- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi galatasaray06
-
ben bebeğimin hareketlerini de yeni hissetmeye başladım hele o anda hareket etsin istek olsada gidiyor, bebek aradayken kıpır kıpırken ne zevk alıyorum ne bişey.
yani 9 ayı ilişkisiz çok rahat geçiririm de gel gör yeni evliyim 10günde bir olmasına rağmen istemiyorum artık tamamen kapandı bizim ilişki durumu artık doğumdan sonra inşallah
suçlamıyım değil mi kendimi.. dedim ya inan yok işte istek napiyim ki.. ama adama günah ona acıyorum. robot gibi algılayacak beni benden soğuması da aklımda yok değil.
Bence hamilelikte birliktelik çok önemli, erkekler karılarını bir kadından ziyade zaten anne gibi görmeye başlıyorlar birde 9 ay boyunca birlikte olunmayınca o kadın imajı gidiyor yerine anne geliyor, aldatmalar oluyor, hadi olmasa bile en kötüsü arada soğukluk oluyor. Bu yüzden hamileyken aldatılan çok var, amacım sizi endişelendirmek değil ama dikkat edin derim, çok yakından şahit oldugum örnekler var :26:
Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek hiç yok ve ilişki anında tahrik bile olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..
canım bilmiyorum hiçö gebelik yaşadın mı, yaşamadıysan dilerim yaşarsın çok güzel bir duygu, ben 13 haftalık hamileyim dün hiçbir şey yemeden 3 kez kustum sonrasındada kusarım korkusuyla salatalık ve havuç dışında bişey yiyemedim dolayısıyla vücudum halsiz düştü tansiyonumda düştü titreye titreye uyumuşum koltukta, şimdi ben bu durumdayken açıkçası eşimin seks ihtiyacımı var vs diye düşünemem, hiç olmadı girer banyoya mastürbasyon yapar yani patlayıp ölmez ama benim başka yolum yok bu bebek benim içimde büyüyecek ve doğacak ay sıkıldım 2 ayda sen taşı diyemem eşime, şimdi bu durumda beni aldatacak adam zaten hiç benim olmamıştır yollarım anasının evine, emin ol koymaz yani bana
Ben yaşamadım, asla ve asla sizin hissettiklerinizi anlayamam. Hatta size haksızsınız vs vs asla ama asla diyemem. Ancak anasının evine yolladıgınız adam çok sevdiğiniz çocugunuzun da babası olacak. Ben demiyorum 7 8 aylıkken birlikte olunsun ama hamile oldugu ilk duyuldugu anda da birlikte olmaktan vazgeçmek çok yanlış bence.
Ha nedir düşük tehlikeniz vardır çok zorlu bir hamilelik döneminiz vardır bende çok katılıyorum. Asla düşünülmemeli ama hiçbir sebep yokken ben hamileyip diyip kenara çekilirse bayanlar sonda kaçınılmaz oluyor. Hayır aldatmayı geçtim eşimin başka bir kadını bile aklından geçirmesini düşünmek beni de çok kötü etkilerdi.
İnanın ben öyle koca meraklısı erkekleri her fırsatta haklı bulan biri değilim ama anne olmak başka şey kadın olmak başka şey. Sırf bu yüzden çok yuva dağılıyor. Anne olmak kadın olmaya engel değil bence
EŞİM deki istek aynı onda azalma yok. korkuyor ve üzülüyorum bende. doktor eşimin yanında cinsel ilişki olabilir sıkıntı yok dedi. şimdi kalkıp ona korkuyorum ondan dolayı desem oda doktorun dediğini hatırlatacak.
inanın içimden hiç gelmiyo nasıl izah edilir ki bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?