7,5 aylık gebeeyim cinsel arzum son 6 aydır yok. eşim beni suçluyor.

Bende 8 haftalık hamileyim ve dr bir uyarı da bulunmadı cinsellik konusunda. İlk öğrendiğimizde eşim benden uzak durdu ya birşey olursa diye daha sonrada benim bulantılarım başladı. Eşimin parfümü bile öğürtüyo beni hatta dalga geçiyor eşim beni öpüp öğğğ kusucam diyerek falan. Yani olay bizde alay konusu oldu ikimizde gülüp geçiyoruz. Tabi ki bende daha farklı olsun isterdim bazen üzülüyorum eşim teselli ediyor hamilesin şu an kimyan değişti sabret iki ay sonra ne bulantı ne başka birşey kalmayacak diye. Dilerim senin eşinde anlayışa kavuşur ALlah yardımcın olsun tatlım. Şimdiden hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir bebeğe kavuşman için dua ediyorum.

7,5 aylık hamile bir bayansın eşinin yaptığına bak yaa...valla anlamıyorum
bazı durumlarda bu zamanda doğuran kadınlar var....aslında ona şöle bir ceza olacak çocuk gelmeye başlayacak o anda görsün o zaman ...........allahım yaaa ben ikiz gebeydim tüp bebekti....tedaviye başladığında cinsel ilişkimiz bitti...sonrasında lohusalığım geçene kadar yaşanmadı ...aldatılmadımda....bişey olmadı eşim annem gibi şevkatle yaklaştı.......ben kan kusarken , ben sancılar içindeyken böyle bişey düşünemezdi......ama sende bişey olmasada istenmezzzz kardeşim ya

Bu erkekleri gerçekten anlamıyorum. Biraz sabretsin, ölmez. Yani 7,5 aylık hamilesin zaten karnın burnunda. Ben şuan çorabımı giyerken zorlanıyorum. Cinsellik falan düşünecek halim yok...

Bir odun adam vakası daha!
Herşey yolunda dahi olsa bu haftadan sonra ilişkiye girmemek lazım. Sen fiziksel ve psikolojik anlamda rahat degilsin. Hem fiilen bunu yaşıyor hem de isteksizsin diye suçluyor. Valla oklavayla dalasim geldi kocana.

Edit: Kim hortlatti bu konuyu yahu? Tarihe de bakmadan yorum yaptım. Zabahinan sinirlerim oynadı :)

Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek hiç yok ve ilişki anında tahrik bile olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..
bebeğinin cinsiyeti erkek mi genelde isteksizlik erkek bebeğin salgılattığı hprmondan oluyor. bu konuda eşinizin sizi suçlaması çok saçma 3 4 ay sonra normal e dönceksiniz

Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek hiç yok ve ilişki anında tahrik bile olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..

ben de gebe iken canım istiyordu ama eşim yanaşmadı aşırı duygusal olduğu için orda bi canlı varken ben bunu yapamam diye..
seninki tamamen hormonal. kaldı ki gebelik sebebi ile bebek sebebi ile veya bir çok sebepten istemiyor da olabilirsin. eşin azgın tekeliğini sonraya saklasın sen şu anda mucize taşıyor ve yaşıyorsun az insan olsun istemiyorsan yanaşmamasını bilsin saygı göstersin bi zahmet.

yorumu yazdıktan sonra senin yorumu gördüm o kadar sinir yaptım boşa gitti

hahahahhahahaha konu nasıl hortlamış yaaa........
Bu erkekleri gerçekten anlamıyorum. Biraz sabretsin, ölmez. Yani 7,5 aylık hamilesin zaten karnın burnunda. Ben şuan çorabımı giyerken zorlanıyorum. Cinsellik falan düşünecek halim yok...

4 yıl önceki konuyu bulup , yorum yapıp , üstüne de , " hahha nasıl hortlamis ya " yazan sizsiniz , garip.

peki bende ki isteksizlik neden kesinlikle gebelik diyebilirmiyiz..
suçlaması ondan. senden istek bitmiş diyor gebelikten değil diyor..

şu anda hormonların büyük bir değişim içinde...
adet dönemlerinde dahi insanın her bir isteği, sağlığı değişiyor.
eşler de anne adayıyla birlikte böyle değişik dönemler geçirebiliyor.. onlarında görmedğimiz bir yerlerde hormonları varsa demek ki:)
hamilelik öncesinde cinsel problemleriniz yok ise bu sürecin geçici olduğuna her ikinizin de inanması ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacağınız günü beklemenizi tavsiye ederim.

Zeyno horlamış konu :)

siz kaç doğum yaptınız merak ettim valla. yazdıklarınız şok olarak okudum. 9 ay hamilelik sebebiyle sabredemeyen bi adama kapı yolu açıktır. kadın bin şekle girsin hormonlar kilolar havada uçsun adam uçkurunun derdine düşecek.bu kadar ezilmeyin erkeklere yaa. eşlik kölelik mi

+1000000000000000000000000000000000

Ahahah gene açıldığı zaman prim yapmayan ama aradan yıllar geçtikten sonra sayfa sayısı artacak bir konu olacak galiba. Fotosentez de hala sitede aktif olsaydı iyi olurdu.

Ama şöyle geçmişe gitmedim ki. Normal 1. sayfada çıkan bir yazıydı. Yani geçmişten bişey aratmadım. Anlamadım nasıl oldu....

Anladım. Ana sayfadaki sıralamayı tarihe göre değil de isme göre yapmış olabilirsiniz yanlışlıkla. 7.5 da rakam olduğundan ilk sayfada çıkmıştır konu. Önce rakamlar sonra a harfi ile başlayan konular diye sıralanmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…