7,5 aylık gebeeyim cinsel arzum son 6 aydır yok. eşim beni suçluyor.

eğer gebelikte sağlık sorunun yok ise eşini bu kadar cinsellikten uzak tutman normal değil bence.
maalesef adamda isteklerini azaltan hormonlar yok ki.

ben bebeğimin hareketlerini de yeni hissetmeye başladım hele o anda hareket etsin istek olsada gidiyor, bebek aradayken kıpır kıpırken ne zevk alıyorum ne bişey.
yani 9 ayı ilişkisiz çok rahat geçiririm de gel gör yeni evliyim 10günde bir olmasına rağmen istemiyorum artık tamamen kapandı bizim ilişki durumu artık doğumdan sonra inşallah

suçlamıyım değil mi kendimi.. dedim ya inan yok işte istek napiyim ki.. ama adama günah ona acıyorum. robot gibi algılayacak beni benden soğuması da aklımda yok değil.

suçlamıyım değil mi kendimi.. dedim ya inan yok işte istek napiyim ki.. ama adama günah ona acıyorum. robot gibi algılayacak beni benden soğuması da aklımda yok değil.

tabiki suçlama evet doktorlar düşük riski vs yoksa cinselliği son 4 haftaya kadar yasaklamıyolar ama neticede hormonlardan dolayı ilk 12-16 hafta zaten libido düşüyo, hele ki senin durumunda 7,5 ay ne demek nefes alıp vermen bile zorlaşmıştır çarpıntın vs vardır günah yani, ben bu olaya masum bakamıyorum demek ki hasta olsan adamın ilk düşüneceği bu olacak, eşler arasında şevkat olmasından yanayım yakışıklılık/güzellik, seks vs bi yaşa kadar ama muhabbet ve şevkat baki

Bence hamilelikte birliktelik çok önemli, erkekler karılarını bir kadından ziyade zaten anne gibi görmeye başlıyorlar birde 9 ay boyunca birlikte olunmayınca o kadın imajı gidiyor yerine anne geliyor, aldatmalar oluyor, hadi olmasa bile en kötüsü arada soğukluk oluyor. Bu yüzden hamileyken aldatılan çok var, amacım sizi endişelendirmek değil ama dikkat edin derim, çok yakından şahit oldugum örnekler var :26:

şöyle düşün eşin sana 6 ay yanaşmasa çok üzülür ve sürekli böyle mi olacak, evliliğimiz bitiyor diye düşünürdün hatta aldatıldığını düşünürdün. şimdi bebek olunca lohusalık bebek derdi filan uzun süre yine birlikte olamayabilirsiniz, eşin onları da düşünüp şikayet ediyordur bence. istersen bir doktora git hormonlardan mı psikolojik mi en azından anlamış olursun.

kusura bakmada eşinde çok anlayışsızmış canım isteksizlik senle alakalı değil hamilelikten kimisinin çok artıyor kimisinin yok denecek kadar azalıyormuş hiç canını sıkma doktorla konuşun gerekirse kendini düşünmesin eşin bencilliktir bu yaptığıı

Esin seni neden sucluyor ki sana nazik davranmasi gereken donemdesin ustelik. Benim doktorum hic yasaklamadi iliskiyi ve benimde hormonlarim azmadi maalesef aklima bile gelmiyordu sagolsun esim beni hic zorlamadi sanirim onunda aklina gelmiyordu ki cok rahat hamilelik gecirdim. Zaten su an karnin kocaman uyuyacak normal bir pozisyonu bile bulamazken nasil istemeden birlikte olacaksim. Ama bizde soyle bir durum oldu genelde esler dogumdan sonra karilarina pek yaklasmazken benimki acaip istekli oldu iki senedir bizim kari koca hormanlar ters caliyor hahaha

