7+3 günlük kalp atışı duyulur mu

aysbar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
368
3
116
Ankara
kızlar yardımcı olur musunuz............
şu anda hamile oldğumu yeni öğrendim.en son 14 ekim de adet oldum.hastanedende 5 aralık günü randevu verdiler ona göre de 7+3 günlük olacak.acaba çok mu erken gidiyorum.aksi giibi araya bayram girince böyle oldu.bayramdan sonra gitsem 9 hafta bitmiş olacak.bu seferde çok geç olur diye düşündüm.

kızlar 7+3 günlükken kalp atışlarını duyabilir miyiz.siz ne zaman duydunuz.???

canım ben 7+1 ken duymuştum kalp atışını ama dr. çok dinletmedi çok net duyulmaz dedi ama duyuluyordu valla.hayırlı olsun allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

duyulur canm
ben 7+5 de duydum daha erken duyanlarda var.. tam zamaninda gidiyosun

ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için erken gidipte duymazsam stres olmayayım diye söyledim.
nşallah duyarım dua edin.

çok net hatırlamıyorum ama 6 haftalıkken doktorum duydu ama bana dinletmedi.

bende 7 haftalikken duymustum.gelismis cihazlarda bunu duymak daha da kolay oluyormus.hayirli olsun bebegin aysbar,cok guzel gunler yasatsin sana

canım bence duyarsın kalp atışını ben 5 buçuk haftalıkken duymadım ama ultrasonda gördüm pıt pıt atıyodu:)

canım tebrik ederim hayırlı olsun,ben 6 haftalıkken gittim ve bebişimin kalp atışlarını duydum sende duyarsın mutlaka,bayrama kadar git ki,aklın bebkte kalmasın,bayramı rahat geçir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…