boyun bölgem sıkıntılı iyi gelsin diye yaptım ama bayağı farkettirdi ilk etkiside sabah 7:00de kendiliğinden uyanmam oldu burada konusu var ayin falan diye geçiyor ama öyle ayinle falan hiç bir alakası yok kelime olarak kullanılıyor bildiğiniz 5 adet platese benzer haraket bir çok arkadaş başka faydalarını da görmüş incelemenizi tavsiye ederim 3 er defa yapmakla başlayıp her hafta 2 adet artırıyorsunuz
Zaten başlangıcta bır haraketi bir hafta boyunca sadece 3 defa yaptığınız için (tembellık halsizlikte olsa yapmaya çalışıyorsunuz amn 3 nedir yaparım diye)kasmıyor hamlık yapmıyor zamanla artırıncada bıkkınlık olmuyor bir bakın burada var konusu herkes tecrübesini paylaşmışBenim de ilk aklıma kan değerleri geldi ama bu tür dönemlerimde hep aynı miskinliğim aklıma gelince işin içinden çıkamadım ama baktıracağım yine de.
Çok ciddi bağırsak problemlerimde var zaten, hele stresli dönemlerimde mahvoluyorum. Karnımdan gelen sesler de cabası.
Mutalaka araştıracağım, teşekkürler.
Allahım tipe bak, havalara bak
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, kronik tembelim, tembelsin, tembeliz.
Sonumuz hayrolsun
Hiç duymadım, araştıracağım internetten.
Bir dönem pilates yaptım ve hayatımın en dinç dönemleriydi. Bunu bile bile, başlayacağım deyip o enerjiyi kendimde bulamıyorum.
Teşekkür ederimZaten başlangıcta bır haraketi bir hafta boyunca sadece 3 defa yaptığınız için (tembellık halsizlikte olsa yapmaya çalışıyorsunuz amn 3 nedir yaparım diye)kasmıyor hamlık yapmıyor zamanla artırıncada bıkkınlık olmuyor bir bakın burada var konusu herkes tecrübesini paylaşmış
Sevgiler
Ya onları da yapıyoruz da geri kalan zaman, ver yastık battaniye yumulayımBüyük şehirdesiniz, yapılacak milyonlarca şeyiniz var tadını çıkarın, miskinlik yapmayın
Ya ben alışırım diyordum burada ümitlerim tamamen tükendi14 senedır boyle calısıyorum:))))
aksam olsa da eve gtsem yatsam uyusam dıye
ama eve gıdınce yemek yapıyorum yemekten snr baska bırsey yapmam
cocugum yok
zaman bana kalıyor
12 gbı uyurum ertesı sabah yıne aglayacak sekılde kalkar ıse gelırım :)
Ya onları da yapıyoruz da geri kalan zaman, ver yastık battaniye yumulayım
Çok verimsiz geçiyor be kuşum, ota bağladım iyiceO kadarı da sefan olsun o zaman kuzu, yapacak bişey yok
Çok verimsiz geçiyor be kuşum, ota bağladım iyice
Hepsinin planını yapıyorum, plan yapmakta adeta birer profesyoneliz ama gel gör ki uygulama kısmı.Ufak ufak bişeylerle ilgilenmeye başlasan. MEsela bi ara gidiyordun galiba spora gitsen yine. Ya da evde kitap - dergi bişeyler okusan, haftada bir akşam bi etkinliği zorunlu hale getirseniz vs. Olmaz mı öyle?
İlginçmiş ama ona da dayanamam ben :)Bu konuda deneyip de çare olarak gördüğüm tek şey, akşam yemek yememek.
Ne uykun geliyor, ne kanepe de ağırlaşıyorsun. Bütün akşam cin gibi uyanık oluyorsun valla...
Hepsinin planını yapıyorum, plan yapmakta adeta birer profesyoneliz ama gel gör ki uygulama kısmı.
Gene de dediklerini dikkate alacağım nazım
Evet ya, bir süre sonra amaaaan ya, yemiceksek niye yaşıyoruza bağlıyorsun; ama 2 gün dene gör. Full enerjik ve uyanık bir zihinİlginçmiş ama ona da dayanamam ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?