Iki kisi arasinda yasanan seyi o iki insan daha iyi bilir ve yorumlar.Nacizane bende gorusumu beyan etmek istedim. Cunku bende 7 aylik hamileyim ve bu cinsel isteklilik ve isteksizligi sorguladim. Benimde artip azalmistir.
1,5 aylikken bebisin baslayan bir surec sanirim hamile oldugunu ogrendigin zamanlara denk geliyor. Belki korku belki bebegini koruma güdüsü belki isteksizlik ve esininin seni hazirlamasi sorun olmus ve uzaklasmis olabilirsin. Tepkin bence gayt normal.
Keza esinde biyolojik sorunlari olmadigina gore isteklerine yerine getirlmeyen her insan gibi tepki vermis.O da normal...Etik olarak baktigimizda tepkisi yanlis.Cunku benim esimden destekle ilgili hic bir beklentim.olmamisti taki bu zamana kadar. Ozellikle dogum olasiligi arttikca daha da insan yakinlik ariyor.Anlayis istiyor.Belki boyle hamile psikoloji ile ilgili seyler okusa daha iyi olur.Bizimkiside bayaa soyledikten sonra daha 1,5 ay oncesinde bunu yapti. Ki bebegin tekmelerini hissettigimiz zamana geliyor. Hamileligi anlamasina yardim etmek gerekiyor.Maalesef her seyde oldugu gibi idare yonetmek senin tekelinde hamile olsanda...
Diger bir acidan da sunu dusun Insanlarin genel olarak sevgisini gosterme yontemidir dokunmak. Cinsellikte bir sevgi gosterisidir en yogunundan. Gun icerisinde kac kez dokunuyorsunuz birbirinize bir dusun? Daha cok temas ederseniz ara ara opucukler tv izlerken yakin olmak gb vs vs bu onada iyi gelecektir ve inan sana da iyi gelecek.

canım bilmiyorum hiçö gebelik yaşadın mı, yaşamadıysan dilerim yaşarsın çok güzel bir duygu, ben 13 haftalık hamileyim dün hiçbir şey yemeden 3 kez kustum sonrasındada kusarım korkusuyla salatalık ve havuç dışında bişey yiyemedim dolayısıyla vücudum halsiz düştü tansiyonumda düştü titreye titreye uyumuşum koltukta, şimdi ben bu durumdayken açıkçası eşimin seks ihtiyacımı var vs diye düşünemem, hiç olmadı girer banyoya mastürbasyon yapar yani patlayıp ölmez ama benim başka yolum yok bu bebek benim içimde büyüyecek ve doğacak ay sıkıldım 2 ayda sen taşı diyemem eşime, şimdi bu durumda beni aldatacak adam zaten hiç benim olmamıştır yollarım anasının evine, emin ol koymaz yani bana

Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek hiç yok ve ilişki anında tahrik bile olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..

Gebelik ve gebeliğin sonlanmasından sonraki (kişiler için değişebilir)40 günlük zaman diliminde cinsel istek azalır bu gayet normal birşeydir.
Sen bir eşsin ama herşeyden önce artık bir anne adayısın canım(Rabbim tamamına erdirsin)eşinin ihtiyaçlarını karşılama zorunluluğun olmasada eş olarak onu ve kendini mutlu etmekle yükümlüsün.Fakat sen hiç istemediğin halde bunu yapmak zorunda değilsin.Bunada eşin saygı duymak ve seni beklemek zorunda.
Bazen mevsim değişikliğinde bile vücuttaki hormonlar değişime uğradığın da bile insan günlerce cinsel arzu duymaz.Bunlar geçici şeylerdir.Eşinn seni bu konuda suçlaması aptalca.

Ben yaşamadım, asla ve asla sizin hissettiklerinizi anlayamam. Hatta size haksızsınız vs vs asla ama asla diyemem. Ancak anasının evine yolladıgınız adam çok sevdiğiniz çocugunuzun da babası olacak. Ben demiyorum 7 8 aylıkken birlikte olunsun ama hamile oldugu ilk duyuldugu anda da birlikte olmaktan vazgeçmek çok yanlış bence.

Ha nedir düşük tehlikeniz vardır çok zorlu bir hamilelik döneminiz vardır bende çok katılıyorum. Asla düşünülmemeli ama hiçbir sebep yokken ben hamileyip diyip kenara çekilirse bayanlar sonda kaçınılmaz oluyor. Hayır aldatmayı geçtim eşimin başka bir kadını bile aklından geçirmesini düşünmek beni de çok kötü etkilerdi.

