7+3 bebeğim kalp atışları oluşmamış lütfen yardım edin

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.723
504
73
7+3 deyim şimdi hastaneden çıktım ciktigimdan beri ağlıyorum. Doktor 1 haftaya kadar duyulmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi. Yaşadığım hayal kırıklığıni anlatamam. Uzun süredir bebek istiyorduk. Duyulma ihtimali var mı ? Ben 2 ayı devirdim derken kalp atışlarının duyulmamasi çok canımı yaktı ki anlatamam

Sabırlı olmanı tavsiye ederim. Bende 7. Ve 8. Haftalarda göremeyince sonlandırmak zorunda kaldım. Ama sonrasında güzel mutlu haberi aldım çok şükür 🤗

Canım çok zor bı durum bilirsin. Resmen onunla butunlestim gibi hissediyorum ve onu karnimdan söküp alırlarsa çok canım yanar
Evet insan bi umut hemen bağlanıyor. Belki de sonra duyulur ama duyulmazsa da dedğim gibi sabırlı olun kendinizi üzmeyin desem olmuyor zor bi durum hayırlısı olsun

Devlet hastanesine mi gittiniz?

Benim 6. haftanın içinde Ankarada şehir hastanesinde duyamamışlardı. Ertesi gün birlikte devam etmeyi seçtiğim doktorun kendi muayenehanesinde söyledim. Bizim cihazlarımız daha iyi şimdi duyarız demişti ve çok şükür duymuştuk.

Eğer sonraki haftaları beklemekte zorlanırsanız başka bir doktora gitmenizi tavsiye edebilirim. (Devlet hastaneleri dışında)

7+3 deyim şimdi hastaneden çıktım ciktigimdan beri ağlıyorum. Doktor 1 haftaya kadar duyulmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi. Yaşadığım hayal kırıklığıni anlatamam. Uzun süredir bebek istiyorduk. Duyulma ihtimali var mı ? Ben 2 ayı devirdim derken kalp atışlarının duyulmamasi çok canımı yaktı ki anlatamam
Canım merheba inşallah bebise bişey olmaz 🤲 ama sana tavsiyem daha gelişmiş bir doktora gitmen hemen karar vermeyin sakin

Back
X