Bebek Beslenmesi 7.5 aylik bebeyi olan anneler yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Anneler merhaba benim oğlan 7.5 aylik. 6ayina kadar anne suduyle beslenib şimdide anne suduyle besluyorum. 6 ayindan purelere kasalara kecdik ilk vakitler çok iyi yiyiyordu şimdi ne yapsamda iki kasikdan fazlasin yediremiyorum. Lutfen bana bir çözüm yolu soyleyin . Çok uzuluyorum.

bende aynı şeyleri yaşadım arada böyle olabilir ben bebeğe zaman tanıdım sonra düzeldi sevdiği şeyleri yedirdim sonra yedikçe yemediklerinide verdim diş çıkarıyosa ondanda yapabilir emmeyi bırakıcak diye korkmuştum emmek bile istemiyodu

oğlum da on aylık o da ara ara öyle oluyor. mesela dün sadece akşam mama yedi. yemeyince huysuzlanıyor ama iştahı olmuyor ne yaptıysam yemiyor. ben de o dönemlerde yiyeceğini hazırlayıp bir yere daldığında bir kaşık veriyorum. bir mamayı belki bir saatte yediriyorum bazen bir saati de geçiyor

Aynen canim benimkide 7.5 aylik ve hicbirsey yemek istemiyor zorlamakta istemiyorum sabirla bekliyorum ayrica yeni uyeyim msjlarinizi bekliyorum

Back
X