İnanın ben öyle koca meraklısı erkekleri her fırsatta haklı bulan biri değilim ama anne olmak başka şey kadın olmak başka şey. Sırf bu yüzden çok yuva dağılıyor. Anne olmak kadın olmaya engel değil bence

inşallah sen dört başı mahmur bi gebelik yaşarsın bu dediklerini yaparsın

canım şu anda eşine o kadar kızgınım ki tamam hamilelikte cinsellik yasak değil diyor doktorlar ama bu nedir tam performans beklemek kusuruma bakma ama 7.5 aylık olmuş hamileliğin hala neyin derdinde bu adam ya kafayı mı yedi eşin. hamilelikte hormonlar yüzünden insanda istek azalıyor istersen okut eşine internetten falan ayrıca şimdiden bu adam böyle yaparsa bu işin daha doğumu lohusalığı var o zaman ne yapacak eşin. ben doğum yapalı iki ay oldu hala ne ile korunsak diye düşünüyoruz bir icraat yok yani 10 aydır birşey olur ameliyat yerime diye korkuyor. ki bir bebek doğsun bugünleri arar o bebek uyanıp emmek isteyip beş dakika seni boş bırakamyınca ne olacak kızgınlığım sana değil canım benim üzme kendini

ben hamileyken pek sorun yaşamadık bu konuda ama kadınların en büyük hatası kendi içine kapanmak oluyor yani tamam adam anlayışlı olacak ama bizler kadar olamaz herşeyi biz içimizde yaşıyoruz onlar öylece bakıyor bir de cinsellik olmayınca bu sefer kendilerinin dışlandıklarını istenmediklerini düşünüp bu sefer başka kadınlarda deva arıyorlar...

hormonlar çok tuhaf çalışıyo şu dönemde süper anlayışlı eşler olmalı karşımızda ama malesef her zaman öyle olmuyo karşına al konuş üzüldüğünü anlat yaşanmadan anlaşılmaz durumlardan şu hamilelik umarım çözersiniz durumu

bir de bir yerde okumuştum erkekler sevildiklerini cinsellikle anlarlarmış yani istersen saçını süpürge et bir dediğini iki etme ama eğer cinsellik yoksa ya da düşükse sevilmediklerini istenmediklerini düşünüp başka yola gidebilirlermiş anlayışsız davranışlarının altında bu sebep yatıyor olabilir..

merhaba arkadaslar ..
benım merak ettıgım bır konu war ..
ıkı aylık hamıleyım ve masturbasyon yaptım ..
sonrasında karnımda ve kasıklarmda agrı oldu..
bu konu ıle ılgılı bılgısı ve deneyımı olan arkadaslar warsa bana yazarsa sevınırım ..
bebegıme bı zarar mı geldı acaba..

ahh bu dr lar yok mu bu konuda hassas olsalar olamazlar mı iki dk da başbaşayken sorabilir cinsel durum nasıl bir zorluk oluyor vs siz de söylerdiniz o da içerde konuşmalarını ona göre söylerdi..

burda önemli olan anne ve bebek. cinsellik ikinci planda.. dr öyle söyleyince tabi eşin de azgınlaşıp bencilleşti.

her vücut aynı değil ki.. her hamileliği her beden aynı şekilde karşılayacak diye bir şey yoktur ki.. ayrıca sen hamile olduğun için elbette cinsel yönde zorluklar yaşayacaksın bebeğini düşüneceksin karnında kanlı canlı bir bebek var.. maşallahhh.

valla ben kilo alsam uyurken zorlanıyorum. ya da cinsel ilişkide kendimi rahat hissetmiyorum. huzursuz oluyorum. kaldı ki bir bebek söz konusu..

anlaşılır gibi değil.. eşin dr un her söylediğini yapıyor mu.. buna gelince kendini bu kadar kaptırmış..

neyse canım sen söyle acı duyuyorum rahat hissetmiyorum ondan falan de..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…