Alttan muane etti mi7+4 hamileyim. Kesem 6+3 ten geliyor 15mm ve hala içi boş. Yolk sac dahi görünmedi. Bir hafta daha şans verdi doktorum ama buradan döner mi bilmiyorum. Çok ümidim yok. Buradan olumluya dönen var mı?
Eğer dönmezse vücudun kendi kendine atmasını bekleyeceklimişiz. Eğer o da olmazsa kürtaj olacak. Kürtaj olmaktan korkuyorum. Bir rahmime bir zarar gelir mi yapışıklık olur mu ve sonraki gebelikleri zorlaştırır mı korkuyorum yaşım da ileri. Hiç çocuğum yok.
Canım umarım bi mucize olur inşallah7+4 hamileyim. Kesem 6+3 ten geliyor 15mm ve hala içi boş. Yolk sac dahi görünmedi. Bir hafta daha şans verdi doktorum ama buradan döner mi bilmiyorum. Çok ümidim yok. Buradan olumluya dönen var mı?
Eğer dönmezse vücudun kendi kendine atmasını bekleyeceklimişiz. Eğer o da olmazsa kürtaj olacak. Kürtaj olmaktan korkuyorum. Bir rahmime bir zarar gelir mi yapışıklık olur mu ve sonraki gebelikleri zorlaştırır mı korkuyorum yaşım da ileri. Hiç çocuğum yok.
Benim hiç kanamam yok. Kese düzenli. Yerleşimi güzel yukarıda dedi. Her gittiğimde 5 mm büyümüş oluyor şu an 15.5 mm. Ama çi boş. Başka doktor da baktı o da birşey görmdi. Ne kadar zaman sonra kendiliğinden düştü? Benim hiç düşecek gibi de durmuyorAlttan baktı mı Dr peki kese düzenli büyüyor mu. Acaba başka Dr mi gitsen.
Benim 2 tane boş gebeliğim oldu. Kendiliginden kanama başlıyordu. Ne kadar ugraşsakta kese çok az büyüyordu. Ve kendiliğinden düştü ikiside. Ama benimkiler kendiliğinden kanama başlıyordu. Senin hiç kanama lekelenme oluyormu. Ve ya gögüs ağrısı mide yanması vs oluyormu
Hep alttan muayene oluyorum.7+4 hamileyim. Kesem 6+3 ten geliyor 15mm ve hala içi boş. Yolk sac dahi görünmedi. Bir hafta daha şans verdi doktorum ama buradan döner mi bilmiyorum. Çok ümidim yok. Buradan olumluya dönen var mı?
Benim tüp bebekten başka sansım yok genetik tasıyıcılık olduğu için eşimde, normal yolla hamile kalamıyorum. Kalmam da riskli. Embryo da bulamıyoruz nadir buluyoruz. Sadece 2 tane vardı sağlıklı onlar da olmadı şimdi.Canım umarım bi mucize olur inşallahsakın kendini yasım ileri şöyle böyle düşünme . Benim çevremde 40 yaşında ilk evliliğini yapıp 41 nde doğal yolla hamile kalanlar var senin yaşın daha çok genç . Umarım düşeceksede dogal yolla düşer. 3 ay bekler sağlıklı beslenir folik asit kullanır sağlıklı bi zemin hazırlarsın yeni bebişine.
Kendi kendime düştükten ne kadar zaman sonra normal regl olmaya başladınız?Alttan baktı mı Dr peki kese düzenli büyüyor mu. Acaba başka Dr mi gitsen.
Benim 2 tane boş gebeliğim oldu. Kendiliginden kanama başlıyordu. Ne kadar ugraşsakta kese çok az büyüyordu. Ve kendiliğinden düştü ikiside. Ama benimkiler kendiliğinden kanama başlıyordu. Senin hiç kanama lekelenme oluyormu. Ve ya gögüs ağrısı mide yanması vs oluyormu
Ben düşmesin diye ilaç kullanıyordum. Ona rağmen içi boş oluyordu. Dr artık büyümez ilacı kes diyordu. Zaten benim kanamam oluyordu ilacı kesince ertesi güne düşüyorduBenim hiç kanamam yok. Kese düzenli. Yerleşimi güzel yukarıda dedi. Her gittiğimde 5 mm büyümüş oluyor şu an 15.5 mm. Ama çi boş. Başka doktor da baktı o da birşey görmdi. Ne kadar zaman sonra kendiliğinden düştü? Benim hiç düşecek gibi de durmuyor
Mesela 1 ay sonra 20 gün sonra. Eger düşerse bile hiç karalar bağlama. Benim en sonki 8 haftalikti ama 3 4 haftalik gözüküyordu. 1 ay sonra regli oldum sonraki regli beklerken hamile oldugumu öğrendimKendi kendime düştükten ne kadar zaman sonra normal regl olmaya başladınız?
