- Konu Sahibi galatasaray06
-
hahahahhahahaha konu nasıl hortlamış yaaa........konu sahibi buyuk ihtimalle dogum yapmistir
bebeğinin cinsiyeti erkek mi genelde isteksizlik erkek bebeğin salgılattığı hprmondan oluyor. bu konuda eşinizin sizi suçlaması çok saçma 3 4 ay sonra normal e dönceksinizArkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek hiç yok ve ilişki anında tahrik bile olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..
Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek hiç yok ve ilişki anında tahrik bile olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..
Bir odun adam vakası daha!
Herşey yolunda dahi olsa bu haftadan sonra ilişkiye girmemek lazım. Sen fiziksel ve psikolojik anlamda rahat degilsin. Hem fiilen bunu yaşıyor hem de isteksizsin diye suçluyor. Valla oklavayla dalasim geldi kocana.
Edit: Kim hortlatti bu konuyu yahu? Tarihe de bakmadan yorum yaptım. Zabahinan sinirlerim oynadı :)
hahahahhahahaha konu nasıl hortlamış yaaa........
hahahahhahahaha konu nasıl hortlamış yaaa........
Bu erkekleri gerçekten anlamıyorum. Biraz sabretsin, ölmez. Yani 7,5 aylık hamilesin zaten karnın burnunda. Ben şuan çorabımı giyerken zorlanıyorum. Cinsellik falan düşünecek halim yok...
peki bende ki isteksizlik neden kesinlikle gebelik diyebilirmiyiz..
suçlaması ondan. senden istek bitmiş diyor gebelikten değil diyor..
şu anda hormonların büyük bir değişim içinde...
adet dönemlerinde dahi insanın her bir isteği, sağlığı değişiyor.
eşler de anne adayıyla birlikte böyle değişik dönemler geçirebiliyor.. onlarında görmedğimiz bir yerlerde hormonları varsa demek ki:)
hamilelik öncesinde cinsel problemleriniz yok ise bu sürecin geçici olduğuna her ikinizin de inanması ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacağınız günü beklemenizi tavsiye ederim.
sonradan farkettim :))Zeyno horlamış konu :)
Bence hamilelikte birliktelik çok önemli, erkekler karılarını bir kadından ziyade zaten anne gibi görmeye başlıyorlar birde 9 ay boyunca birlikte olunmayınca o kadın imajı gidiyor yerine anne geliyor, aldatmalar oluyor, hadi olmasa bile en kötüsü arada soğukluk oluyor. Bu yüzden hamileyken aldatılan çok var, amacım sizi endişelendirmek değil ama dikkat edin derim, çok yakından şahit oldugum örnekler var :26:
+1000000000000000000000000000000000siz kaç doğum yaptınız merak ettim valla. yazdıklarınız şok olarak okudum. 9 ay hamilelik sebebiyle sabredemeyen bi adama kapı yolu açıktır. kadın bin şekle girsin hormonlar kilolar havada uçsun adam uçkurunun derdine düşecek.bu kadar ezilmeyin erkeklere yaa. eşlik kölelik mi
Ama şöyle geçmişe gitmedim ki. Normal 1. sayfada çıkan bir yazıydı. Yani geçmişten bişey aratmadım. Anlamadım nasıl oldu....Alıntıladığınız mesaj da 2013te yazılmış. Yani hortlatan siz olmuşsunuz bir nevi.
Ama şöyle geçmişe gitmedim ki. Normal 1. sayfada çıkan bir yazıydı. Yani geçmişten bişey aratmadım. Anlamadım nasıl oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?