Ben de şu an kullanıyorum progesteron fitil. Bir hafta daha bekleyelim dediği için kullanıyorum. Acaba bıraksam sonrasında hemen düşer mi? Yani şekli falanda bozuk değil kesenin? Hiç düşecek gibi durmuyorBen düşmesin diye ilaç kullanıyordum. Ona rağmen içi boş oluyordu. Dr artık büyümez ilacı kes diyordu. Zaten benim kanamam oluyordu ilacı kesince ertesi güne düşüyordu
Çok üzüldüm. Önceni bilmediğim için. Allah yüzünü güldürsün inşallahBenim tüp bebekten başka sansım yok genetik tasıyıcılık olduğu için eşimde, normal yolla hamile kalamıyorum. Kalmam da riskli. Embryo da bulamıyoruz nadir buluyoruz. Sadece 2 tane vardı sağlıklı onlar da olmadı şimdi.
Ben de benzer durumdaydım ama düşmesini beklemek daha zor olur diye kürtaj oldum, psikolojik olarak zor ama fiziksel anlamda basit bir işlem kısa sürüyor.Ben de şu an kullanıyorum progesteron fitil. Bir hafta daha bekleyelim dediği için kullanıyorum. Acaba bıraksam sonrasında hemen düşer mi? Yani şekli falanda bozuk değil kesenin? Hiç düşecek gibi durmuyor
Kesinlikle psikolojik olarak çok zor. Çalışamıyorum hiç birşey yapamıyorum. Bir de olmayacak olan bir gebeliği taşımak çok zor geliyor. Bir an önce düşsün de kurtulayım diyorum. Doktorum kürtajı biraz bekleyelim düşmezse o zaman öneriyor. Ben de kürtaj sonrası rahmime bir zarar gelir mi diye korkuyorum. Sizin tecrübeniz nasıl oldu? Sonrasında bir problem oldu mu yapışıklıl kalınlaşma ile ilgili?Ben de benzer durumdaydım ama düşmesini beklemek daha zor olur diye kürtaj oldum, psikolojik olarak zor ama fiziksel anlamda basit bir işlem kısa sürüyor.
7+4 hamileyim. Kesem 6+3 ten geliyor 15mm ve hala içi boş. Yolk sac dahi görünmedi. Bir hafta daha şans verdi doktorum ama buradan döner mi bilmiyorum. Çok ümidim yok. Buradan olumluya dönen var mı?
benim 15 mm ken sadece kese ve yolk gözüktü sonra bebek gözüktü belki gözükür dua edelim rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın7+4 hamileyim. Kesem 6+3 ten geliyor 15mm ve hala içi boş. Yolk sac dahi görünmedi. Bir hafta daha şans verdi doktorum ama buradan döner mi bilmiyorum. Çok ümidim yok. Buradan olumluya dönen var mı?
O kadar dua ediyorum ki amin keşke öyle olsa keşke öyle bir mucize olsa. Ben de yolk dahi yok. Umut veren birşey yok. Doktor düşük ihtimal verdi. Yüzde 10 gibi. Çok beklentiniz olmasın dedi ama Allahtan ümit kesilmez, keşke o mucize bizi bulsa keşke. Böyle beklemesi psikolojik olarak çok büyük yükbenim 15 mm ken sadece kese ve yolk gözüktü sonra bebek gözüktü belki gözükür dua edelim rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın
ne zaman gidiceksin kontroleO kadar dua ediyorum ki amin keşke öyle olsa keşke öyle bir mucize olsa. Doktor düşük ihtimal verdi. Yüzde 10 gibi. Çok beklentiniz olmasın dedi ama Allahtan ümit kesilmez, keşke o mucize bizi bulsa keşke. Böyle beklemesi psikolojik olarak çok büyük yük
22 Şubat cumartesi, bir hafta sonra olacak tam tekrar gel dedi ondan sonra net bir karar vereceğiz. 8+4 olmuş olacağım o gün.ne zaman gidiceksin kontrole
2 Defa basima geldi ve kürtaj olmak zorunda kaldim cnku kendiliginden dusmedi. Dusmesini beklemeyin sizin icin risk oluşturabiliyormuş. Moralinizide bozmayin. Allah tekrar nasip ediyor. Yeterki biran önce toparlanmaya bakinKesinlikle psikolojik olarak çok zor. Çalışamıyorum hiç birşey yapamıyorum. Bir de olmayacak olan bir gebeliği taşımak çok zor geliyor. Bir an önce düşsün de kurtulayım diyorum. Doktorum kürtajı biraz bekleyelim düşmezse o zaman öneriyor. Ben de kürtaj sonrası rahmime bir zarar gelir mi diye korkuyorum. Sizin tecrübeniz nasıl oldu? Sonrasında bir problem oldu mu yapışıklıl kalınlaşma ile ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?